REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.4° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

VIDEO! Horia CONSTANTINESCU a răbufnit în contextul regulamentului PARCĂRILOR: Ce ATÂTEA INJURII?

VIDEO! Horia CONSTANTINESCU a răbufnit în contextul regulamentului PARCĂRILOR: Ce ATÂTEA INJURII?

Replica API 25 februarie 2021 | 00:22 13322

Horia Constantinescu, reprezentantul Direcției de Servicii Publice din Primăria Constanța a răbufnit după injuriile și amenințările cetățenilor, atât la adresa lui, cât și a colegilor din palatul administrativ, în legătură cu noul Regulament al Parcărilor. Mai mult decât atât,Constantinescu a făcut live pe Facebook, explicând situația și răspunzând întrebăritorilor urmăritorilor.

„1727 de locuri de parcare cu taxa de 7 RON! Unde? Acolo unde fiecare dintre dumneavoastră și-ar dori să găsească un loc în situații urgente! Daca tariful ar fi unul mic, atunci acestea ar fi ocupate toata ziua de aceeași mașină, uitată acolo în dispretul celorlalți!

LÂNGĂ FIECARE PARCARE DIN LISTĂ VOR FI PARCARI CU 1 RON / ZI!

Este adevărat că va trebui să se meargă pe jos 10 metri în plus, iar pentru unii poate parea prea mult! Cum să nu mai parcăm în ușa magazinului sau instițuției?! Să nu mai lăsăm 10 ore mașina până ne trece cheful de stat în zonă?! Ar trebui să acceptam ideea că trebuie să ne respectăm, să înjurăm mai puțin și să analizăm mai mult!

1 RON! Atât costa parcarea în TOT RESTUL CONSTANȚEI, în afară de parcările din listă!!!!!!

De ce atâtea injurii, blesteme etc?! Ia cineva acești bani acasa?! Nu!!!!

Ei ajung în bugetul amenajării parcărilor!!!!! TOȚI! Numai așa vom ști câți vom avea disponibili pentru noile proiecte, pe care toți le dorim!

Dacă ați citi regulamentul, nu numai intoxicările, veți afla că parcarea în Constanta costă mai puțin ca peste tot! Dar da, va trebui platită orașului în care locuiți!

Vrem școli, parcuri, autobuze, etc, dar toate acestea costă!!!!! Am încercat să le obținem gratis, dar nu merge, poate reușesc cei care astăzi înjură, doar pentru ca li se pare că sunt mai interesanți! Gandiți-vă la viitorul orașului nu la CANCAN!!!!!

PS: U N L E U!!!! Nu bazaconii!”, a spus Horia Constantinescu, șeful adjunct al Direcției de Servicii Publice din Primăria Constanța.

Horia Constantinescu a făcut live pe Facebook, explicând situația și răspunzând întrebăritorilor urmăritorilor. Mai multe detalii în materialul video de mai jos:

Video:

Citește și:

NU poți sta mai mult de TREI ore cu mașina PARCATĂ în centrul Constanței!

