REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

VIDEO. Cum sfidează un 'ŞMECHER' cu Mercedes regulile de circulaţie! A trecut pe culoarea roşie a semaforului

VIDEO. Cum sfidează un 'ŞMECHER' cu Mercedes regulile de circulaţie! A trecut pe culoarea roşie a semaforului

Replica API 18 iulie 2019 | 18:11 2581

TUPEU LA VOLAN! Acesta este exemplul dat de un şofer din Bucureşti pe şoselele Constanţei! Individul a trecut miercuri, 17 iulie, pe culoarea roşie a semaforului, fiind surprins de o cameră amplasată pe bordul unui autoturism aflat în trafic.

În primă fază, a oprit în momentul în care s-a schimbat culoarea semaforului, a aşteptat să treacă maşinile din sens opus, după care şi-a văzut de drum, ignorând faptul că încă nu era verde!

"Aşa au loc accidentele, din cauza unora ca el", au comentat alţi participanţi la trafic.

VIDEO:

Nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă în clasa a doua de sancţiuni, respectiv 4-5 puncte amendă, iar permisul de conducere se suspendă pentru o perioadă de 30 de zile.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Votati PSD - ei fac legile care incurajeaza asa ceva si care ii scapa pe hoti si de puscarie.
1
0
Asta se intimpla pt.ca carnetele se iau pe bani iar neregulile se rezolva prin mita.
0
0
Ordinea , respectu si disciplina , sunt inamicii principali , ai arogantei .
3
0
Fac ceva pe toata Rutiera , numai labari .
0
2
Taran cu mercedes
1
0
De ce nu l-ai prins ?!!!
0
0
nu e nici primul si nici ultimu sofer care trece pe rosu , mi se pare o penibilitate cum incercati sa va dati drept posesorii masinii si sa comentati in locul lor
1
0
@10,52 .....proasta tea facut mata ...tu nici pisatul la gargara nu il meriti...asa ca sa te oftici....noi nu halim mertanul tocmai din cauza voastra , a cimpanzeilor .....de la cotiga ati ajuns direct in mertan....murdariti faima acestor masini....neam de talibani.....
5
2
ia sa vezi ce ramai tu fara permis, in urmatoarele 7 zile te-as ruga sa te prezinti singurica la Rutiera si sa lasi frumusel permisul de conducere, ca vad ca si asa nu prea te ajuta la nimic.
8
0
Diana Cartali si ma pis pe voi mai saracilor ! Cand o sa aveti si voi mertan o sa va permiteti sa faceti la fel. Pana atunci stai si asteptati regulamentar la semafor, lingeamea-ti pasarica de sclavi !
2
16
Si credeti ca este singurul ? Eu am masina facuta praf de un astfel de dement.
2
2
in alte tari de 40 de ani sunt camere automate care dau amenzi ! LA NOI LEGILE E DKKT
9
0
Golania din RROMania patria tiganilor hotilor golanilor
16
1
Mi-as dori ca cei care tin partea acestor redusi mintal sa fie instiintati ca sotia, sora, fratele, mama, copilul... a fost accidentat mortal de catre un sofer care nu a respectat regulile de circulatie. Scursuri ale unei societati din ce in ce mai depravate, moralisti cu patru clase, nici macar scarba nu mai am gandindu-ma la voi.
18
0
@18,46.... Este fata maimuistului ala cu hanul cartali? Teparul ala de cartali? Ce pretentii sa ai la o fufa care abia a coborat din copac... La Tistimelu nu sunt semafoare.... Nu stiu behaitorii ce este ala...
15
2
Inregistrare din 2017 ...
2
7
Nesifonuleeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A "sifonat" pt ca ceilalti participanti la trafic sa se fereasca de cacatul ala belit cu troaca lui de mercedes !!! De aia, dar ce sa-i faci cand ai doar un neuron si ala in moarte clinica!!!!!!!!!!!!
17
1
La fel trec si eu pe rosu pentru ca asa cum am mai zis ma consider un "Hagi al procuraturii romanesti" si fac ce vreau. Daca vedeti un bmw alb cu nr. CT-65-ATP trecand pe rosu sa stiti ca sunt eu. Bai ziaristi de la replica a fost vorba ca o sa imi faceti reclama in continuare, dar nimic de ceva vreme, va spun lui Gigi.
10
9
Degeaba l ai filmat si au dat share sifonule ca soferu ala nu pateste nimic din moment ce nu a fost oprit de politie acolo, putea sa se bage in mijlocu intersectie sa bage drift uri sa ti arate muie ca esti sifon si tot nu patea nimic
12
22
ce legatura are masina cu prostia??
11
0
Sunteti constienti ca in trafic in afara oamenilor de rand sunt judecatori,procurori,baieti cu oki de peruzea,deci cine si ce sa le faca?Asa de ochii lumii o mustrare aspra acolo!
15
0
N-are treaba nici smecheria, nici masina. In constanta cat timp parchezi unde trebuie, poti sa faci ce vrei pe strazi ca nimanui nu-i pasa. Si de ce ne-ar mai pasa ? Am vazut politisti blocand benzi de -obligatoriu- dreapta, am vazut masini de MAI ocolind pe sens opus limitatoarele de viteza de la treceri de pietoni si multe altele. Atunci noi, prostii de rand, ce sa mai respectam ? Srict de trecut pe rosu, se intampla zilnic la delfinariu, la boema, la semaforul de la eMag. Haos total. Si trec de la dacie 1310 la porsche, nicio importanta nu are ce conduce fiecare.
14
0
Vai pila mea.... Cu asa postare trebuie spanzurat... Ce zic eu ars pe rug. stire de cacat si sa ma. Fut pe replica voastra online ca numa cacaturi postati. O stire buna sunteti incapabili sa redactati 2 vb 3 minciuni si hop salariu.
2
31
Ca prostul.ca la urmatorul semafor avea tot rosu.la pariu ca erau masini oprite la semafor.este de high level in prostie.intersectia de la victoria aduna spuma cretinilor.
20
0
Diana Cartali
22
8
Asta cu relatii si faci ce vrei, din degete la tastatura faci multe, hai sa ne intalnim sa vedem ce sti sa faci, oral? Anal? Manual? Bagami ai pula n mata de pripas, sugeami ai pula cand ma cac, toti astia care sunteti jmekeri in spatele telefonului.
10
16
Nu sunt din Bucuresti,sclavilor!!! Am relatii si fac ce vreau
4
28
de capitala....sa umplut orasul de melteni..
25
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614