REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

VIDEO. Constanţa, invadată de ŞOBOLANI!

VIDEO. Constanţa, invadată de ŞOBOLANI!

Replica API 19 iunie 2018 | 00:00 360

Tot mai mulți constănțeni reclamă că șobolanii le ies în cale, la orice pas, în municipiul Constanța. În Tomis Nord, localnicii au avut de suferit din cauza acestor animale, care au ros cablurile unei firme de telefonie și internet. În zona Casei de Cultură, localnicii reclamă că șobolanii pot fi văzuți în plină stradă. „Eram la trecerea de pietoni de pe strada București, intersecție cu strada 1 Decembrie 1918 și a trecut un șobolan pe carosabil, pe lângă picioarele mele. Nu vreau să vă descriu ce senzație am avut!”, ne-a sesizat o constănțeancă.

O altă constănțeancă reclamă că a avut neplăcuta surpriză să dea peste un cuib de șobolani, care scormoneau în gunoaie, pe strada Soveja, în apropierea City Park Mall.

„În botul mașinii era un sac mare de gunoi aruncat pe jos și am văzut vreo zece vietăți care adunau câte ceva din sacul uriaș de gunoi. Când am privit mai bine am văzut că erau șobolani care cărau resturi sub baracă. M-a cuprins un fior de silă. Șobolani, în plin oraș. Am încercat să filmez, îmi tremura mâna pe telefon”, a relatat constănțeanca.

Reprezentanții Primăriei Constanța au arătat că au derulat operațiunea de deratizare în întreg orașul, momeli toxice fiind distribuite în toate parcurile și cartierele din municipiu, stațiile de intoxicare fiind amplasate în locul inaccesibile cetățenilor.

„Se interzice ridicarea momelilor de la locurile unde au fost amplasate, pentru preîntâmpinarea eventualelor accidente!”, au precizat reprezentanții municipalității.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce nu s-a impartit contractul de deratizate pe loturi si nu s-a atribuit mai multor firme din Constanta? Buvurestiul cu banii noi cu sobolanii
0
0
Adevar a grait cineva... Sobolanii de langa noi... Sunt ei...
0
0
Unde nu sunt cainii, apar sobolanii
4
1
fagadau, hotule ! Futu-te-n gura ...
3
0
Constanta,orasul in care bantuie ,de cca 20 ani,ciuma rosie psd-ista Va place ,dragi constanteni ?
4
0
gunoaie peste tot ,poate vin altii sa ne faca curatenie ca noi nu prea punem mana ca ne murdarim unghiutele si ne si pute asa ca stam cu gunoiul la usa , cum naiba sa nu ne umplem de sobolani...
3
1
replica...ce mai stergeti voi mesajele adresate catre primarie...de ce? vad ca unii injura in toate felurile, dar pe cei contra psdului. oare de asta? daca zic ca sunt sobolani in primarie tre sa imi stergeti mesajul? primaria cta nu e in cta? daca s0a umplut cta de sobolani, nu sunt si in primarie?
5
0
Pe Str. Mesteacanului din Navodari nu s- a ridicat gunoiul menajer de Vineri. Va dati seama in ve hal miroase iar angajatii Polaris mint ca l-au ridicat Sambata iar primaria Navodari nu a luat nici o masura desi a fost sesizata cu privire la acest aspect pe facebook si messenger.
2
0
Duminica 10.06.a.c. in jurulk prinzului ma aflam cu niste colegi in cafeneaua de la Cora iar l-a un moment data patronul imporeuna cu un salariat au omorit un sobolan mare pe care l-au aruncat peste gard intre sinele de cale ferata ale grupei tehnice CFR dfin zona. Cafeneaua se afla vis - a -vis de de grupa tehnicaa CFR.
1
0
rezistam noi si cu astia pe langa noi
1
0
Astia sunt Rezist
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102