REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

VIDEO! FETIȚELE NU se lasă nici pe ploaie de MESERIE!

VIDEO! FETIȚELE NU se lasă nici pe ploaie de MESERIE!

Replica API 2 iunie 2020 | 19:20 2576

„Fetițele vesele” au reapărut pe șosele după această lungă perioadă de Stare de Urgență. Grupuri de câte 2 – 3 stau pe principalele artere dintre Constanța și alte localități ale județului, chiar și pe ploaie! Vremea din acest weekend nu a fost prea prielnică însă prostituatele au fost foarte inventive. Ce credeți? Aveau și umbrele!

Cele mai fericite de relaxarea măsurilor pentru combaterea prevenirii răspândirii coronavirusului sunt cu siguranță prostituatele. Odată cu relaxarea măsurilor, turiștii au dat năvală la malul mării iar fetițele „vesele” au ieșit și ele în grupuri de câte două sau trei sau doar câte una, căci poate pică ceva, chiar dacă vremea din acest weekend a fost neprielnică. Se poate spune că ‘au răsărit ca ciupercile după ploaie’ căci tare active mai erau după ce le-a plouat un pic. Asemenea femei care oferă relații sexuale pe bani şi în natură stau în mai multe locații, dar mai cu seamă între Eforie Nord și Vama Veche în apropierea sezonului.

Ce spune legea

Aceste fete nu mai intră în categoria infractorilor încă din 2014, odată cu intrarea în vigoare a Noului Cod Penal. Acum, faptele lor sunt doar contravenţii.

Mai exact, potrivit legii 61/1991, „atragerea de persoane, sub orice formă, săvârşită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale, precum şi îndemnul sau determinarea, în acelaşi scop, a unei persoane la săvârşirea unor astfel de fapte sau acceptarea sau tolerarea practicării faptelor în hoteluri, moteluri, campinguri, baruri, restaurante, cluburi, pensiuni, discoteci sau în anexele acestora de către patronii sau administratorii ori conducătorii localurilor respective se consideră contravenţii şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.500 lei”.

Video:

A.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va luati de aceste fete amarate care incearca sa supravietuiasca. Luati-va de nemernicii care le dirijeaza si le iau banii.
2
1
Facuti la ...apelul de seara, burtosi, neinstruiti , cu creier cat nuca,la Cernavoda au maxim 10 clase si aere de ofiteri,fac liceul la seral,acum....... online cu spaga!
3
1
ALCEVA NU STITI SA SCRITI!
3
1
Vai de mama lor. Fetele acestea isi rup carnea de pe ele pentru niste amarati de bani.
4
1
Deci pe niciun site n-am vazut atatea articole despre curve, pesti, videochat. Cui dracu-i pasa? Sunteti obsedati de astia?
5
2
ANCA GUTU de la primaria c-voda suge medularu la colegii din primarie chiar in birou in pauza de masa si nu-i zice nimeni nimic , intrebati-l pe limbistul de ATINTISANU !
8
1
Asa,si?! Macar fetele isi sacrifice corpurile pe banii aia. Ce face statul impotriva traficantilor de carne vie,impotriva acelor indivizi cu adevarat periculosi? Nimic,cica ii monitorizeaza,adica se uita la ei si-i admira . Retelele de banditi care terorizeaza tara se pisa cu bolta pe toti,cumpara pe cine vor si cand vor. Pe aia de ce nu-I starpeste nimeni?
13
1
Pai vedeti daca nu ati mers pe strazi in perioada de urgenta? ca ele au fost acolo din totdeauna, mai ales in perioada de urgenta. Cum s-a dat starea de urgenta in noaptea aia erau la produs si ziua le-am vazut tot acolo.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218