REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VIDEO! COŞMAR cu TRENUL InterRegio Bucureşti-Constanţa! S-a stricat locomotiva

VIDEO! COŞMAR cu TRENUL InterRegio Bucureşti-Constanţa! S-a stricat locomotiva

Replica API 12 martie 2018 | 00:00 649

Situaţie incredibilă la Căile Ferate Române! Trenul Inter Regio Bucureşti-Constanţa a rămas blocat, duminică, în apropiere de Ciulniţa, după ce locomotiva s-a stricat. Zeci de călători au aşteptat o oră şi jumătate să ajungă o altă locomotivă. Dar, la scurt timp după ce trenul s-a pus în mişcare, s-a oprit din nou, la Lehliu!

Un călător aflat în acest tren a transmis imagini, revoltat de situaţie!

"Este incredibil. Cei care suntem din Mangalia, cu ce mai ajungem la destinaţie? Ultimul microbuz pleacă la ora 20.00. Am întrebat la CFR şi la conductorul de tren ce vorm face şi ni s-a răspuns pe un ton inadmisibil: 'Lasă, dragă, că ajungeţi!'. Într-un vagon sunt copii, păi poate le e foame, sete, sunt, totuşi, copii!", a relatat o tânără aflată în tren.

Trenul a plecat din Bucureşti la ora 16.00 şi trebuia să ajungă la Constanţa la ora 18.00.

După 2 ore de întârziere, trenul a ajuns la Constanţa, iar în gară a fost o mică "revoluţie" a călătorilor, care au cerut despăgubiri. În zadar!

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/scandal-in-gara-constanta-a-fost-chemata-paza-348558/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine vrei bulangiule sa mi plateasca pensia?...boschetarii si betivii sec.XXI ?
3
0
Latraule, o sa ai pretentia ca ei sa-ti plateasca pensiile cand tu n-o sa mai valorezi doi bani, dar o sa vrei sa ai pensie mare
0
5
aveti trei jucatori de masinute care nu sunt in stare sa si cumpere macar o taliga sa ajunga intr o zi dd la Bucuresti la Constanta...betivilor,barbugiilor !.
4
5
Eliminati gratuitatile. Puneti-i pe toti sa plateasca bilet. Si atunci vor fi bani di pt locomotive, si pt vagoane. Ce plm, toti pulifricii merg gratis, ca ei sunt "shtudentzi". 50% reducere si atat. Dar eu nici pe aia nu le-as da-o.
8
2
copiii celor pe care mazare ii cumpara cu un pui si-o sticla de ulei, au la randul lor copii: cei care azi calatoresc "gratis" cu trenul. Sa-i fut in bot si pe ei si pe-aldi ma-sa sau bunica-sa
5
1
Un cotidian de tot cacatul.In imagini avem boschetii societatii care dau la maxim pe gat si nu isi pot cumpara macar o amarata de dacie cu 5 milioane sa nu mai circule cu cotiga.Muie replika muie calatori.
5
21
Hai, bine, pa
0
2
I-auzi, frate! Minune mare! Mergand de la Bucuresti spre Constanta, trenul trece mai intai prin Ciulnita si apoi prin Lehliu. Si inca ceva: intre cele doua localitati trenul face 5 minute, zice ziaristul. Pentru cine nu stie, intre cele doau localitati sunt fix 39 km. Asta inseamna ca trenul merge cu, mirati-va!, 468 km pe ora. Ce ziceti de asta? Dar de ziarist? Mai poti avea incredere in vreo stire semnata A.C.?
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108