REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO. CURAJ sau NEBUNIE?! Un bărbat face BAIE în mare în DECEMBRIE!

VIDEO. CURAJ sau NEBUNIE?! Un bărbat face BAIE în mare în DECEMBRIE!

Replica API 1 decembrie 2018 | 01:08 3555

Gest surprinzător al unui bărbat, în prima zi a lunii decembrie a.c.: a făcut baie în apele înghețate ale Mării Negre, spunând: „HAI ROMÂNIA!”.

În urmă cu doar câteva zile, județul Constanța s-a aflat sub cod galben de ninsoare și vânt puternic. Zăpada a dus la închiderea unor drumuri, în special în partea de sud-vest a județului, totul a fost acoperit de un strat gros de gheață și părea că iarna își intră, în forță, în drepturi!

E drept, ziua de 1 decembrie, ziua națională a românilor a venit cu soare, chiar dacă plăpând. Chiar și așa, gestul de sâmbătă, 1 decembrie a.c., al unui bărbat care s-a aventurat în apele Mării Negre, pentru a face o baie, pare cel puțin...greu de înțeles!

Așa după cum se observă și din imaginile surprinse pe plajă, în zona Pescărie din municipiul Constanța, bărbatul se dă jos dintr-un dubiță, având pe el doar o pereche de pantaloni scurți și, în încurajările prietenilor, se aventurează în apele înghețate ale mării. „E caldă apă, mă!”, le spune el ironic prietenilor care îl așteaptă pe marginea apei, încurajându-l: „Hai că poți!”.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta cred ca nu vrea sa aiba mostenitori.
2
0
L-as mai fute odata pe Gabi Luti... fmm de cocalar
1
2
Ce tot il ridicati in slavi pe papagalul asta penibil, ce mare bravura a facut? Sa faca baie in mare in lunile ianuarie sau februarie cand apa are grade cu minus si e viscol afara, nu acum cand marea are sase grade cu plus iar afara e la fel de cald. Copiii din Rusia fac dus cu apa mai rece iar papagalul asta a facut pe el doar ca a intrat in apa pana la brau pt un minut.
9
2
Sanatate curata !
2
2
E gabi lutic poate spala pacatele cate fete si cati iau blestemat prin spania ,sau poate ia placut maria a fost catel ascultator la dresat bine Ender
13
2
Asta a fost locotenentul lui Inder. E antrenat omul, bravo lui.
6
6
Ce l as fute
8
1
E roman nu?
2
3
Un "pescar" din Valu....
13
2
Mama cati prosti sunt aici care isi dau cu parerea,vedeti va ma de saracia voastra
5
7
Nush cum sa zic, dar BRAVO LUI !!! Toti care mancati rahat, sa vad vad si pe voi ca faceti la fel !
7
7
doar ceva vodka in plus...
5
1
e pe speis
1
2
comentati fara habar. Persoana din video este un cunoscut om din constanta. Nu este tanar deloc arata datorita sportului care il face zilnic deoarece iubeste sportul. Are in jur de 47 ani. Nu este prima data cand face asa cv. Anul trecut sa aruncat in zapada. Este un iubitor de senzatii tari. Bv lui. Tot respectul.
11
7
Este un mesaj catre tov. director al RAJA Constanta, UE raja, UE psd, fac baie in Marea Neagra si nu platesc nimic, ca nu sunt montate inca apometre in mare. Dar, nu se stie, daca vede filmul tovarasu Felix Stroe e posibl sa le mnoteze pana la Craciun.
13
3
Vrea senzatie la minus 4 grade . Acum cat are temperatura?
2
4
Unele persoane ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu ca s-a inventat internetul sa poata comenta rautacios ! Omul asta in fiecare an de 1 decembrie se scalda in mare , nu pt ca a pierdut vreun pariu sau este drogat , ci doar pt simplu fapt ca asa simte el ! Cati dintre voi comentatorilor sunteti in stare la -5 grade sa faceti la fel ! Miauu
11
6
in tarile nordice, Rusia, etc. este o traditie, nimic iesit din comun.
17
0
Fiecare are constitutia lui fizica,e tinar,doar n-o sa va bagati voi in apa aia rece,bai bosorogilor,ca murdariti chilotii de cacat de cum v-ati dat jos pantalonii.
8
4
Doar Gabi Liutic poate sa faca asa ceva Bravo frate.
6
4
Foarte bine
10
2
Posibil a pierdut un pariu,posibil mestecat clorofila,posibil faceti prezenta la sectia exterioara a spitalului judetean de la Palazu Mare imediat stanga!
14
6
din Haghita,no problem.
5
6
gabi lutic
5
3
E sanatate adevarata, bravo lui.
10
6
ce a fumat ca pare de calitate hehe
13
5
E ... Jack Daniels!
12
2
nu-i sanatos la cap ,,e dus rau.
8
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218