D.B., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vino cu cuvintele la tine, balbaitule!
2
0
Indivizii de statiile ITP merita dusi putin la Poarta Alba
0
0
Esti o mizerie umana, Imputitule!
1
0
Horia este ff bolnav la cap. El nu mai are notiunea banilor si se joaca cu noi, dar asta tot datorita noua ca l-am lasat sa fure.Cu aceasta ocazie transmitem lui CUCU alupigus retardule
2
0
Felicitari domnule Constantinescu , un regulament perfect!!!!!!
1
2
Trebuie facut tarif de 10 lei pe ora Vinieta de 800 ron . Sa va trag la mweeeee la toti !
1
3
Aveti dvs idee cat este de mare un leu? La sfarsitul unui an nu reusim sa dam 365 de lei deoparte,adica fix un leu pe zii
2
0
jigodie ce stii decat sa faci rau
5
0
sa o fut pe ma-ta
3
1
Rog mariti impozitele la autoturizme trebuie minim dublat sau triplat . Cacattii cu x6 q7 sa platrasca cate 20000 ron pe an Mumu la toti cipanii care duc oile la prostitutie cu ML-ul.
4
1
I-o balena cu BMW pescarilor bl BM.
1
0
L am votat pe chitac ca sa nu iasa fagadau, si vita asta de amiral si a adus lingaii cu el ...mizeria asta umana H. Co stantinescu, nici macar nu e constantean, e un paraziat aciuat pe aici ca si fostul borfas mazare....si kk astia ne fac noua regulament de parcare....platim impozite in orasul asta si cu banii nostrii se amenajeaza locuri de parcare pe domeniul public pt care tot noi trebuie sa platim taxe de parcare....o mizerie....
5
0
il mai faceti reclama lui bot imblanit bombonel, vomit. A cumparat tot ziarul? Un inventator, un inginer, un medic, un agricultor sau muncitor de frunte, mai are voie aici? Hoooo!
4
0
Sa va dau la MUMU celor cu tgai so cazane , care poluati . Regulamentul parcarolor nu este bun! Trebuie 10 lei pe ora . Vinieta 600 ron Marit impozitul ,vrei a doua masina 300% impozit ITP facut pe bune ,trebuiesc cateva statii inchise si baietii dusi la rece pentru mita!
1
4
mars ma jeg si sluga care o sugi cum bate vantu
1
0
Imi pare rau ca v am votat. Da nu o sa se mai intample. Ati venit sa furati si sa distrugeti tot ce a mai ramas frumos in orasul asta asta ati dovedit pana acum.
5
1
cand tu chitac il pui viceprimar pe rusu de la stargate crewing.... si cu asta am zis tot
5
2
Banii Constantenilor pentru Cladirile Istorice ale lui Comanescu? Dati banii nostrii la smekeri? Deaia v-am votat frate..
8
1
Asa se intampla cand primaria este invadata de ordonante si mafioti!
10
0
Bai distrusele..faceai pe baiatu bun dar tu vrei mai mult sa furi decat alti
12
0
ipocrizia acestui individ nu are limite
16
0
Cine-i Horia Constantinescu? De ce apar articole in care este prezent?
16
1
si sageata lui Nastase. Are sarcini clare pentru acest an. Din pacate prietenul Mazare nu ii mai poate da solutii.
12
2
Daca parcarea devine cu taxa eu ma mut din constanta. Ziceti mi si mie un oras mare din ro cu parcari gratis, acolo merg.
3
9
Uite ca sa mai rabufnesti inca o data. Sa ne baga toata pula in mama ta, si in rasa ta de boschetar. Pe final, toti cetatenii constantei iti vor trage la muie
13
3
Soferii sunt niste golani in majoritatea lor.Sa dispara masinile poluante luate cu 2000 de euro.
11
13
Un golan iefin
20
1
de ce nu faci mai intai parcarile si apoi sa ceri? practic, sa platim un serviciu, nu sa finantam. fa 5 cladiri ca parcarea de la spital si vor fi multi care sa dea cei 7 lei.
23
1
Horica, daca mai candidezi la Primaria Mun. Constanta, sa fi sigur ca nu mai pupi tu, nici macar 5%!!
27
1
In Brasov, parcarea se plateste pentru o ora, 2 ore sau 24 ore, in functie de zona in care parchezi. Sunt 3 zone, iar tariful este intre 1.5 si 3 lei pe ora. Pentru parcarea rezidentiala, sunt 4 zone, iar cel mai mic pret este de 120 lei pe an, iar cel mai mare de 156 lei pe an. Rusine cretinilor...
28
1
