REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

VIDEO/FOTO. Hingherii fugăresc câinii maidanezi prin staţiunea Mamaia!

VIDEO/FOTO. Hingherii fugăresc câinii maidanezi prin staţiunea Mamaia!

Replica API 23 aprilie 2018 | 00:02 500

Pregătirile pentru 1 Mai sunt în toi

Mai sunt câteva zile până la 1 Mai, iar cum operatorii hotelieri preconiează că litoralul va fi luat cu asalt de turişti – se vehiculează, pe baza rezervărilor făcute până în prezent, că în week-end-ul următor vor sosi în jur de 40.000 de turişti pe litoralul românesc -, pregătirile sunt în toi. Profitând şi de faptul că luna aceasta se desfăşoară, în municipiul Constanţa şi în staţiunea Mamaia, campania „Curăţăm Constanţa noastră”, în staţiunea Mamaia au fost vopsiţi stâlpii de iluminat, spaţiul verde este curăţat de gunoaie, sunt plantate floricele etc.

Ba chiar inclusiv angajaţii Serviciului de Ecarisaj au fost puşi la treabă. Luni, 23 aprilie a.c., mai mulţi angajaţi ai serviciului respectiv au „descins” în staţiune cu directive clare să prindă câinii maidanezi care s-au aciuat printre hoteluri. Drept pentru care, hingherii i-au fugărit prin toată staţiunea pe maidanezii care le-au dat ceva de furcă!

De altfel, zilele trecute "Replica de Constanţa" semnala că staţiunea Mamaia, precum municipiul Constanţa şi nu numai, este feuda maidanezilor, care profită de plajele goale pentru a se scălda în apa mării.

F.B.

Citeşte şi: Primii „turiști” au ajuns la mare și au sărit direct în apă!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe cand si echipe solide de hingheri care sa fugareasca pe bune hotii,talharii,interlopii din judet ? Sincer,acele fapturi sunt reale pericole pentru oameni si pentru tot ce este viu. Nu agreez deloc violenta,insa daca as sti ca in fata mea se afla un interlop ranit,sigur nu as suna la 112,din respect fata de medici,de oamenii din societate,de natura in general.La randul lui,un interlop sigur m-ar ucide daca ar sti ca am bani la mine si nu are martori, mai ales ca legile tarii noastre sunt protectoare excesiv fata de aceste anomalii ale planetei.
4
0
Veniti si in cartierul km 4-5, in jurul Sc. Nr. 33. Sunt caini agresivi care te latra si se reped din senin, doar prin simplul motiv ca treci pe langa ei. Pana nu se intampla o tragedie nu se face nimic, bag de seama. Oameni buni, copiii nostri, inclusiv noi, suntem in pericol!
4
6
Sa va dau muie iubitori de pisici
2
7
Ciinii trebuie strinsi de peste tot, nu se mai poate.Constructorii si paznicii cresc pui ce se stransforma in tirla canina.Haite de ciini ataca oamenii.ONG-urile sa taca, spala bani si incurca lucrurile.Primariile sa fie ferme si sa curete locurile cu maidanezi.
9
5
adunati dracu javrele. Inclusiv pe aia de ii hranesc.
16
9
Sa inteleg ca javra de primar da iar bani pe masacru? A semnat contract nou? Stie ca este ilegal ce face? Stie! Constanta este orasul jegurilor condus de un jeg! Cititi com si o sa vedeti cine sunt constantenii! Sigura lor pb sunt cainii! Siktir!
11
20
In atentia domnului Fagadau.La salvare in parcare sunt peste 20 ghioarle.Daca treci noaptea prin zona si-l apuca pe unul latratul, ti-a cantat cucul....te fac sita.
23
11
allloooo iubitorii de hanimale..ati lasat poarta deschisa, v.au plecat cainii pe strada, mergeti si luaati.i acasa!!
19
8
Nu trebuie sa existe maidanezi pe strazi; indiferent daca sunt sau nu agresivi. Veniti si in Constanta.
23
9
Daca javra aia batrana din zona Telegondola Cazino le scapa si anul asta, sunt varza. Ii ridica numai pe cei neagresivi.
16
10
La noi inca nu a terminat de strans caini fara stapan,a fost putin fraf in ochi,sa vina hingheri seara,in trust la garaje,pe platou,in plus dupa ora 19 umbla una cu vreo patru caini care sunt si agresivi!
19
9
ce medaline, nu mai esti romales?mars in harsova
9
6
Sa ii ia si pe cei de la Gara. Nu sunt deacord ca sa fie cainii lasati de izbeliste pe strada, pe langa faptul ca sunt infometati, pot ataca. De ce nu exista un spatiu unde se pot strange toti cainii maidanezi? In Harsova exista asa ceva, deci in Constanta de ce sa nu existe?! Probabil nu se ia in considerare comentariul meu, dar totusi, poate il citeste cineva.
21
10
JUPUITII SI PE 1 MAI LA GRATARE CU MICI,,,SA MANANCE SEZONISTI.
8
17

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218