REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

VIDEO. Fetița luată cu mascații din casa în care a crescut. "Nici criminalii nu sunt luați așa"

VIDEO. Fetița luată cu mascații din casa în care a crescut. "Nici criminalii nu sunt luați așa"

Replica API 21 iunie 2019 | 00:00 380

O fetiță de opt ani a fost luată cu mascații din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Arama, judetul Mehedinți.

Copila a fost înfiată de o familie din America. "Nici criminalii nu sunt luați cum luați fetița aceasta", au spus localnicii.

Copila a fost luată pe sus din camera ei, de lângă sora mai mică, și obligată să plece cu oameni pe care nu îi cunoaște. Bărbatul care a luat-o de la orfelinat împreuna cu soția lui și a crescut-o plânge, iar fetita țipa disperată. "Mami, nu vreau să plec!," striga fetița.

Ce spun autoritățile:

"Este vorba despre o fetiță de opt ani, care a fost predată părinților adoptivi, deci erau părinții fetitei, potrivit deciziei Curții de Apel Craiova. Se fac cercetări într-un dosar al Parchetului Curții de Apel Craiova, pentru infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal, deoarece doamna care ținea fetița nu mai era asistent maternal și o ținea acolo fără nicio calitate și în mod ilegal. De aceea s-a facut această percheziție. S-a luat fetița și s-a predat părinților. A fost examinată de medicii de la Medicina Legală Craiova. Părinții sunt români, stabiliți în America. Este vorba despre o decizie a Curții de Apel Craiova, din 2019, prin care se încuviințează adopția acestei fetițe în favoarea soților", a declarat Tena Tulitu, procurorul general al Parchetului de pe langă Curtea de Apel Craiova, pentru Mediafax.

Reprezentanșii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Mehedinți susțin că nu au fost informați că fetița va fi luată cu mascații din casa în care a locuit de la vârsta de aproximativ un an. Aceștia spun că fetita nu era înfiată, ci se afla în plasament la un asistent maternal profesionist.

Fetita este luată cu forța de oamenii legii

Momentul în care mascații au intrat în casa din Baia de Aramă și au luat fetița a fost filmat de familia care a crescut-o. În imagini se observă cum copila refuză sa meargă cu oamenii legii.

Asistentul maternal a mai crescut o fetiță pe care a avut posibilitatea să o și înfieze. Cele două surori au fost despărțite cu greu de anchetatori.

Sursa: copilul.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un show ieftin. sa plateasca jegurile maternale pentru imaginea shifonata a procuraturii
0
0
Ca asa este in toata tara cu asistentii maternali ,joaca jocuri de cabana,iar copii sufera iar cind e vorba de jucat teatru sunt asi.
1
0
Parintii adoptivi niste minti diabolice cu masti umane.Acum ca a iesit cu cantec li s-a taiat elanul dar evolutia fetitei trebuie urmarita ea fiind perfect sanatoasa deci ar trebui intr-o familie de oameni normali sa se dezvolte sanatos desi ei se gandesc doar la ei si binele lor......
2
1
ASISTENT MATERNAL CU 25 MILIOANE.VREAU SI EU DAR NU SA INFIEZ.
3
1
inca nu ati inteles ca noi suntem o colonie. tatal adoptiv lucreaza la o clinica de transplanturi in america. ce coincidenta
0
2
Fetita efectiv a fost capturata si umilita. La varsta ei deja aceasta trauma devine o amintire pe viata despre cine si cum se poarta abuziv cu romanii fara pozitii puternice in societate. La maturitate va povesti cum diferentele intre fascistii care separau copii de parinti la intrarea in lagare si fortele noastre de oridine cu procurorii impreuna exista dar sunt date de uniforme ,de politicile oficiale nu si de mentalitati sau sadism. Sadismul celor ce au forta este clar si multi din sadici cred sincer ca sunt oameni normali,nu ca ei trebuie sa apere cetatenii de raufacatori.
1
1
Aveti bureti noi nu va scapa nici un comentariu NESTERS. JIGODIILOR sunteti complici cu acesti TERORISTI ISIS.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102