REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Video! Cristian Cîrjaliu: 'Riscăm să pierdem proiectele...'

Video! Cristian Cîrjaliu: 'Riscăm să pierdem proiectele...'

Replica API 13 ianuarie 2022 | 00:00 956

Primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu, transmite un mesaj la început de an către cetățeni prin care își exprimă speranța că în acest an totul va funcționa. Mai exact, acesta a anunțat că a pierdut, în anul ce a trecut, proiecte noi de canalizare, apă, iluminat, asfaltare și toate din cauza Consiliului Local nefuncțional.

„Începem un an nou cu speranța că lucrurile vor intra pe un făgaș al normalității, un an în care dumneavoastră cetățenii sper să alegeți înțelept un Consiliu local îndreptat spre nevoile comunității noastre și interesele cetățenilor.

Am încheiat un an în care am reușit să continuăm proiectele aprobate de vechiul Consiliu local, însă am pierdut proiecte noi de canalizare, apă, iluminat, asfaltare și toate din cauza unui Consiliul Local nefuncțional și rău intenționat.

Riscăm să pierdem proiectele depuse anul trecut la CNI: canalizare menajeră în localitatea Lazu; canalizare în cartier Lac; creșă Noua Zona Vest Agigea; școală Nouă în loc.Lazu; dacă nu vom avea în curând un Consiliu local competent care să dorească binele comunității noastre.

Instanța a demonstrat de fiecare dată că am avut dreptate, motiv pentru care a constatat dizolvarea de drept a acestui Consiliu incompetent și repetent la administrație publică locală. Vă las pe fiecare dintre dumneavoastră să decideți, însă nu uitați că din cauza incompetenței acestor consilieri am pierdut deja 1 an fără proiecte necesare comunității noastre și numai împreună putem reuși să continuăm să construim.

Continuăm să construim împreună”, transmite primarul Cristian Cîrjaliu.

Video:

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218