REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

VIDEO. DEZASTRUL din curtea unei școli din Constanța! „Acesta este respectul lor!”

VIDEO. DEZASTRUL din curtea unei școli din Constanța! „Acesta este respectul lor!”

Replica API 26 iunie 2018 | 00:17 378

Copiii și adolescenței Constanței nu au prea multe locuri, în apropierea locuințelor, unde să își petreacă timpul liber. Părculețe sau alte spații verzi nu sunt prea multe în cartierele de blocuri ale Constanței, de aceea, în unele situații, reprezentanții unităților școlare sunt înțelegători și lasă descuiate porțile, astfel încât copiii din cartiere să aibă unde să bată mingea sau să-și petreacă timpul. Dar, nu întotdeauna rezultatul este unul pozitiv.

Prof. Nicoleta Bercaru, directoarea Școlii Gimnaziale nr. 39 „Nicolae Tonitza” din municipiul Constanța a făcut publice, marți, 26 iunie a.c., pe o rețea de socializare, un videoclip în care arată în ce mod „respectă” copiii curtea școlii și munca unor oameni. În imaginile făcute publice de reprezentantul unității școlare se poate vedea că gunoaiele sunt aruncate peste tot – PET-uri, pungi –, un covor de coji de semințe acoperă curtea unității școlare. Pe de altă parte, se pot observa și băncile rupte, pereții scorojiți, panoul de bachet distrus.

„De ani de zile ne plângem că nu avem locuri de joacă sau spații de recreere pentru adolescenți. Tot de ani de zile am lăsat poarta școlii deschisă, tocmai pentru ca adolescenții și copiii din preajma Școlii 39 să aibă unde să se joace, relaxeze în siguranță, departe de pericolele străzii. Acesta este respectul lor, al tuturor, pentru bunul comun. Interesant este că, după ce distrugem, ne plângem că nu avem, că statul nu oferă etc. Să stăm strâmb și să gândim drept! (așa spune o vorbă înțeleaptă din bătrâni)”, este mesajul prof. Bercaru, care însoțește imaginile.

Potrivit acesteia, în unitate sunt montate camere de supraveghere.

F.B.

Sursă: Nicoleta Bercaru, Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dna Niko este o bagaboanta care a luat la rand tot PSD ul lui Mazare ca sa ajunga unde a ajuns, sa fie intrebata respectiva cucoana din ce bani a cumparat locuinta pe care o poseda in prezent si alte conditii de viata din umilul salar de profesor ???
9
1
3 gunoaie sunt nimic pe langa iarba netaiata - masura ce tb luata de conducere, bancile vechi si de calitate proasta. Tot peisajul e dezolant, iar sa zici ca 3 ambalaje de dulciuri sunt problema e o tampenie
3
1
Acei copii au niste modele de comportament. Acele modele sunt exact persoanele mature,adversare ale civilizatiei si bunului simt. Probabil ca si multi dintre parintii acelor copii sunt parte din exemplele proaste.
3
0
Pe s e dist o
5
2
Multe etnobotanice domnilor in zona respectiva .cu ajutoru politiei se vand. Vor sa.distruga tineretu .
7
0
Asa parinti, asa copii! auzi la ala cu calitatea bancilor. Pai ce vrei ma? sa iti puna banci din titan? covorul de seminte il fac maidanezii? Pe camere se vede cine face mizerie, cine vandalizeaza. Din pacate nu poti sa tragi la raspundere gloata de tarani....sunt multi si cu pretentii
9
2
Muie... UE
3
12
Problema nu e la copii. Pai cum credeti ca a cazut tencuiala ? A furat pesedeul cimentul din mortar !!! Cosul e rupt pentru ca e facut de o firma de casa a pesedeului iar mizeria e facuta de boschetarii hraniti de pesedei !!! Deci, muie nicoleta bercaru, muie pesede, muie fagadau, muie mazare !!!
19
9
Ce sa zic...aveti pretentii de la niste mucosi sa pastreze curatenia??? Pai n-o fac oamenii maturi si voi vreti s-o faca copiii....Sictir!!!
5
10
De fapt , nu copiii fac aceasta mizerie , ci boschetarii , drogatii , betivii si sutii , care isi fac veacul prin jur . Nico poate legatura cu ei si probabil vor face si curatenie . Ii poate gasi pe dereglati la sediul PSD , ca tot sunt colegii ei de clan mafiot rosu ...
12
5
balariile de acolo, calitatea bancilor tin de activitatea conducerii
13
4
cos de baschet degradat,banci rupte,asa-i,dar ma intreb,fondul scolii,banii care se strang in fiecare an,in fiecare scoala,acest fond unde este ?
8
5
Copii nebatuti la timp!!
6
9
aveti camere de luat vederi instalate in curte. verificati si faceti reclamatie la politie.
7
0
Ce se vede este o realitate! Din pacate nu este singura scoala ce se confrunta cu aceasta problema! Aici nu mai este vorba nici de consiliu,nici de primarie...Aici sunt copiii dumneavoastra!
13
6
Nicoleta Bercaru este sefa comisiei de cultura din Consiliul Judetean Constanta. Ce sa intelegem din acest articol? Ca doamna e o doamna si copii nostri niste needucati?!?
20
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218