REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

VIDEO! COZI KILOMETRICE în STAȚIUNI!

VIDEO! COZI KILOMETRICE în STAȚIUNI!

Replica API 2 august 2020 | 00:05 2928

Stațiunile din sudul litoralului sunt aglomerate și în acest weekend. Aglomerate au fost și șoselele, rutele principale fiind dirijate de echipaje de poliție.

.

De exemplu, porțiunea de drum dintre Eforie Nord și Eforie Sud, sens de mers spre nord, era blocată, sâmbătă, în jurul orei 18.30.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
taranoii veniti de la sapa la mare din tl,if,il,dj,gj,b,etc,trebuie sa mearga si 50 m cu masina.sta prostul in masina ,polueaza,maninca parizer cu rosii din gradina si gata,a venit la mare.Stati ba acasa la prasila!
6
2
Aici comenteaza si ceva jeguri pesediste .N-ati fost ma voi la guvernare si ati furat banii de autostrazi ? Ba mai mult a disparut pina si contractul cu Bechtel de unde s-a imbogatit nastase pesedistul ca doar nu din oua .
7
1
Nu e neputinta. E samavolnicie curata - vorba lui Alecsandri. Nu se fac drumurile cu buna stiinta si intentie, rea intentie. Centura Bucurestiului unde e? Daca amesteci toti politicienii intr-o galeata cu apa, spurci si apa si galeata.
7
0
Suntem un guvern care nu putem face nimic
6
5
Este o neputinta a celor care gestioneaza drumurile. Se putea face acest tronson ocolitor inca de acum 20 ani. Daca existau politicieni care-si iubesc tara. Va ganditi ca vii in 1,40 ore de la Bucuresti si stai la coada tot atat inte Agigea si Eforie? Ce fel de minte trebuie sa aiba acesti ...
8
1
Cozile in trafic sunt masuri de distantare sociala impuse de guvern. Masinile stau in trafic la 2 m una de alta iar in masina sunt persoane din aceeasi familie. Incep sa cred ca e singurul loc unde se practica distantarea.
5
2
ne meritam soarta- daca dupa cele intamplate, nu reusim sa ne repliem, sa intelegem gravitatea faptelor, sa ne protejam ptr noi si pe cei dragi si sa renuntam la ideea aruncata de inconstienti , de presurile CCr care au negat existenta acestui virus- si lasati la o parte jocurile politice- apara-te singur daca vrei sa-ti fie bine, daca nu du- te dle la distractie, la biserica, unde vrei dar nu mai ingreuna munca asidua a medicilor- fara ajutorul nostru care este mult mai usor de dat- medicii vnu vor mai face fata. Suntem inconstienti
4
1
Vara,la sfarsit de saptamana, stirile incep cu aglomeratia de pe autostrada,spre si dinspre litoral.Iarna,stirile de week-end incep cu aglomeratia de pe DN1,spre si dinspre Valea Prahovei,in functie de zi,sambata sau duminica. In concluzie,nimic nou!
10
1
Asa este an de an, toata vara. Vij meltenii la mare puhoi, politisti gen Garcea la fiecare sens giratoriu si trecere de pietoji din eforie si agigea. O aglomeratie infernala, bara la bara pe ambele sensuri, nu poate nici macar ambulanta sa treaca cand are o urgenta. Se promite o autostrada care sa iasa la 23 august direct de 15 ani de zile si nu se face nimic. Asta i tara in care traim cu oamenii care ne conduc
15
1
ma tuf! ce asa zisa tara! fara drumuri! dar ni vrem pensii si alocatii.. bun, bun!
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614