Am parcat in Brasov acum doua saptamani si nu am avut restrictie la 3 ore. Iar tariful a fost de 2 lei pe ora fara tva. Trebuie sa fii mare dobitoc ca sa incerci sa inventezi roata. Tu si cei ca tine chiar sunteti fara posibilitati de recuperare...
28
2
De ce trebuie scazut numar autoturismelor? Ca nu s-a facut de 30 niciun bulevard nou si nicio parcare? Sa inventezi taxe ca sa furi bani stie orice prost. Trebuie un parc auto public decent, nepoluant, care sa acopere toate zonele si sa circule dupa un program bine stabilit, fara intarzieri. Trebuie autobuze scolare in care au acces numai elevii, etc. Dupa ce faci toate astea si functioneaza bine o perioada, poate vor exista oameni care vor renunta la autoturism pentru a circula cu trasportul in comun. Asta inseamna organizare, stabilitate, nu azi impementezi o masura si maine o anulezi.
30
1
Or esti prost,or nu te ajuta mintea,cum poti sa sustii un asemenea proiect de handicapat.Proiectul tau pe cine ajuta,pe cetatenii orasului sau birocratii primariei sasi ia salarii cat mai mari,faceti intai parcari si apoi pretindeti taxa de parcare,ganditi si voi cu capu nu cu picioarele,,cine va angajat la primarie???
28
1
ganditi ceea ce vreti sa faceti
11
0
piticul atomic e plin de idei.Cei cu idei se numesc idioti !
14
1
Asistam CONSTERNATI cum chitatc ISI BATE JOC de voturile constantenilor, care si-au dorit masiv, sa scape Constanta de CIUMA ROSIE, care a DISTRUS orasul in ultimii 25 de ani !!! chitac a adus in fruntea primariei, NUMAI PESEDISTI, INTERLOI ORDINARI, precum acest TIGAN de FERENTARI, numit PROSTantinescu horia, finul PO.PONARULUI BOLSEVIC nastase-14 case !!!
33
0
Cum dracului de ajunge constanta pe mana tuturor TIGANILOR PESEDISTI, AGRAMATI si ANALFABETI, gen acest PROSTantinescu horia, nepotul MARXISTULUI miron constantinescu, cel ce a adus BOLSEVISMUL in Romania ? ? ? TOVARASE chitac, daca crezi ca locuitorii Constantei, vor accepta inca 20 de ani de domnie a CIUMEI ROSII, te inseli amarnic !!! Sa te duci DRACULUI din fruntea Constantei, dimpreuna cu toata SLEAHTA de PESEDISTI INTERLOPI de care te-ai inconjurat cu atata ravna !!!
27
0
1 leu pe zi : vinde-ti cazanul in pla mea
7
1
Ideea in sine nu este rea trebuie scazut numarul autoturismelor. In constanta sa detii un autoturism este foarte ieftin detaliez impozit 150 ron parcare 200 pe care unii o tin parca o are din mos stramosi. rca 500 ron Daca s-ar face licitatie parcarea nu ar mai fi 200 ar fi 1200 pe an 360 parcare publica putin marit impozitul ar trebui si asa constantenii nu si-ar mai tine tigaile de 30 de ani pe strazi le vor duce la Remat Sunt rau stiu toti vreti moka
3
25
Buna ziua, de ce trebuie sa mai platesc vinieta atat timp eu platesc inpozit la masina, si pentru un motor mare inpozitul este colosal. Eu lucrez in Norvegia si acolo nu se plateste inpozit pentru masina, si in ceea ce priveste parcarea prima ora de parcare nu se plateste este gratuita, dupa o ora de parcare costa in bani nostri 10 lei, si acolo salariile sunt de 10 ori mai mari decat in Romania, si duminica acolo nu se plateste parcarea.
29
4
La ce plm vrei tu 1 leu pe zi? De ce plm platesc, ba, impozit pe masina, rovinieta, accize pe carburant, impozit pe locuinta si altele? Fmm de incapabil, construieste parcari in regim public-privat si cere taxe acolo daca esti destept. Maine-poimaine o sa ne cereti bani ca ne plimbam pe trotuar. Domeniul public e al populatiei, ba, nu e al vostru sa cereti voi bani...
37
1
Un leu pe zi vrei sa spui, adca 365 lei pe an. De ce umbli in continuare cu dezinformari si incerci sa ne ametesti?
31
0
licitati parcarile
6
20
