REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO. Adrian Minune şi Furdui Iancu, pe scena NEVERSEA. Care au fost reacţiile participanţilor

VIDEO. Adrian Minune şi Furdui Iancu, pe scena NEVERSEA. Care au fost reacţiile participanţilor

Replica API 7 iulie 2019 | 01:30 701

Doi renumiţi DJ au făcut o surpriză participanţilor la Neversea şi au mixat două melodii foarte cunoscute de români: maneaua lui Adrian Minune, "Aşa sunt zilele mele!" şi "Noi suntem români" a lui Nicoale Furdui Iancu. Aceştia au dorit să surprindă iubitorii muzicii electronice cu două piese care, cândva, erau în vogă.

Salvatore Ganacci este unul dintre aceşti DJ. El a reușit să lase publicul cu gura căscată, în momentul în care a mixat "Aşa sunt zilele mele!". "Băi...N-are cum",a fost replica unui participant la festival care a imortalizat momentul.

VIDEO:

Sursa video: facebook Balaban Marius

Însă nu s-a arătat foarte deranjat de această piesă. De fapt, piesa lui Minune a fost fredonată de toţi cei care s-au aflat la eveniment.

Printre artiștii care s-au urcat pe scena Neversea sâmbătă a fost DJ-ul Salvatore Ganacci. După ce i-a electrizat pe cei din public cu ritmurile pieselor sale, înainte să plece de pe scenă, Ganacci a spus că mai are o piesă pentru cei prezenți. "Vreau să vă cânt ceva ce am făcut special pentru acest show, special pentru România. Dacă o ştiţi, cântaţi", a spus Gannaci. "

VIDEO:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va inflamati. De la Furdui Iancu pana la arta e distanta mare!
0
0
Oare de asta au fost puse in alerta trupele ANTI TERO? Nu e gluma REPLICA va dez informeaza.
1
0
Majoritatea celor care au urcat pe scena au rulat un bumti-bumti fara cap si coada, punctat de strigate Mainile Sus si Hai Romania. Asa ca nu va suparati pe pustanii care au fredonat manelele lui TsiGannacci.. Ei sarmanii se bucurau ca reconosc si ei ceva in harmalaia de doi bani. In plus, la 330 de lei biletul de o zi, 9 lei o cola si 50 de lei un hamburger, canti si dai din buric si pe muzica tribala daca doar atata baga baietii ca trebuie sa te distrezi pana cazi jos de banii aia...
0
1
Asa cum porcilor le dai ce ramane dupa mese amastecat cu apa calduta,adica laturi,nu friptura,unii oameni prefera un amestec de armonii,sunete,amestecuri de zgomot cu surogat de mizica si se distreaza. Ce sa le faci,atata este nivelul lor de pricepere si asa a fost cultivat gustul lor pentru arta. Tinerii nu au nimic in rest,pot fi OK,dar simtul estetic nu poate evolua fara termini de comparative,fara educatie in domeniu si din pacate suntem bombardati cu obstinenta cu tot felul de gunoaie numite vedete,muzica,filmulete si programe de idiotizat lumea.
0
2
Furdui , un jeg uman ce scria note informaztce la securitate
8
2
Vrem sa facem pipi live pe Nicolae Futui Iancul si pe Adrian Hipofizalul Copil minune la anul!Multumim organizatiilor si mai ales lu' ala din cei doi care se scuza in interviu ca e manelist ,rupt pe cocaina nu stia sa joace nici sarba dar rolul nici pe atat...sunteti penibili ca Romica Tociu si Palade matoi pusi sa faca glume de sprit sub amenintare!Deranjati bai neam de slugi ce nu intelegeti?faceti festival la 23 august fute v ar cainii dar nu in oras la nici 100 de m de locuinte,cat de mare sa iti fie foamea dar si frica sa nu i dai in judecata?Cezara sa iti iau fata in salamul lui florin
10
2
felicitari pentru organizare si pentru cei prezenti, ne vedem la anul frumosilor
3
7
Astia care Injura ca Taranii prosti de la Vaci sa stie ca nu majoritatea erau manelisti tigani Romani gresiti enorm mai erau si Englezi Britanici care canta muzica usoara nu manele ci gen Rock sau tobosari sau chitaristi englezi care cantau la chitara gen muzica electronica Rock nu cacaturi de manele cap secii unii!
2
3
cacatul ala de muzica electronica e doar alta specie de manele. cika cika tanana si dat din burtzi. Marfa pentru retardati.
3
3
Ce cauta necrescutul ala de Adi Minune ? Ce curent promoveaza el ? Cine a avut neinspiratia sa il invite ? Cu cat a fost platit ?
6
1
Ne tot dam mari culti. Normal ca ne plac manelele. Ne reprezinta si descriu corect Romania de azi. Ce? Nu ne place? Asta e realitatea. Asa ca s-a vazut chiar tinerii frumosi liberi si cititi le stiu pe dinafara. Trist sau nu astia suntem.
14
2
Va n gat de popor de manelisti fripturisti 85 la suta kokalares romanes. Fi miar scarba Luminitzo. Huo aibdraq de koorve si hoti
15
5
S-a terminat cacatul asta de festival?
15
8
Ce au manelele, frate?! Sunt de aici de pe la noi, balcanice. Cand e vorba de o chindie se lasa si cu dansul din buric.Never see e o paranghelie in aer liber.Unul mananca, altul bea, altul fumeaza si cei mai multi canta si danseaza. Si unii intrec masura si ajung si la spital.
5
28
Intr-o tara unde se circula pe banda de urgenta pe autostrada, se arunca gunoaie si mucuri de tigara pe strazi si parvenismul si nesimtirea a atins cote alarmante, pe voi va deranjeaza faptul ca s-a pus o manea pe main stage. In conditiile in care cumva manelele au zeci de milioane de vizualizari pe youtube, in timp ce noi ascultam doar Offenbach, Wagner, Rachmaninoff si multi altii
23
9
si io cand va ziceam ca plebea de acolo e formata din manelisti cu beculete.muzica de la neversea o foloseste cia pentru torturarea prizonierilor pentru a culege informatii de la ei.
19
5
Cum ? Manele la Neversea ???!! Incredibil , oras tiganizat total !! Rusine !! Si va dati romanii , dar dati din buric dupa tiganisme !!!!! Daca se canta Rapsodia Romana , veneau 100 maxim . Oras manelizat total !!! Imi
37
4
I-a mirosit pe cocalarii din public daia a bagat manele.
41
2
Noua manelele ne plac tata, degeaba ne cacam pe noi cu rap si muzica electronica, ca tot mai bine intra un salam sau un adrian la sprit, mai ales ca acolo in multimea aia 90 la suta din ei erau morti de beti. Asa ca mai moale cu strambatul din nas fata de manele ca va plac tuturor da-va-n pula mea de saraci
19
25
drogangii din public sunt de nivelul lui guta.
31
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218