REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

VIDEO! Continuă operațiunile de ranfluare a epavei din Portul Midia

VIDEO! Continuă operațiunile de ranfluare a epavei din Portul Midia

Replica API 25 ianuarie 2020 | 15:50 639

Operațiunile de ranfluare și dezeșuare a navei Queen Hind, care s-a scufundat în urmă cu 2 luni în portul Midia, continuă.

Macaraua GSP Neptun, care are 1800 de tone, este prevăzut să plece din Agigea la miezul nopții și se estimează că va ajunge la Midia, în gura portului, duminică dimineață, 26 ianuarie, la ora 6.30.

Apoi, pe lumina zilei, începe manevra cu remorcherele portuare pentru amplasarea în dană dublă cu GSP Bigfoot 2. În continuare se lucrează la sudura pe bordul epavei a unor grinzi de întărire a sistemului de rotire/ridicare. Scafandrii execută lucrări de pregătire a corpului epavei pentru ridicare.

Nu se poate ajunge cu ambarcatiuni în zona epavei. Căpitania a emis aviz pentru navigatori.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Curiosule decat sa dau amenzi ca ala de la snagov care a fost mare director in mt si sint contestate si anulate in instanta aproape toate, mai bine nu dau deloc.
0
0
Sincane daca au fost nereguli, ai dat si tu vreo amenda ?
0
0
Masonul Psd Patrichi si Sincan vor sa inchida portul midia.au luat spagi de la OMV sa distruga Rom petrol.opriti ciuma rosie.spagari ordinari.la puscarie cu ei.Dumitrache si Stanca dat i afara ce mai asteptati sa va dea ei afara?DNA stie...
3
0
Nava a fost incarcata pana a atins fundul marii si cand a scos o din dana remorcherul a tarat o pe fund, oile au venit toate in tribord si astfel s a bandat, a luat apa si apoi a esuat la adancima mica de acolo.Putea fi o si mai mare nenorocire cu blocarea senalului! O practica bine fundamentata si stiuta si la Cta cu supraincarcarea si plecarea navelor peste marca, Mezei Sincan la puscarie!
5
0
Ca si toti ceilalti sefi din ANR nu iti poti justifica veniturile si o sa va ridice la paket!
6
0
cine intreaba de anr,nava afost modificata sub dangaua anr mezei,si nu este singura dintr-un balt au facut un transportor de oi,cu magaziile deasupra motorului principal zona in care nu sunt tancuri de balast ,cu incarcatura la etaje superioare nava sa rasturnat usor,dar cum ziceam nu-i singura,mai sunt inca 7
8
0
Am case, am masini cum au si alti sefi din ANR. Nu sunt singurul bai saracilor care stati in doua camere si conduceti Logan !
6
0
De cand esti sef la Midia ai castigat doua case doua masini precum si muuulta spaga, vinzi permise de agrement si iei spaga de la arabitoii carora le ai scos nava din dana la comanda care de fapt a si esuat. Turnator ordinar!
11
0
Eu sunt sprijinit de Catana, bai sarantocilor !
6
0
La midia se cara spaga pe fata.nu se mai feresc de nimeni.Singan se lauda ca a uns PNL.pina la virf.daia nu i se intimpla nimic poate sa se mai scufunde 10 nave.mai nou sa apucat si de a 3 a vila o are in constructie e a amantei de la mamaia.adina sus fustita ca vine si viluta.
11
0
Bai Sincane noi asteptam sa dispari din functie iar tu emiti avizari? Dle ministru ce mai tineti tembelul asta la Midia?
13
1
bagati o ranga mare sub ea , sau zece mai mici lipite , si trageti in sus !
8
2
mare firma gsp asta , dar cand nea coma nescu ne plateste la zii salariile datorate de juma de an , javra ..
8
1
proasta pula o mai avut ma-ta la curul ei de-a iesit un idiot ca tine.........pilotii, cu o exceptie, canalul Panama, NU AU NICIO RASPUNDERE, prostule care esti. Nici la Londra....nici la New York.......nicaieri prostalaule. E raspunderea comandantului. sa vii sa-ti iei brevetul de PROST.
9
6
chiar si cu doua macarale putin probabil sa desprindeti epava din mal,mai degraba se smulg ochetii cu tabla cu tot de pe bordaj,este nevoie de foreze pe aer sau apa si de perne
10
4
si continua si acel criminal de pilot care face manevre si acum la ora actuala . brevetul trebuie retras alooo ce faceti domnilor de la AUTORITATI? E SPAGA MARE?
14
7
au murit mii de oi si MIEI PULA
9
7
Va dati profesionisti dar sunteti numai prostalai la Capitanie, uite ce mizerie a-ti facut...
22
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614