un trantor platit din banii nostri ca sa si bata joc de noi.o capusa ordinara cre suge pe unde apuca.din banii aia de bugetar isi face hotel.sau din aia de administrator de plaja ca e plaja ma sii .unde si permitea sa dea cu piciorul inj lucrurile oamenilor.ca asa i a zis ma sa cand i a lasat plaja mostenire.lichele nenorocite
33
0
Horia Constantinescu cel mai mare boschetar! Un retardat mintal care arunca cu vorbe in stanga si in dreapta un pielea p$lii, un distrus, un om care nu a reusit nimic in viata. Un terchea berchea de Constangeles fara obiect al activitatii. Daca nu era Nastase prin preajma lui era si acum maturator de strada. Insasi figura e de handicapat.
43
0
Mergi ziua si filmeaza si atunci sa comentezi de locuri libere. Filmezi noaptea ca hotii.... mare bandit.
25
0
Numai bine iti dorim si multa.....placuta suedeza.
18
1
Individul asta cu fatza de cartof turtit e de o maaaare nesimtire. Le facea avansuri la pipitele din primarie si nu numai, dar se da casatorit altminteri si el e vai mama lui de ii curg balele la orice clantza gen tot de teapa lui, un jeg a ajuns el sa conduce orasul. Iesi ma scursura, cum iesi tu mereu in fata ca paduchele piticule ! Mars in ferentari de unde ai venit!
34
0
O domnita care plimba hartiile prin primarie si mai face un oral din cand in cand castiga minim 60 mii pe an. O parcare mare din cta are cam 100 de locuri. Faceti voi calculul primaria incaseaza taxe pe 100 de locuri si nu acopera nici macar un salariu pe un an la o curvistina. Pai de asta baga taxe mari ca sa se suga pl mai des prin birouri.
28
1
ba limbistule tu te gandesti la binele orasului nu vezi ca iesti o sluga care o dai cu cine e la putere,ba voi acolo sunteti platiti din bani publici si mai bagati si grebla in ei,puneti mana si faceti parcari ,dece nu ati spuns magarile astea inainte e alegeri
23
0
Bai cacao tu credeai ca pacalesti Constanta ,bai amigo sa-ti reamintesc ceva aici esti in Balcani bai chiti nu compara nici o data Dobrogea cu Ardealul
21
0
Ba baiatule..si tu si primarul si intreaga administratie sunteti pusi acolo sa satisfaceti dorinta poporului si a cetatenilor..nu sa va vina idei pompieritice si judecati de valoare care sa irite tot orasul..reveniti-va odata ca nu suntem la Viena sau la Canes sa taxaxi voi parcarea cu bani grei fara sa oferiti nimic la schimb..suntem in haznaua numita Constanta
23
1
Nu le e rusine sa ceara atitia baniptr niste strazi desenate ?----_in rest centrul eplin de rahati de ciine si cersetori drogati etc----
29
0
Creticescule ALUPIGUS
19
0
Felicitari !
4
21
asta batea femeile prin Mamaia, ajutat de gorile. Sper sa dea si peste o femeie cu centura neagra! Chitac, alunga pionii lui Mazare, ca te baga in mocirla lor!
26
0
Am vazut mai jos, foarte rar ce e drept - doar vreo 2 indivizi - ca sunt si unii care aproba regulamentul parcarilor. Nu au inteles ca nu este o taxa de parcare, ci este un nou impozit. Nu au inteles statul de drept si ca nu se poate impune cu pumnul in gura aberatiile debitate de cate un idiot. Asta daca nu cumva or fi si ei din aceeasi categorie. In plus nu s-a inteles de acesti 2 indivizi, ca oricat s-ar plati, nu se va rezolva nimic, deoarece planul care se doreste a se aplica este prost conceput si daca pleci de la ceva gresit, rezultatele nu au cum sa fie bune si de calitate.
25
2
Cum sa ceri ba 1 euro pe ora de parcare ca e mai scump decat in Anglia...ati gasit o noua metoda de a sifona banii contribuabilului si vreti si voi cota parte?!
27
1
Bravo! Felicitari! O sa fie dificil de schimbat Constanta din cauza oamenilor de proasta calitate de aici. Dar, in timp, toti vor vedea beneficiile unui trai cu reguli si ordine.
6
37
