REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO! Canotorul român ucis la Londra, considerat erou de presa din Anglia. Dezvăluirile făcute de un martor

VIDEO! Canotorul român ucis la Londra, considerat erou de presa din Anglia. Dezvăluirile făcute de un martor

Replica API 3 ianuarie 2019 | 02:29 493

Tudor Simionov (33 de ani), canotor dinamovist, a fost ucis în noaptea de Revelion, la Londra, unde era bodyguard la un club de noapte. El şi-a apărat colegii, fiind considerat erou de presa engleză, potrivit News.ro.

Sportivul lucra în echipa de securitate a unui club exclusivist din London’s Park Lane, iar la 5 dimineaţa, un grup de indivizi a încercat să intre cu forţa în club, înarmaţi cu săbii şi cutite.

Un angajat al localului exclusivist a dezvăluit detalii despre ultimele clipe din viața românului de 33 de ani.

"L-am văzut când a intrat în club. Era într-un costum și era acoperit de sânge. Nu avea nici o vestă de protecție sau ceva. L-am tras și am luat un prosop, încercând să opresc sângerarea. N-a mai apucat să spună nimic, era în stare de șoc. A mai trăit un minut. A fost înjunghiat în mijlocul pieptului. Este un erou, a murit încercând să-și apere colegii. A bătut de unul singur 9 indivizi", a spus Leroy Rose, un angajat al clubului, pentru Evening Standard, citat de Digisport.ro.

Tudor Simionov urma să se căsătorească în 2019

Mădălina Anghel urma să îi devină soție în acest an și a oferit și primele declarații după teribila veste. "Nu pot să mă gândesc la el la trecut. Era viitorul meu soț și venisem la Londra pentru o viața mai bună. Eram foarte fericiți și încântați că ne-am mutat în Londra și ne gândeam deja la copii. Nu pot să explic în cuvinte cât de mult sufăr acum. Era un om foarte bun" a declarat Mădălina Anghel, cea care urma să-i devină soție lui Tudor Simionov.

Pe internet au apărut şi imagini cu atacul de la club:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un erou mort absurd ..ptr bani nu se merita in acea cladire era desfrau total in acea noapte prostitutie si desfrau total ptr cei cu bani ..
0
0
Condoleante !
0
0
A murit TANAR DEGEABA, pe cine a aparat, pe un INFRACTOR, erau alte institutii sau alte firme de pazit NU TREBUIA SA AJUNGA CU NISTE INTERLOPI, n-a murit aparand niste copii de gradinita ci niste PROXENETI IN FATA UNOR TIGANI SAU ARABI, NU ORICE JOB, NU ORICE BAN IN PLUS MERITA, ALTFEL PLATA POATE FI CHIAR UN SICRIU, DUMNEZEU SA-L IERTE!
2
0
Un baston cu soc electric era mult mai bun plus un spray paralizant, cred ca-i forta sa fuga sau sa cada la pamant. A murit ca un erou, nu-i usor sa lupti cu 9 derbedei jihadisti.
3
0
Ba,cind ai noua jihadisti barbosi uriti afara,te duci cu parul,nu cu miinile goale,oricit de fortos ai fi.Ati inteles ba,care mai vreti sa fiti viteji?parul pe tigani ,asta ii linisteste.
2
0
Ai dat cu psd si acuma faci talentee..hamal esti si la tine in tara si afara, dar cu 8 clase ce pretentii sa ai? Ori badigard la noi la manele ori pe afara, tot aia se intampla
0
2
aceasta este sortata pe care alesii nostri, analfabeti la propriu, ne-o asigura. Datorita acestor imbuibati, tinerii sunt obligati sa paraseasca tara ptr a-si putea sustine financiar familia, riscurile sunt enorme. Acest guvern , atata stie, atata face. Din tot sufletul, nu ptr mine- mi-am trait traiul mi-am mancat malaiui- o vorba din strabuni, dar tinerii ce perspectiva au in tara?- sa munceasca hamali si acum nici orele suplimentare saa nu li se plateasca, asa au gandit mintile luminate si ibacsite de imb uibare ale guvernantilor puscariasi, penali, hoti, borfasi escroci
12
0
Plecat dintr-o tara plina de spurcaciuni protejate de legi ce ajuta la proliferarea clanurilor tiganesti criminale,omul a sfarsit ca si cum ar fi fost tot in Romania. O tragedie cumplita. Din pacate,infractiunile cu violenta si cei ce le fac sunt luate ca subiecte tolerabile ,cand de fapt ar trebui sa fie tratate exact ca bolile. Cine se face mic cand e vorba de eradicarea virusilor mortali? Ei bine,oamenii mortali sunt si ei de exclus,ca si virusii aia ! Legile ce pretend a fi umane de fapt ajuta la linistea celor cu ganduri criminogene.
11
0
Londra a devenit o cloaca a ultra religiosilor si o spelunca a borfasilor de peste tot....un loc nesigur , acum cateva zile un sofer de autobuz a fost impuscat in cap , in trafic !
15
1
Condoleante familiei!pacat...pacat......ptr ca traim intr.o lume atat de rea!
11
0
moarte arabilor! moarte merkel!!! moarte Khabib Nurmagomedov !!!
20
4
gunoaiele islamiste sunt la fel ca boratii de la noi, doar in gasca sunt tari cu cutitul sau centura la purtator.
31
1
pentru o viata mai buna merg la degeneratii aia, era o VIP Sex party organizata de un degenerat de englez cu prostituate. Din video parca se vad niste arabitoi tuciurii. Bietul baiat, condoleante familiei, pacat de el baiat tanar. Asa au ajuns romanii, probegi pentru o viata mai buna.
31
2
Condoleante familiei . ! ! ! Sa sacrificat salvand vieti . Fratele nostru vegeazane de sus si mai dane si noua putina luminare ca suntem prea prosti si prea plini de noi . ! ! !
14
2
o mare tragedie.vor scrie ziarele 2-3 zile despre caz,apoi tiganii respectivi vor fi gratiati de vreun tudorel din uk-ca au si ei tudoreii lor- si eroul va putrezi in pamant.Dumnezeu sa-l ierte.
30
4
Sa te bata Dumnezeu , tigan infect ! Simionov chiar este un erou ! Ciorile lase ca tine ne fac de ras in Europa ! Un sportiv care muncea cinstit in Londra , nu un ciorditor smenar ca toti tiganii pripasiti prin Albion ! Condoleante familiei !
32
1
cat de prost sa fii sa te pui cu atatia insi riscandu-ti viata ,el credea ca face mahala tiganeasca ,deja se vedea in presa mare erou plus rasplatit de patron ca asa este romanul se arunca orbeste pentru bani ,inteleg sa ai tupeu dar trebuie sa ai si pshihologie cu cine te bati niciodata sa nu intinzi coarda ingamfarea costa uneori viata ,mai ales cu fata de arogant tiganii nu te iarta cutitul este legitimatia lor
7
31

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218