REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

VIDEO! FĂGĂDĂU și-a lansat CANDIDATURA și REGRETĂ că i-a pierdut pe BABU, Cojoc și Florea

VIDEO! FĂGĂDĂU și-a lansat CANDIDATURA și REGRETĂ că i-a pierdut pe BABU, Cojoc și Florea

Replica API 20 august 2020 | 16:53 2597

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța , a organizat o conferință de presă în care și-a lansat oficial candidatura. El a declarat că va merge în luptă cu o echipă care, în linii mari, păstrează echipa veche.

"Îmi pare rău că nu se mai regăsește în echipă Mariana Cojoc, dar opțiunea dânsei a fost să-și îndrepte atenția spre proiectele personale. De asemenea, Răzvan Florea nu se regăsește în echipă. El a motivat că nu mai candidează pentru că nu s-a realizat bazinul de înot. De asemenea, nu se mai regăsește Dumitru Babu si am găsit resurse de la partid”, a declarat Făgădău.

"Este un om care a activat în privat şi l-am invitat să-şi exercite părerile sau să tacă. Babu e un om de dreapta. A votat PSD începând din 2016. Nu e om politic. Spune lucrurilor pe nume. Eu am ales doi oameni şi aceia au fost: unul care să îi înveţe pe oameni limba cetăţeanului, un om calm şi perseverent şi acela este Răsăuțeanu.

Al doilea, este Dumitru Babu şi a fost ales să îi înveţe pe oamenii mei, cei din primărie, limbajul cetățeanului. Mă bucur că azi am colegi care au fost scoși pe stradă de Babu.

Sunt mulţumit de Babu, dar vă pot spune că nu e facut pentru politică. Noi nu atacăm pe nimeni. PSD e partidul celor mulţi, e partidul care îi ascultă pe oameni. Babu e un om bun dar nu are răbdare, e un om care spune totul pe șleau." a declarat Decebal Făgădău, întrebat fiind de ce nu mai face parte Dumitru Babu din echipa sa.

Despre relația cu PMP și USR

”Am avut o colaborare rodnică cu Partidul Mișcarea Populară și vreau să le mulțumesc pentru parteneriatul extrem de serios pe care l-am avut. Cu toate că am avut această majoritate i-am oferit Partidului Național Liberal conducerea a două comisii de specialitate. La Constanța nu se mai vorbește de corupție!" a declarat Făgădău.

”La Constanța nu se mai vorbește despre corupție, se vorbește despre transparență. Toate ședințele de consiliu local au fost transmise în online și toți constănțenii au putut avea o voce. Nu am niciun milimetru neinvestigat, neurmărit din viața mea, din activitatea mea. Nu am nimic de ascuns. Sunt conștient că nu va fi chiar o campanie pozitivă. Salut pe cei 14 contracandidați, salut și cele trei doamne înscrise în cursă. Le invit pe doamnele din Constanța să intre în politică. Mă bucur să avem 4 independenți. Partidele tinere sunt pline de entuziasm și m-am bucurat să văd că USR PLUS are o echipă tânără și îi încurajez să rămână la fel de vocali.

S.H. D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614