Daca cineva va avea treaba 4 ore in centru, cum va proceda? Dupa 3 ore, va muta autoturismul pe un alt loc de parcare? Sau daca lucreaza in zona, va muta autoturismul dupa fiecare 3 ore? Tu, sigur nu esti sanatos la cap? Ar trebui sa fii examinat de un psihiatru, deoarece examenul psihologic e prea putin. Sper ca stii si intelegi diferenta.
28
0
la munca horica ca faci numai nenorociri.ai mare grija cu acest aspect ca vei avea necazuri.nu te mai da cocos ca aici nu mmerge ca la protectia unde ai fost.cei multi te vor executa.
39
1
Cred ca acolo la serviciu cu pricina,vati adunat o gramada de handicapati,pai daca eu platesc 208 lei parcare pe an,cum gasiti voi de cuviinta ca altcineva sami ocupe locul can eu lipsesc,daca ma duc la piata si intarzii 2 ore,la intoarcere gasesc locul ocupat,ce fac,astept sa -mi elibereze locul,deci eu cu plata,eu fara loc,sanatoasa gandire cu bocancii.Mai corect ar fi sa va ocupati de infiintarea de cat mai multe locuri de parcare si apoi la instituirea de noi taxe,pai vreti banii dela noi si parcarile cand so putea.Faceti parcarile din bugetul vostru si daca realizati ceva,mai si incasati.
27
0
Pai bou de chitac e din eforie..bou de horia din bucuresti, si viceprimarul rusu are o tabla in cap..ce sa le ceri la retarzii astia
35
1
Mare nenorocit si ordinar om.Acessta jogodie nu are ce cauta in administratia locala din Constanta.
40
1
Dap, buna tactica, am mai pus botul cu 7 eurocenti pe litru... Cand au uitat sa mentioneze ca de fapt se dubla acciza. 1leu pe zi suna mai mult decat rezonabil, dar uiti ca nu e singurul leu pe zi care il platim. 1leu la parcari, 1leu la spatii verzi, 1leu la mai stii ce, si uite asa se aduna de nu iti ajunge salariul. Suntem vinovati ca inca avem masini si nu mergem pe biciclete ca sclavii de afara, care cica merg de placere, de fapt ii rupe statu cu biruri.
25
0
golanilor fomisti de bani
32
1
V.C. primarul orasului nu isi mai redreseaza in veci imaginea!
28
3
Bai limbricule ai scos capul din cur si acum ai prims glas? Nu iti e rusine sa iesi pe strada? Mars inapoi in cacat unde ai stat pana acum
28
0
De ce ridici degetul mare la poza? E vreun semn a inteligentei deosebite pe care o ai, ca si cum ai avea un IQ ridicat? Daca cineva va avea treaba 4 ore in centru, cum va proceda? Dupa 3 ore, va muta autoturismul pe un alt loc de parcare? Sau daca lucreaza in zona, va muta autoturismul dupa fiecare 3 ore? Tu, sigur nu esti sanatos la cap. Ar trebui sa fii examinat de un psihiatru, deoarece examenul psihologic e prea putin. Sper ca stii si intelegi diferenta...
23
0
Bai boule, pe strazile adiacente locuiesc oameni care au si ei masini ! Iar locuintele nu au mai mult de 8 - 10 ml deschidere . Ai probleme la mansarda . Du-te de unde ai venit piticanie si numara-i ouale lui Nastase comunistul, camatarule
32
0
Dute dracu de jeg cu ideile tale cu tor
23
2
Gunoaiele stranse la palatul copiiilor in campania electorala inca mai asteapta sa fie ridicate...
26
0
Mai daten sloboz
20
0
Nu meriti locul ocupat! Nu asa se fac lucrurile! Daca nu stii cum trebuie facute, pleaca si lasa pe altii care stiu si pot face. Sunt destui cetateni care ar lucra pro bono -fara a fi remunerati; am simtit nevoia sa iti explic acest termen- pentru a face ceva pentru Constanta. Au salarii si nu au nevoie de banii vostri mizerabili, dar pe acestia nu ii cooptati pentru ca va vor face de ras pe tine si cei asemenea tie si nu veti mai putea fura. Toti suntem trecatori prin viata, iar daca maine se va sfarsi, ce va ramane in urma ta? Numai injuriile cetatenilor... Vei ramane ca o amintire urata...
29
1
alo politia!centura nu, live la volan!ba da ptr boul asta nimic?sau aici nu se pune? bine naiba ca nu te-am votat!!!nu apuci 4 ani cocotat
30
0
