REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

VIDEO Andreea Bănică, critici la adresa Guvernului pentru că nu-i ajută pe artiști

VIDEO Andreea Bănică, critici la adresa Guvernului pentru că nu-i ajută pe artiști

Replica API 12 aprilie 2021 | 17:56 1922

Cântăreața Andreea Bănică spune că artiștii nu sunt deloc sprijiniți de stat să treacă peste această perioadă dificilă, peste lunile de pandemie. Ea crede ca artiștii sunt cei mai năpăstuiți și că mulți dintre ei nu au pus nimic deoparte, iar acum nu au din ce trăi.

“Cred ca actionează asupra psihicului tuturor artiștilor din lumea asta faptul că nu mai cântăm și că stăm acasă. Bun, se mai poate cânta - mergi la studio, înregistrezi piese, cânți acasă, în baie, cânți cu copiii, însă faptul că nu sunt acolo, sus pe scenă, pentru mine este dezastruos. Doare foarte tare! Eu cred că artiștii sunt cei mai năpăstuiți acum, în perioada asta. Pentru că noi eram în fiecare weekend pe scenă. Noi nu am fost ajutați în niciun fel. Sunt foarte mulți artiști care trăiesc din aceste cântări; în fiecare săptămână ei cântau și își primeau onorariul și de o perioadă lungă de timp nu se mai întâmplă treaba asta. Unii au pus deoparte, alții nu au avut de unde să pună deoparte” - a spus Andreea Bănică la Digi 24, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce ar trebui sa fie astia ajutati de guvern? Sunt mai speciali?? Oare ei si-au platit toate darile catre stat din banii facuti atat de usor? Le pasa atunci cand luau mii de euro pe o cantare de ceilalti? Mars la munca, javrelor!
2
0
Mi-e sila!!!! Bogata de nu stie de ea,face fite...nerusinata! Nu am auzit vreodata sa ajute pe cineva,rusine!
4
0
Treci la munca, madam! Nu la intins mana. Gata, s-au terminat POMENILE. Nu mai cersiti, sunteti RIDICOLI. Reprofilati-va cantaciosilor! Apropo... e nevoie de cadre medicale, DE ASISTENTE in centrele de vaccinare... LA MUNCA cinstita, cu voi! Ce taxe ati platit voi la stat ?!
6
0
de niste revelioane, paranghelii si concerte de nota ...sa le mai marim averile, plecarile si ...nebuniile, cadoar sunt artisti !
17
0
uite,andreea muica,imi vind casa comfort 3 ca sa va dam voua bani de intretinere ptr piscine,vile,etc.unde.s hotiile pesede cu artificii si onoraroo de zece de mii euro ptr niste ratati?vindeti.vacalbmele si aveti bani.Nu mai cersiti! iar tu fa,du.te pe centura!
16
0
ha, ha, vreti ajutor??? Cate taxe si impozite platiti??? Cate chitante taiati la petrecerile private? cand veti fi corecti, atunci sa cereti ajutor. Mars de aici.
20
0
da te-ai pus intrebarea pe cine ajuta GUVERNUL???? ca se ajuta ei intre ei este adevarat
0
6

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920