REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

VIDEO De frica virusului, un bărbat a venit cu 'CHIUVETA' în autobuz

VIDEO De frica virusului, un bărbat a venit cu 'CHIUVETA' în autobuz

Replica API 9 iunie 2020 | 00:45 3517

Starea de alertă a adus cu sine o serie de măsuri printre care și montarea în mijloacele de transport în comun de dispensere cu dezinfectant astfel încât cei doritori, în lipsa apei și a săpunului din confortul propriei case, să poată să se protejeze împotriva coronavirusului.

Cu bucata de săpun la purtător

Speriat probabil de perspectiva unei eventuale îmbolnăviri, un constănțean s-a gândit că doar dezinfectantul nu este de ajuns astfel că… a venit pregătit și cu o bucată de săpun pe care a folosit-o de fiecare dată, dovedind o precizie demnă de un medic chirurg în spălarea mâinilor. Neîncrezător, probabil, în puterea de protecție a soluției, acesta a folosit dispenserul de cel puțin 4 ori în interval de 5 minute.

Iată ca pandemia de coronavirus a adus și un lucru bun (chiar dacă unii îl duc la extrem), constănțenii învățând că spălatul pe mâini reprezintă cea mai bună metodă de protecție.

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu frica si minciuni,cu manipulari si capete plecate multe proaste si adormite in fata LOR!Personaje ca asta sunt 70% dintre noi poate si mai mult ce facem?Cum sa nu ne conduca un spion ca Arafat varul lui Hayssam?Pai avem numai "adormiti" de gen!TOTI HANDICAPATII SE UITA LA TELEVIZOR SI CRED CA STIRILE SUNT PE BUNE! HAHAH TOTI HANDICAPATII CRED CE LE ZICE ANTENTA SAU DIGI SOROS? asa ati ajuns?Sa imi bag pula in Ion Iliescu,Petre Roman,si toti -eanu de prin guvernele ce s au scurs pe"apa sambetei",administratie proasta,hotie si multa MINCIUNA MANA IN MANA CU TRUSTURILE DE PRESA!
1
0
Unde plm vedeti voi " chiuveta"? Sunteti dusi cu capu
2
0
spalatul mainilor e o chestiune privata, o sa cerem guvernului sa ne spale si la fund, ca doar nu ne doare gura sa cerem.
6
0
te filmeaza acum bine ca nu l-ai vazut cand se caca.
6
1
Barele din autobuze nu sunt curatate. Te lipesti de ele. Si pe manusi se iau virusii.
8
0
probleme mari cu scufita...loviti cu pula in freza sau cu gandaci la cap.Spune ca virusul este dupa colt si ii ataca.prostia este la moda.
5
7
Sunt destui dobitoci ca asta... de exemplu cei care umbla singuri in masina cu masca pe fata sau cum am vazut la profi un alt retardat care incerca sa deschida usa tragand de sus, ci nu de clanta... nu mai zic ca avea o masca ca la arabloaicele alea ca i se vedeau doar ochii dar putea de la 10 m de nespalat ce era.
9
7
Sunt care au luat solutie si la pachet , au venit cu paharul de cafea gol si l-au umplut cu solutie , sau cel mai adesea ii vezi cu manusile trase pe maini si....se spala !
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614