Esti injurat pe buna dreptate pentru ceeace ai debitat si sustii in continuare cu toate ca ai primit nenumarate feed-backuri negative. Tu vorbesti de aplicarea legii cu fermitate, in timp ce o incalci sistematic, prin live-ul transmis de la volanul autoturismul in mers? Aceasta este nesimtire si ipocrizie! Confunzi lucrurile, nu ai viziune si nu ai notiuni de baza cu privire la amenajarea spatiului public si al transportului in comun. Nu intelegi ca mai intai trebuie sa oferi si apoi sa ceri. O persoana ca tine nu ar trebui sa existe in functii de conducere!
31
1
Politia rutiera, ia uite aici, asta face live de la volan. Sper sa vedem in presa maine ce masuri ati luat. Sau la pitici nu se pune ????
28
1
Bine bah prostule,taci dracu de vierme pesedist.
16
3
Mare lingau..Un profitor
21
1
Daca traia Tepes, acum aveai ochii bulbucati. Nu credeam ca sunteti atat de prosti, incat sa va taiati singuri craca de sub picioare. Tu si Chitac ati pierdut tot capitalul de imagine si nu mai aveti sansa sa il castigati orice ati face. Grav e, ca sunteti mai nesimtiti ca psd-ul pe care l-am detestat. Doar niste mascarici, pot crede ca se mai poate face ce au facut Mazare si Constantinescu acum 20 de ani. Lucrurile se schimba! Apropo, ai acelasi nume cu cel de la penitenciar...
23
0
Aceasta taxa care se doreste a se plati de toti cei care au autoturisme, nu este o taxa de parcare. De fapt este un impozit pe autoturism. Dara acest lucru exista deja si nu puteti sa mai infiintati un nou impozit cu acelasi obiectiv. Nu va rezista mult, deoarece va fi atacata in instanta. Se presupune ca ar fi trebuiy sa stiti asta, deoarece v-ati inghesuit sa conduceti orasul. Pentru binele vostru, va recomand sa va dati demisia, deoarece la cat sunteti de redusi mintal veti face gafe si veti ajunge la penitenciar. Din pacate pt voi, prostia se plateste. Mai bine plecati singuri linistiti..
24
0
Unu si cu unu fac doi, daca ne-ai facut un asa mare bine constantenilor, noi constantenii vrem sa iti multumim, asa ca stabileste tu ora, ziua si locul si venim si noi cu mic cu mare ca sa discutam fata in fata, si sa iti multumim. Un adevarat lider asa face, nu se fereste de contactul direct cu oamenii. Si vino fara bodyguarzi, nu ai de ce, ca nimeni nu iti vrea raul. Cred ca te-ai convins si tu ca toata constanta te iubeste si te apreciaza. Si chemam si televiziunile pt ca am vazut ca iti place sa iesi pe sticla. Sa vada toata tara cum arata un lider adevarat facand baie de multime.
26
1
Horica chitac si Rusu alupigus la toti constantenii voturi din parti Animale jegoase si proaste
24
0
horica vezi ca incurci parcarile auto cu parcarile de barci la vara cand vii la barca ta in portul tomis sunt curios cu platesti tu parcarea auto,
20
0
Noi va dam 360 lei pe an, dar voi ce ne oferiti? Chiar daca platim , nu sunt locuri de parcare, hotilor, mergeti prin cartiere sa vedeti !
32
1
Bravo Chiti tata, arde-i pe puturosii invatati cu pomana. Ba masina e un lux, uite na ca daca vrei sa-ti misti hoitu 3 km si sa lasi masina costa ! I-a mai vezi si cu autobuzu ala care e treaba si lasa vrajeala nu mai te smiorcai ca de bmw mana a17a ai avut pretentii. Si astia de ati pus monopol pe placutele alea cu 200 lei pe an ca boierii sa va vedem cum sariti din ghete acu la licitatie smecherilor care sunteti voi smecheri. Bravo Chitac!
12
31
de cand am auzit de abonamentul de 360 lei, am zis ca o sa ne bage placa cu un leu pe zi, ce mare lucru?! si horica a aparut imediat cu placa asta. pentru ce sa-ti dau, ma, chiar si leul ala, pentru ca parchez in fata blocului, pe unde apuc si daca apuc?? faceti parcari sub sau supraterane si veniti pe urma cu pretentii. si ce dracu mai cauta horia constantinescu in administratia locala?? don chitac, ce faci tata? ca te laudai in campanie ca o sa faci si o sa dregi. bine macar ca nu te-am votat.
27
1
