REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

VIDEO! Cal MORT, abandonat pe trotuar, la Constanța

VIDEO! Cal MORT, abandonat pe trotuar, la Constanța

Replica API 24 decembrie 2017 | 00:58 701

Imagini dezolante în cartierul constănțean Faleză Sud (Poarta 6 n.r.). Un cal mort a fost abandonat pe trotuar, undeva în spate la Piața Roșie. Cel mai probabil, animalul era bolnav sau epuizat, înainte să fie abandonat. Un locuitor din zonă a declarat că proprietarul acestuia, un cetățean de etnie romă, l-a bătut crunt, după care a plecat și l-a lăsat să moară acolo, pe caldarâm, la temperaturi sub limita înghețului. Oamenii din zonă spun că a fost anunțată Poliția, iar un medic veterinar s-a deplasat la fața locului ca să constate dacă animalul mai trăiește sau a murit. Vom reveni cu amănunte.

D.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
consiliul local ar putea initia infiintarea unei rezervatii pt ecvidee de genul celei pt ursi de la zarnesti si apoi sa confiste animalele chinuite de bestiile needucate
4
0
Ma intreb ,ce face consiliul asta local sau cum se numeste?Este asa greu sa interzica circulatia acestor atelaje tiganesti si sa faca un bine animalelor,la cai ma refer,confiscandu-le ?
6
0
deci,mai aveti de asteptat pana veti scapa de tigani.psd egal partidul golanilor,incultilor,borfasilor,interpusilor ajunsi la rang de ministrii unii dintre ei.Moldovenii din poarta 6 sunt foarte ok,s-au cizelat nu mai sunt aia de acum 30 de ani.Problema C-tei sunt tiganii si makidonii infiltrati in pozitii cheie de decizie,pusi pe furt si mafioti din tata-n fiu.Africa alba!
9
0
Abr , asta e calul lui Topciu !
1
0
Intersectia Semanatorului cu Soveja, aici mereu circula carute cu tiganii care isi fac veacul prin cartier. Politia nu ii vede caci se pare ca sunt mituiti de catre carutasi.
10
0
Romi zis tigani cand umbla pe strazi cu caii prinsi imediat confiscati caii ai dusi la hergelie sau dati drumu in padurea letea.
13
0
Confiscati toate animalelefolodite pentru tractiune in municipiul Constanta la tiganii borati si imputiti ,huni .In primul rand ca nu au voie sa circule cu ele pe strazi in al doilea rand nici nu le ingrijeste si le exploateaza pana la epuizare.Astia nu-s oameni sunt animale in toata regula pusi numai pe rau .
17
0
incapuate pe mana acestor bestii jegoase. bietii cai. Nu ar trebui lasati sa aibe cai. ar trebui sa fie adunati si ar trebui sa nu mai faca atatia copii pe care sa ii tinem noi din taxe.
20
0
tigani inputiti
23
1
Aceste salbaticiuni de oameni nu ar trebui sa existe printre noi! Noi romanii suntem de vina ca ii toleram! Tiganu e bun doar mort! Nu sunt rasist dar jegurile astea nici nu ar trebui sa existe! Tot am speranta ca o sa vina si vremea lor , si om scapa de ei din Constanta! Ne trebuie un primar cu cohones!
30
0
...Cartier de moldoveni betivi si tigani.... ce pretentii sa avem...evul mediu ! Stati linistiti, la momentul cand cititi articolul, calul este transat si pregatit de ghiudem. Doar astia au cate 4-5 copii, ca doar de-aia si-au facut bucatarii pe balcoane, sa mai castige o camera...
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218