REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO. Bătrâni şi mame cu copii în braţe au protestat la şedinţa Consiliului Local Constanţa. Motivul supărării: PUZ-ul unei zone din Tomis Nord!

VIDEO. Bătrâni şi mame cu copii în braţe au protestat la şedinţa Consiliului Local Constanţa. Motivul supărării: PUZ-ul unei zone din Tomis Nord!

Replica API 30 mai 2018 | 02:00 386

Şedinţa de Consiliu Local Municipal Constanţa de marţi, 29 mai a.c., nu a fost lipsită de proteste!

Pe de o parte, consilierii locali ai Partidului Naţional Liberal au anunţat că protestează în cadrul şedienţei, acuzând lipsa de transparenţă cu privire la toate proiectele. Ei au afirmat că se vor abţine de la votarea absolut tuturor proiectelor de pe ordinea de zi. Revoltaţi, liberalii au susţinut că nu li se pare „normal” să nu găsească documentaţia pentru hotârările ce urmează a fi votate.

Puţin mai târziu, un grup de cetăţeni a protestat vehement cu privire la proiectul de aprobare a PUZ-ului pentru o porţiune din Tomis Nord, mai precis pentru zona delimitată de B-dul Aurel Vlaicu, aleea Hortensiei şi strada Cpt. Dobrilă Eugeniu. Prin voturile de abţinere ale liberalilor şi a lui Andrei Popescu, consilier local independent, cât şi urmare a votului „împotrivă” a consilierilor Romeo Rezeanu şi Horia Căliminte, proiectul nu a trecut, fiind considerat de patrimoniu.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
demolate anele city-mall , refacut parcul tabacarie fara nici o constructie , fara ....cetati si cofetarii . VREM PARCUL INAPOI , VERDE SI CURAT , FARA CAINI SAU PONEI , NU AU CE CAUTA ANIMALELE IN PARC , ELE POT STA ....LA BIROU .
3
0
Din pacate a ajuns Constanta sa arate oribil, nu avem parcuri ..... PARCUL TABACARIEI NU A ARATAT ASA DE NEINGRIJI, FARA FLORI, FARA BANCUTE, IARBA TAIATA IN BATAIE DE JOC, FARA COSURI DE GUNOI, PENTRU DUMNEZEU FACETI CEVA ESTE IN PARAGINA .....DOMNULE PRIMAR PENTRU CE PLATIM TAXE?
4
0
madaskarezii sa plece dupa seful lor. cine e impotriva bunurilor comune e impotriva orasului si a locuitorilor acestuia ... e timpul sa fie zburati toti jegosii care au ''cumparat'' teren public !
5
0
Unde au disparut leaganele si topoganele de pe strada progresului din km4-5 dom primar?
2
1
Pe Fagadau & Co ii doare in fund de protestul lor. El isi pregateste plecarea spre Matagascar, drept dovada nu se vede absolut nici o schimbare in bine in saracul nostru oras. Aceleasi MAXI-TAXI, aceleasi trotuare pentru masini, aceleasi locuri de joaca antice, aceleasi blocuri in continua constructie, Nu fabrici si uzine, nici un interes pentru parcul industrial al Constantei. Deci ?
6
2
E cazul sa se puna ordine. Fatalau, pardon fagadau, doreste sa continue programul de ocupare terenuri inceput de maistrul sau pastaie, pardon, mazare
5
1
BRAVOOOOOOO
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218