REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

VIDEO! DEZASTRU ECOLOGIC: TONE de PETROL au ajuns în APĂ!

VIDEO! DEZASTRU ECOLOGIC: TONE de PETROL au ajuns în APĂ!

Replica API 9 august 2020 | 00:10 3697

Mauritius a declarat stare de urgență ecologică după ce din nava japoneză MV Wakashio a început să curgă petrol în ocean, anunță BBC. Nava a lovit un recif de corali din Oceanul Indian pe 25 iulie, echipajul său a fost evacuat, dar tone de carburant au început să se scurgă din navă, potrivit mediafax.ro.

Franța a promis sprijin și armatorul a declarat că lucrează pentru a combate deversarea. Premierul Pravind Jugnauth a spus că națiunea nu are abilitățile și expertiza pentru a readuce pe linia de plutire navele blocate și a apelat la Franța pentru ajutor. Mauritius are recife de corali cunoscute pe mondial, iar turismul este o parte crucială a economiei naționale.

MV Wakashio se află în prezent la Pointe d’Esny, într-o zonă a zonelor umede din apropierea unui parc marin. Într-o declarație, proprietarul navei, Nagashiki Shipping, a declarat că din cauza vremii nefavorabile, unul dintre rezervoarele navei s-a spart și o cantitate de combustibil a scăpat în mare. Nagashiki Shipping a adăugat că ia în serios responsabilitățile în materie de mediu și că va depune toate eforturile cu agențiile partenere și contractorii pentru a proteja mediul marin și pentru a preveni poluarea, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la cernavoda se vrea cu bani multi sa fie facuta ...primarie e o mane nasulie !
0
3
...pentru a merge cocalarii si pitipoancele cu masina la Mall ! Turismele ar trebui distruse , topite , la nivel mondial ...petrol doar pentru industrie si transporturi , atat ! Ce bine s-a respirat in starea de urgenta , fara masini !
2
2
nicule tu esti doar un jeg pesedist atita tot .
1
3
Mauritius are recife de corali cunoscute pe mondial?? esti cumva vreunul din asa zisii experti pe maritim al USRi? Turita? Turita, navigatorii te vor la Senat! acum incep parerile atotstiutorilor navigatori de la usr
5
6
Ar trebui sa fie pusi sa stranga petolul acela cu limbile si cu gurile, futu-i in bot de cretini!
2
4
Delia,ai pus-o.Mergi la Mamaia de-acum de mana cu celelalte "zane".
2
4
Ardetii pe Japonezi pentru ca au deunde sa plateasca,daca se intampla sa aiba o nava sub pavilion strain un accident asemanator in apele teritoriale ale Japoniei,japonezi nu ii ierta pe aia indiferent cum se numea proprietarul navei sau din ce tara era.
4
3
Stai linistit ca nu prinzi tu inca 200 ani
8
1
Puscarie si confiscarea averii fmm, !
5
2
Se cauta motive sa se renunte la petrol. Se invoca poluarea apoi lipsa lui. Virusii sunt motiv de a incetini o economie consumatoare de petrol.
6
8
Peste vreo 150-200 ani n-o sa mai existe omenirea si nicio vietate pe Pamant, spre asta se indreapta, vor fi temperaturi extreme, de poluari ce sa mai zic.
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218