REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

VIDEO! DEZASTRU la Autoservirea Bosfor! A fost ÎNCHISĂ de OPC

VIDEO! DEZASTRU la Autoservirea Bosfor! A fost ÎNCHISĂ de OPC

Replica API 4 iunie 2020 | 13:26 3844

Autoservirea Bosfor din zona Piața Griviței a fost închisă în urma unui control al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța. De altfel, precizăm că, în momentul în care operatorii din zonă au văzut echipa OPC, aceștia au pus lacătul pe ușă și au fugit.

”Am constatat derapaje majore care arată că mulți operatori economici au crezut că, în această perioadă, stăm cu toții acasă. Sunt lucruri care reprezintă derapaje, atât de la condițiile exigente, din cauza cortonavirusului, cât și lucruri care arată nesimțirea unora dintre ei. Suntem în plină desfășurare a acțiunii, unii dintre operatori au crezut că, dacă închid ușa și fug noi nu ne mai întâlnim cu ei. Vom proceda la sigiliarea magazinelor și întâlnirea cu ei într-un episod viitor ”, a spus Horia Constantinescu, comisarul șef al CJPC Constanța

Revenind la Bosfor, inspectorii au găsit carne și mai multe produse depozitate în mod neconform. Autoservirea nu este la prima abatere de acest gen.

”Suntem puțini, e adevărat, dar noi ceilalți vom fi în continuare pe teren”,a conchis Constantinescu.

Control și la Profi

De precizat faptul că OPC a mers în control și la Profi din Piața Griviței. Comisarii au stat înăuntru aproximativ 20 de minute. Nu se știe dacă au fost găsite nereguli, comisarul șef nu a făcut declarații legat de acest control.

V.P

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baa lasati vrajeala ! Sfatul meu nu mai mancati la bodegi si restaurante . V ai si amar ce e acolo .Daca mananci dupa jos e mai safe . Toata lumea e pe paradeala ,nu mai tine nimeni cont de oameni doar banii sa iasa. Mori bine si lent de la spurcati!
0
0
Numai in ROmania oameni gen ajung primari, nu exista nici unde smecheri gen, te a prins nasol? ti o iei dar nu isi face unu ca asta reclama pe spinarea ta
0
0
Inchise toate "afacerile" care ne otravesc..
2
1
Cretinul asta este omul lui Adrian Nastase, fost asociat cu fisu
0
0
Un gunoi in campanie! Doar circ...90 la suta din spectacol este campanie electorala. In cea mai mare parte vrajeala ...amenzile sunt pt nimicuri...doar le da calde la public. Baa..o facea mazare...dar parca avea talent...tu esti on ghertoi..smardoi de babe la cearceaf.
2
0
asta isi face imagine prin prisma OPC, un alt bucurestean care se vrea primar la Constanta
1
0
Mascariciul asta e macar Dobroean? S-au de-asta venit cu pluta odata cu mileniul. Ce dracu stie asta despre Constanta sa vrea la Primarie, in afara de cadouri la ziarele locale??
3
9
personal, in control. Sa ii iau lui campania electorala in pula si voua reclama mascata!
6
11
...toata marfa ce au avut-o pe stoc....dupa aproape 3 luni de stat prin frigidere ...o vand ca proaspata tuturor gugustiucilor ce s-au inghesuit pe la terase odata cu relaxarea...
13
0
Carciumarii de Contanta, toti niste escroci.
15
1
Orice control se face, la orice unitate, este binevenit. Produsele care ni se vand ambalate, in vrac sau preparate sunt departe de a fi in regula.
24
2
Cine Horica ? Horia ? Esti din Grivitei ?
2
13
Vin alegerile, nu trebuie sa facem treaba?
8
9
sper sa sfarseasca de la soricioaica sau verde de paris. Un asa ticalos imbuibat, os de os de nomenclaturist, asa o bruta, mai rar gasesti.
9
27

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218