REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

VIDEO! Făgădău TRAS de URECHI de un CONSTĂNȚEAN supărat

VIDEO! Făgădău TRAS de URECHI de un CONSTĂNȚEAN supărat

Replica API 21 august 2020 | 00:00 3055

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța, a venit în fața reprezentanților mass-media joi, 20 august, după o bună bucată de vreme în care a lipsit din spațiul public. Deși a ales o locație retrasă, din piața Ovidiu, edilul de la malul mării nu a reușit să evite întâlnirea cu constănțenii.

O femeie care circula prin zonă și care l-a auzit, neputând să-l vadă însă din cauza gardului viu, i-a reproșat că trăiește în orașul în care pietonii circulă pe stradă, iar mașinile sunt parcate pe trotuare. “Unde naiba sunt trotuarele, că nu avem un trotuar liber pe care să mergem și circulăm pe mijlocul șoselei.”, s-a plâns femeia.

În replică, Decebal Făgădău i-a răspuns: “Dacă v-a anulat Constanța Altfel regulamentul, nu ar fi trebuit să fie mașini aici doamnă! Este zonă pietonală, nu pentru mașini.”. Întrebat dacă a făcut vreunul ceva, referitor la conducerea acestui oraș, edilul a replicat din nou: „Multă sănătate vă doresc, mă bucur că aveți o voce! Unde erați acum câțiva ani?”

Video:

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum citiva ani, omul ala avea incredere in tine, tia dat votul mult ravnit, si acum tu ai dai la mwue, mai animalule, hotule, poponarule.
0
0
Stati linistiti. Ultima conferinta o va tine tot dupa un gard. Dar la POARTA ALBA.
4
0
Dle primar nu ne luati la misto !-----dna aceea v-a aratat din realitate nu a gresit cu nimic
7
1
Ce obraznic e bulangiu asta de fagadau...Ai prins glas kkt-ule
6
1
tu-i gura ma-sii
2
0
Comanescu sa de salariile la salariai lui si dupa aceia sa faca politica altfel e hent
0
3
Propun alegeri in fiecare an, poate asa se mai face ceva si in orasul asta lasat de izbeliste ...
8
0
Dragi constanteni ..stiti cine va conduce ..fagadau impreuna cu tiganimea din complexul henri coanda ..ei fac cartile de zeci de ani ..dormiti ..votati si iar dormiti ..dumnezeu sa va ierte orasul este un ghetou cu oameni de proasta calitate ..
21
0
Dintre orasele mari, Constanta este cel mai murdar oras.Cand ai trecut ultima data pe la ghenele de gunoi din cartiere primare? Chiar nu-ti e rusine sa iesi pe strada? Orasul cu un potential fantastic si un primar amarat, neputincios si pe aceeasi masura smecher si hot. Se vede de departe ca esti continuarea epocii dezastroase mazare, cea care acopera urmele si duce banii constantei in conturile aceleeasi grupari mafiote.
25
2
in cimitirul central jegul ala de Draghici pe care tu si cu Mazare l-ati pus sa administreze, VINDE locul de veci de pe aleea principala cu . . . . . .35.000 EURO si iti da chitanta se 500 LEI !!!!! Asa ca, hotule care binenteles ca ai si tu parte regulata de acolo cum sa te mai votez ?!!
19
1
E adevarat, Constanta Altfel doar a incercat sa stoarca niste bani de la cei care construiesc blocuri!Dovada contestatiile pUZ-urilor pierdute in instanta! Hai la revedere mincinosilor manipulatori!Gata cu vrajeala!Mai sunt si constanteni care se informeaza!
4
16
Domu primar ati fost vreodata in Cimitirul Central sa vedeti ce mizerie este acolo? Cred ca nu ati fost. Acolo legea o face Dumitru Draghici care se comporta ca un satrap impreuna cu "echipa lui".Oare de ce mai platim taxa de intretinere daca buruienile sunt cit "casa"? Mergeti acolo si intronati ordinea. Draghici e batut in cuie pe post de administrator. El se comporta ca un proprietar.Jos cu el.
13
1
Fagadau are si el dreptate. Constanta are nevoie de un primar cu mana de fier. Nesimtirea cetatenilor a facut din acest oras un balamuc. Fiecare face ce vrea in functie de ce pile are si pe unde poate da spagi. Cum sa pui pe lista de consilieri un personaj ingalat care s-a luat la harta cu politia locala. Da. Este vorba despre Sorin Lucian Ionescu. Acest personaj controversat este un soi de ghiveci al tranzitiei un pupincurist cu acte in regula. Constanta este sufocata de nesimtire.
15
7
Bai lingailor...ce atatea masini.Toti idiotii isi cumpara masina, dar nu au ce manca si stau in chirie.S-a umplut Constanta de masini.Noi pietonii pe unde ar trebui sa mergem, prin aer.Foarte bine face.Iar jegul ala de ieri , de ce nu a avut c...ie sa spuna cine la trimis sa il traga de urechi pe Fagadau.De ce sa uram Constanta, ca vrem sa mergem pe TROTUARE , ci nu sa ne stergem de masini??Sictir bai jegule.NU ma o sa votam un handicap Stelica sau un marinar cu o pensie cat casa.
13
15
Nu mancati aici RAHAT mancati la VOT !
7
6
Nu ma, prostalaul satului, Constanta altfel a anulat modalitatea de plata a parcarilor, nu are legatura cu trotuarele.... Cei care il voteaza pe nedezvoltatul asta, urasc Constanta!!!
24
4
nu are carisma, nu are voce, nu a facut decat sa distruga orasul, de ce dracu il votati pe asta, ma? omul lui mazare
23
3
Unde dracu a gasit el peticul ala de iarba frumoasa ca in constanta a disparut iarba bai nemernicilor.
27
1
sugeo de ziua ta
12
2
Fagadau asta harneste si cand doarme. Bai cacat de primar, ai initiat PUZuri peste PUZuri pe spagi grave, tot cu vechii ticalosi ai lu Mazare si ai facut varza cartierele Constantei. Constanta Altfel a incercat doar sa-ti mai taie din elanul distrugator. Cat iti mai ia sa vezi ca esti doar un prost ticalos si mincinos care harneste gunoi pe unde apuca? HOTZULE! TICALOSULE!
35
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218