REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO. Acte de vandalism în Piața Ovidiu!

VIDEO. Acte de vandalism în Piața Ovidiu!

Replica API 15 martie 2019 | 02:23 501

Au apărut primele incidente în zona peninsulară, după ce echipele municipalității au început să monteze stâlpișori care interzic accesul pe anumite străzi.

Spre exemplu, la intersecția străzilor Ecaterina Varga cu Vasile Alecsandri, stâlpișorii au fost scoși din pământ la puțin timp după ce au fost fixați. Chiar dacă în zonă au fost amplasate și indicatoare rutiere care să îi avertizeze pe șoferi despre noile reguli de acces, conducătorii auto par să nu țină cont.

Polițiștii au fost chemați la fața locului și au început verificările în acest caz pentru a se stabili exact cine a vandalizat elementele de închidere a străzii folosite de Primăria Municipiului Constanța.

Deteriorarea stâlpișorilor înseamnă infracțiune și se sancționează conform legii.

”Pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, solicităm în continuare cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să le sesizeze la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241484205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142. Ne-ar fi de mare folos daca sesizarea ar fi însoțită și de fotografii cu ceea ce se constată, locul și alte date care să le permită polițiștilor noștri identificarea rapidă și tragerea la răspundere a celor care nu respectă legea”, transmit reprezentanții primăriei.

Reamintim că Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, montează în zona peninsulară noile indicatoare rutiere precum și stâlpișorii care interzic accesul.

Noul Regulament de acces prevede ca zona peninsulară să fie separată în zone exclusiv pietonale și zone ocazional carosabile iar accesul vehiculelor în interiorul zonei pietonale să se facă doar în baza unui permis. Începând cu data de 15 martie 2019, constănțenii pot depune cererile pentru obținerea permiselor de acces în zona peninsulară.

Documentele se depun la Direcția Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța (Strada Ștefan Mihăileanu, nr.10) și la Serviciul Public de Impozite și Taxe (sediile de pe bulevardul Tomis, nr. 112, strada Sulmona, nr. 22 și la cel din incinta City Park Mall, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr.116).

VIDEO:

Sursa video: Primăria Constanța

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa ma kk pe stilpii vostrii ca in multe locuri i-ati plantat fara cap. ati facut locuri de parcare in locul celor pe care le-ati blocat kktilor?
0
1
Primaria ce a facut in toti anii astia de cand e faga bou primar. a construit wc-uri cu 50.000 euro bucata, a dat aprobari pentru constructie de blocuri in parc, a ingradit accesul in piata ovidiu, desi nu a reabilitat placile stricate ale pavajului pe acolo. poate sa dea cineva exemplu de lucru bun facut de primarie? vad prostime pe aici care injura usr plus, desi astia nu au fost la guvernare nici o secunda, dar lauda psd ul de care este satul o tara intreaga! Un oras plin de asistati social fara creier! mi-e scarba in plm de voi
1
0
Numai un prost poate vota usr. Naomi Reniut?!
2
1
La Europarlamentare votez USR plus. Intru aprecierea pesedeului Decebal Fagadau.
0
3
Daca n-ar fi existat "punerea", n-ar fi existat nici "scoaterea",nu?
2
4
Sa ne pisham pe fatza ta de prost!
5
5
mu3 usr si ciolos si tot anturaju lor de bautori de pishat
7
13
cand o fi gata parcarea supraetajata sau subterana langa zona aia ,atunci ar trebui pusi "stalpisorii". nu o sa reziste niciunu locatarii de acolo sunt votanti usr imputiti.
6
11
daca-mi bagam pula in MA - TA , poate mergeai la scoala..i-am dat doar la muie ! ...si tie sa-ti dau , trantor comunist !
12
10
Pentru ca mazare si fagadau au furat banii iar ABC val a placat piata Ovidiu cu niste rebuturi de gresii care crapa in draci cand trec masinile pe acolo. Ca sa ascunda furaciunea interzic accesul. Simplu ca buna ziua.
20
4
Dar merge-ti ba in pula mea pe jos ca nu va fatat mata la volan. Misca-ti curu jos din masina si priveste istoria. Peninsula nu este mall ...
19
21
cu respect va spun ca asta este cel mai mare rau care l-ati facut ! de zeci de ani au trecut mii de autocare sau masini pers. cu turisti , acolo este simbolul constantei . Cum ati putut sa izolati "piata ovidiu " , sa distrugeti afaceri cinstite si sa ingreunati viata locuitorilor din zona ? pentru cine ati reamenajat piata , pentru caini ....pentru stalpi ??? cum putem face un tur al centrului vechi ????? va cunosc , v-am apreciat , dar cu asta ati facut un mare rau atat constantenilor cat si turistilor . PACAT !
27
10
Sper sa fie prinsi si trasi la raspundere cei care au facut asta . De aia suntem unde suntem , pt ca nu respectam regulile si nu tinem cont de nimic, un nesimtit a scos stalpisorii de capul lui , de parca era la mama lui in cur te
25
19
Numai idei prostesti are primarul asta de cacat hai sa ne strangem si sa mergem peste el ca sa dus dracu orasul asta..
30
15
la cosciug fagaboule. In afara sa ingradesti si sa interzici, de altceva nu mai esti in stare cretinule.
29
17
sa va iau stalpisorii in P u L a cacatilor cu ochi
22
20
Ce respect aveti voi pt contribuabili de 30 de ani?
27
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218