REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO. Consulatul Onorific al Estoniei la Constanța, inaugurat în prezența premierului Viorica Dăncilă

VIDEO. Consulatul Onorific al Estoniei la Constanța, inaugurat în prezența premierului Viorica Dăncilă

Replica API 17 iunie 2018 | 00:27 602

Sediul central al Universității „Ovidius” Constanța este, în dimineața zilei de duminică, 17 iunie a.c., cadrul unor momente solemne: inaugurarea Consulatului Onorific al Estoniei la Constanța.

La eveniment au participat Excelența sa, prim ministrul Estoniei, Juri Ratas, prim ministrul României, Viorica Dăncilă, dar și rectorul Universității „Ovidius”, prof. univ. dr. Sorin Rugină, primarul Constanței, Decebal Făgădău, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju și numeroase cadre universitare.

„Acum, Estonia are două consulate onorifice, unul în Estonia, iar celălalt este aici, în Constanța, fapt pentru care mă simt onorat. Estonia și România au o relație foarte bună”, a declarat prim ministrul Estoniei, Juri Ratas.

Consulatul onorific al Estoniei la Constanţa reprezintă puntea de legătură dintre cele două state şi totodată relaţia de prietenie care le leagă.

“Îmi face o deosebită plăcere să iau parte la inaugurarea Consulatului onorific de la Constanţa. Vreau să îi urez mult succes domnului Alexandru Bobe, ne va ajuta să facem noi paşi în colaborarea pe care o avem cu Estonia. Vreau să mulţumesc autorităţilor centrale şi celor locale pentru inaugurarea Consulatului onorific de la Constanța“ , a declarat prim ministrul României, Viorica Dancilă.

"Am inaugurat primul zbor între Tallin şi Constanţa şi astăzi inaugurăm Consulatul onorific din Constanţa. Am convingerea că aceşti paşi vor fi urmaţi de alţii, astfel incât cooperarea dintre cele două state să fie din ce în ce mai strânsă", a mai declarat aceasta.

Consulul onorific al Estoniei la Constanța este prof. univ. Alexandru Bobe, prorectorul Universității „Ovidius” Constanța.

La eveniment a avut loc, însă, și o gafă diplomatică: steagul Estoniei era arborat invers. Premierul Estoniei, Juri Ratas, a observat și înainte de începerea festivității, s-a îndreptat spre steag și a remediat personal problema.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest Bobe, un personaj sinistru al universitatii Ovidius, care pupa in fund pe toata lumea sa iasa in evidenta, are o asemenea calitate. Dra de fapt ce naiba sa ne miram, are cam acelasi nivel intelectual cu Vasilica, pe langa faptul ca au acelasi fizic!
3
0
Ce rusine si ce uminta pentru noi!
8
0
RUSINE! ASA PREMIER, ASA CONSUL! BOBITA, ACUM NU TE MAI DERANJEAZA CIUMA ROSIE, ASA CUM STRIGAI DE CURAND?
12
0
Doamne fereste rusine mai mare nici nu putea sa fie. Pai asemenea specimene sa fie alese , chiar nu mai exista oameni in orasul acesta. Penibil , rusinos si trist.
11
0
Penibili , natie de lingai si koorve
15
0
Nu-i ajunge lui Bobita functia de prorector, vrea sa intre si in diplomatie. E mare consulul onorific acum. Penibil
17
0
Da ce a declarat prim ministru? Aia era important...
11
0
Astia de la ovidius profesorii ieseau in strada acum 1 an impotriva psd si acum sunt prieteni, multe c.rve profesori
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218