REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO/FOTO. GREVĂ de avertisment în Spitalul Judeţean Constanţa

VIDEO/FOTO. GREVĂ de avertisment în Spitalul Judeţean Constanţa

Replica API 7 mai 2018 | 11:15 375

Zeci de cadre medicale, infirmiere, biologi, farmacişti, chimişti şi personal TESA de la Spitalul Judeţean Constanţa sunt, în dimineaţa zilei de luni, 7 mai a.c., în GREVĂ de AVERTISMENT.

„Nu întâmplator guvernanții se întâlnesc abia marți, 8 mai după greva de avertisment să hotărască măsuri pentru îndreptarea inechităților create de legea salarizării pentru ca Federația SANITAS să nu declanșeze GREVA GENERALĂ ÎNCEPÂND CU 11 MAI.

În opinia noastră, amânarea deciziei din partea Guvernului României de a găsi soluții pentru 8 mai este un test pe care-l vom trece cu brio ca și pe celelalte; unii speră ca unitatea, coeziunea și hotărârea noastră au slăbit și nu vom respecta programul de acțiuni greviste, alții protestează în spatele unității ca să nu deranjeze.

Nu ne dorim grevă generală, dar în lipsa unor măsuri concrete și coerente vom respecta programul de greve asumat și luni 7 mai, vom face grevă de avertisment, iar în lipsa unui răspuns clar, concret și mulțumitor al asumării de termene precise pentru rezolvarea tuturor revendicărilor noastre vom intra în grevă generală pe perioadă nedeterminată începând cu vineri 11 mai”, au transmis reprezentanţii SANITAS Constanţa.

Oamenii sunt indignaţi pentru că, din cauza plafonării sporurilor, au pierdut bani din salarii.

F.B.

Citeşte şi: GREVĂ. Angajaţii din DSP Constanţa au întrerupt activitatea, alături de colegii din spitale!

A început GREVA în SISTEMUL SANITAR!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nimeni nu este impotriva cresterii salariilor problema este ca aceste cresteri salariale nu sunt corelate cu banii pe care un spital ii deconteaza de la casa practic te incadrezi in acelasi buget pe care l executi cu casa de asigurari in concluzie totul este in detrimentul pacientului majoritatea spitalelor in momentul de fata au cheltuiala de personal 95 % unele dintre ele nici bani de salarii imaginati va o buna functionare.. totul merge ca pe roate...pisica este aruncata in ograda primariilor ptr sustinere alta problema si acolo sa plateasca primaria utilitatile la spital.
2
0
Nu stiu ce nu le mai ajunge..o asistenta ajunge la 1500 de euro pe luna in mana iar un medic ajunge la 5000 de euro cu garzi
2
4
lacomia e mare si presa i a plans multe luni. Au lucrat la sensibilizarea opiniei publice. dar astia care au facut medicina la.fratelli nu merita mariri. Si hai cu legea aia fara job dublu stat si privat. Lacomilor
0
4
nu se iau spagi,doar la nesimtiti astia din medicina dobrogeana.
0
2
Nu merita mariri de salariu pana nu invata sa se comporte civilizat cu pacientii si mai ales sa se opreasca in a lua spagi.
10
2
pai a luat de la unii si a dat la altii, ce nu e clar?
7
2
Spagile nu se pun la socoteala? Ar trebui ....
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218