REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO EXCLUSIV: COCALAR cu PISTOLUL, LIVE pe Facebook: Trag după Poliție!

VIDEO EXCLUSIV: COCALAR cu PISTOLUL, LIVE pe Facebook: Trag după Poliție!

Replica API 3 iunie 2020 | 00:08 17629

Un individ ar putea fi încoronat, fără nici un fel de dubiu, la categoria ”cocalari și bombardieri fără minte”. Acesta, fiind vorba de Alexandru Ionel Cireșescu, cunoscut cu antecedente penale, era filat de oamenii legii din cadrul BCCO Constanța și Tulcea, sub coordonarea DIICOT, pentru trafic de droguri. Însă, în acest timp, el făcea live-uri pe Facebook, prin care își arăta pistolul din dotare și spunea că trage în Poliție. La final nu ezită să spună că e șmecher, mama sa replicându-i: ești un că..t! Menționăm că tânărul a fost arestat la data de 2 iunie, în urma unei percheziții.

Alexandru Ionel Cireşescu apare într-un live pe Facebook prin care a vrut, cel mai probabil, să arate cât este de șmecher! “Cadoul care mi l-a luat mama. Mama mi-a luat cadoul ăsta. Dacă nu trag acum și pe poliție… și nu vorbesc aiurea! Dacă nu trag după ei, să moară ficiorul meu dacă vă mint! Am intrat după ei, să moară băiatul meu și fata mea! N-auziți? Trag după ei! Băga-mi-aș… în copiii lor și familia lor”, a fost discursul ținut de individ, live, pe Facebook.

La final îi cere mamei sale să-i cheme un taxi, iar aceasta îl întreabă de ce nu își cheamă el. ”Sunt live pe Facebook, mama, nu ies eu de pe live, eu sunt mai șmecher ca ei…”, la care femeia îi dă lovitura de grație: ”Ești un că..t”.

Video:

Arestat pentru trafic de droguri, în urma unei percheziții

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, BCCO Constanța, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Tulcea, la domiciliul unui bărbat, de 32 de ani, bănuit de trafic ilicit cu substanțe cu proprietăți psihoactive, fiind vorba de Cireșescu. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate pentru cercetări fragmente vegetale de culoare verde-brun, un telefon mobil, o armă neletală și muniție aferentă. În aceeași zi, a fost dispusă măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, față de bărbatul în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni fără drept cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. În cursul zilei de 2 iunie a.c., bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea, care a dispus arestarea sa pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea - Serviciul pentru Acțiuni Speciale și Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atentie la astfel de indivizi !
2
0
nu mai promovati articole cu toti boschetarii! incercati sa promovati si chestiuni interesante
4
0
Va ofticati ca are coaie si pistol.
2
4
Structura lui ca om poate fi buna pentru a ocupa o functie de conducere in institutiile statului,cu conditia sa se chinuie sa faca macar patru clase de scoala. Nu e mai prejos ca educatie decat procurorii si judecatorii abuzivi si decat propagandistii securisti.
3
0
Clint Eastwood de piata spaniei.Mare pistolat!!! Boratule vezi cand tragi cu arma poate o tii cu partea pe care iese glontele.spre tine si asa poate nimeresti si tu o javra.
5
0
in timp ce parlamentarii incarca artificial programa scolara cu ore de educatie , iata ca youtube devine scoala cum sa ultragiezi, cum sa ameninti, cum sa instigi la infractiuni de viol , totul sub nasul autoritatilor inerte.
4
0
Un tigan borat handicapat
16
2
mare prost la facut masa cacat dar el nu mai poate de smecher ?? la bulau cu harpacas cum facea Ceausescu si munca multa sa vezi tu smecheri
12
0
Mai oameni buni, aram e neletala, si ati pus in poza niste fragmente pentru o tigara.Pai cu barca de droguri care s-a rasturnat la Tulcea ce ne mai spuneti ? Nimic, unde-s drogurile alea care le cautau toti tinerii pe malul marii, pungi intregi? Nimic. Kilograme multe de cocaina si heroina, nu sisturi de paie ca la acest tzigan borat, cocalar pe care si masa il baga in pizda masii de kkt.
6
1
zice asta in clip la sfarsitul clipului:cica e mai smecher decat politistii,apoi ma-sa ii zice,eee esti un cacat
11
0
un ''bonbardier'' care umbla cu blugi mulati ! il gasiti si pe youtube. PRIND UN INFRACTOR este numele clipului
11
1
tiganii astia dupa ce ca sint frumosi ca dreq,cu barbile alea de jihadisti mirlandezi arata si mai si.uritilor!
17
2
eu cred ca trebuia retinut imediat dupa postarea live de pe FB. Nu putem tolera astfel de amenintari. Daca ameninta asa pe politisti, ce sa mai credem despre simpli cetateni de pe strada.
14
1
Pt Amir:Mai multi tulceni au intalnit-o pe ma-ta si iau tras la mooieeeee...asa ai iesit tu,sclavoiule
1
13
nu i de ras....ca asta sunt muuulti...
10
0
Alt smecher care sta cu masa!!! Alt lingau de pensie.... Astia sunt smecherii de pe fb. Mueuueee
16
0
Pfff, ce cacacios. cocalar e putin spus
17
1
doi parinti dobitoci au crescut un retard oligofren
26
1
Acesta nu trebuie sa fie in libertate.
25
2
Un cocalar care face pe smardoiul la telefon dar fata in fata cu un mascat se caca pe el de frica!
33
3
hahaha ..... Spartacus ,acum o iei asa usor spre PA.....
24
1
e nebunul de ALECU , muncitor necalificat fara 2 clase , din primaria c-voda
27
1
distrus si nimic altceva
29
3
Ati intalnit vreodata vreun tulcean intelligent?
40
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218