REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

VIDEO Câine împușcat, ziua în amiaza mare, pe varianta Constanței?!

VIDEO Câine împușcat, ziua în amiaza mare, pe varianta Constanței?!

Replica API 14 ianuarie 2018 | 00:20 741

Sursă foto și video: Ionuț Alx, Facebook

Situație alarmantă reclamată de iubitorii de animale pe o rețea de socializare. Sâmbătă, 13 ianuarie a.c., în jurul orei 12,00, un bătrân se afla pe B-dul Aurel Vlaicu, în zona fostului Real, fiind însoțit de un câine. La un moment dat, o mașină în care se aflau doi indivizi a oprit pe marginea șoselei, iar unul dintre ocupanți ar fi tras spre câine cu o armă. Bătrânul care spune că se numește Costică Mejeruc și este proprietar câinelui a cerut ajutorul altor iubitori de animale, iar patrupedul a fost transportat la o clinică veterinară, unde a primit îngrijiri medicale. Aceasta a declarat că nu a reținut numărul de înmatriculare al mașinii, pentru că ar fi fost murdar și puțin lizibil.

„Mi-a pus viața în pericol! Mi-a spus că împușcă pe cine vrea!”

„Mă numesc Costică Medeluc iar acesta este câinele meu, eu l-am crescut. L-am scăpat din mână, a plecat să se joace. O mașină care de ani de zile vine să împuște câini, vine pe ascuns, (un bărbat) a scos arma pe geam, a tras asupra câinelui, mi-a pus viața în pericol. Eu am încercat să prind câinele, care a fugit.

Cei care pot să mă ajute și pentru a-l prinde pe acest individ, pentru a-l da în judecată, este un braconier care împușcă iepuri pe câmp. E implicat și într-un dosar la Tulcea, de braconaj, e băiatul unui politician dintr-un partid mare și a spus că el împușcă pe cine vrea”, mărturisește pe filmulețul devenit viral bătrânul proprietar al câinelui.

Comunitatea a fost alarmată de postarea de pe Facebook, din care reiese că, ziua în amiaza mare, pe una dintre cele mai circulate artere ale municipiului – varianta ocolitoare a orașului – un individ a împușcat un câine! „Mi-a pus viața în pericol!”, poate fi auzit, pe filmare, cum spune și bătrânul care se afla lângă câine.

Pe de altă parte, deși există filmulețe realizate imediat după incident, în care se poate vedea că animalul a fost nimerit în zona feței și este plin de sânge, prima reacție a oamenilor legii a fost că...sesizarea nu se confirmă!

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Constanța o sesizare a fost primită, sâmbătă, 13 ianuarie a.c., în jurul orei 13,00, și un echipaj al Secției 4 Poliție s-a deplasat la fața locului, unde s-a discutat cu bătrânul care a fost martor la incident, dar câinele nu a mai fost găsit.

Ulterior, în cursul zilei de duminică, după insistențele presei, s-a luat decizia extinderii cercetărilor și deplasării unui echipaj și la sediul clinicii veterinare, pentru a fi văzute și radiografiile realizate animalului și a se discuta cu medicii. În urma cercetărilor inițiale, polițiștii au luat decizia deschiderii unui dosar penal pentru a ancheta împrejurările concrete în care a fost rănit animalul, dar și autorul agresiunii.

Surse din rândul polițiștilor ne-au precizat că rana este una atipică și, cel puțin deocamdată, nu se poate spune cu exactitate dacă s-a folosit o armă cu bile de cauciuc. În primul rând, pentru că nu au fost găsite fragmente metalice, nici bile de cauciuc. În schimb, medicii spun că pe rană au găsit urme asemănătoare prafului de pușcă.

De precizat că, în cursul zilei de duminică, postarea de pe grupul „Protecția Animalelor Constanța” în care se anunța întâmplarea a fost ștearsă, afirmându-se că cel care a făcut incidentul public ar fi fost amenințat.

Menționăm că, pe 7 ianuarie a.c., o incident similar a avut loc la Mihail Kogălniceanu, când un câine a fost împușcat, de data aceasta cu o armă de foc. Și în acest caz, polițiștii constănțeni fac cercetări.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toata lumea javre javre,ca va e fricabde caini ai numai comentarii prost facute,javre sunteti voi care nu iubiti animale meritati impuscati ai aruncati la gropa comuna
1
0
este pleonasm... ca si machidon curvar !!! Moarte machidonilor!!!
2
0
Sa o sugi bosorogule, nu ai ochlelari si nu vezi de asta ai scris cu majuscule, analfabet batran
3
1
Alt machidon handicapat.
2
1
BUN COMENTARIU BINE CA NU A FOST O PERSOANA PRIN ZONA SA FIE IMPUSCATA , IAR PTR CAINE CATI MAI MULTI IMPUSCATI NU POTI LASA UN COPIL LA SCOALA SINGUR DE FRICA JAVRELOR FB ASA ERA SI PINA IN 89 LA PANTOFI CU EI
5
6
Vreau numarul de la masina celui care a tras, cine stie sa posteze, ii rup masina in 2
3
2
Persoana din imagine sigur nu stie sa deschida un calaculator. Iubitori de animale nu stiu cum sa se mai bage in seama. In prostia lor cred ca duc in eroare extraterestii. Omul sclavul animalului . Il spala, i-i da sa manance. i-i strange k-----u. In general iubitorii de animale sunt semianalfabetii si tatele. Daca tot v-or sa-si umple timpul sa faca ceva util pentru societate - azilurile de batrani, casele de copii, etc.
3
6
tu ii faci laba la maidanez si apoi o inghiti...
7
5
Bina ca nu era vreun copil pe acolo sal rupa maidanezii!
5
5
Cine crede ca in ziua mare cineva trage cu o arma in caine inseamna ca e ...naiv!
6
7
Un jeg umanoid! Exact acelasi tip de jeg care agreseaza copii, care iti taie calea cu masina cand nu are prioritate........Astia merita bataie sora cu moartea iar apoi plata si munca in folosul comunitatii pana crapa!
8
6
in mortii matii de jegos cocalar,sami bag pln tine de jeg uman kkt de om ce esti!ce mortii matii tia facut ciinele ala,luatias familian pl!sa dea Dzeu sa gasesti la fel de rau cum iai facut tu ciinelui!
10
8
sunt o gramada de camere in zona daca politia vrea poate sa faca niste verificari suplimentare prin numeroasele magazine din zona sigur se gaseste o filmare.... poate aceasta stire o sa fie mai mediatizata nu doar la nivel local si se gaseste faptasul... astazi trage intr-un caine maine poate in unul din copiii nostri
8
3
Politia are datoria sa tina psihopatii departe de noi! Astept rezultatul verificarilor !
6
4
macar de era grasut sa fie bun de fripturi la gratar..de foame il mananci ca pe mielut.
8
13
pai politia romana se face de cacat zilnic, ce sa le mai cerem
10
2
Zdrente nenorocite!!
12
4
Fara comentarii! Cineva sigur este nebun. Ramane sa stabileasca politia noastra asa de performanta, cine e nebunul.
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614