S au abtinut.si de la vot si de la comentarii. Pizdele rujate de pe mamaia au dat bir cu fugiti si subit nu au opinii si pareri.ati ramas fara cuvinte pizdelor?ati mintit ca niste curve oamenii sa fiti votati doar ca sa puneti mana pe contractele cu statul pe care le ati negociat.sa va fut in gura de pizde rujate ce sunteti.mai bine o votam pe Martin decat sa irosesc un vot si 4 ani pe gulerele albe.o sa jefuiti orasul asta intr ub stil barbar.gunoaielor
18
1
Ba limbricule daca mi iei locul de parcare te sug pana mori. Balena cu BMW de pe Pescarilor.
16
0
De ce nu se plateste doar perioada de timp in care masina a fost parcata 15 minute, spre exemplu??? Daca un loc de parcare a fost ocupat doar 10 minute, de cate ori se vinde intr-o ora?
17
0
eu il iubesc pe horia constantinescu ce aveti cu el ?,dragostea mea pentru costinesti
3
5
Dezamagire totala...bine k nu te am.votat....dat am votat tot prost!!!!4 ani vor trece repede si o sa scapam si de voi zdrentelor!!!!!Nu mai avem pe cine vota ....numai mincinosi si numai talhari!!!!!Niste zdrente de oameni si niste ahtiati dupa BANI!!!!!
23
0
Bai retardule de unde iti castigi.u existenta? U o sa vi vreodata in viata asta a ta cu autobuzu sau perpedes in zona1? Bai animalule ai batuto pe "maicata" si ai scuipato ca statea pe cearceaf in fata sezlongurilor tale. Pentru ce platim atatea taxe in orasul asta si nu beneficiem de absolut nimic? De ce ne stricam masinile si suntem numai in service cu ele? Lumea nu are unde sa lucreze sau cei care lucreaza au un salariu de nimik si voi vreti 7 lei pe 1h de parcare. Faceti ceva in portu Constanta sa functioneze la capacitate maxima sa oferiti locuri de munca la oameni numai furati baaaaa
28
1
Spuneti NU drogurilor! Pt cunoscatori, piticule interlop!!!!
26
0
este vremea sa te duci in m....i m...i de limbric poponar...labagii sunt aia din PNL ce au acceptat un Psd ist intre ei si pe care noi, oi proaste i am votat ca aduc schimbarea.PNL egal PUie, deci PUie PNL!
29
4
Maca caca ,,,da sa anunati puz urile ca la Bucuresti sa nu se mai faca blocurii nu sunteti in stare..in loc sa faca parcarii cu 3 etaje cum ar fi pe ion roata ..dar acolo smecherii au pret vor sa faca cine stie cate blocuri....cu 5 parcari davas la bot....
20
0
4 ani trec repede . Sa vrut o schimbare si voi veniti cu Horia la primarie sa faca el reguli....totusi ce cauta Horia in primarie?????
31
1
1leu. Atat valoreaza parerea ta.
20
1
da sa atrageti investitii, fonduri europene, locuri de munca inalt calificate nu se poate? Ne spunea chitac in campanie ca o sa atraga investitii, o sa faca parc industrial, locuri de munca bine platite care sa genereze taxe. De ce ati mai candidat daca nu sunteti in stare? Sa inventeze taxe noi oricine poate
28
0
Iar stai cu perna sub fund cand esti pe scaun? Te arunci sa vb chestii care nu ai tu nici o experienta...taci si as ulta
11
0
Prezintane varianta asta in luna iunie nu in centru si ai sa vezi ca totul e ticsite la maxim
2
0
Dragi constanteni sa il tineti acolo la voi si sa va multumiti ca nu il aveti ca primar.Nesimtirea nu are limite...veti vedea..
17
0
Mascariciule
18
0
Daa, o m... nu vrei?
19
0
Oferi tuturor o solutie. Sa folosim transportul alternativ. Tu cu ce mm mergi la munca? Sunt nerabdator sa te vad in transportul alternativ
20
0
Horicaaaaaaaa o sa te rupa lumea cu boxul ! E mai bine decat cu bataia , pt ca boxul e sport !
24
0
Constanta Altfel alias Chitac a anulat regulamentul parcarilor lui Fagadau, ca sa umfle preturile de 4 ori. E 7 lei fara tva !
30
0
daiasmatii la muie de zdreanta care luai femeile la palme la plaja ta de afacerist transformat in salvatorul orasului asta de cacat jegule
26
0
Baga mi as pula in ma ta si in toti copii ma tii ,nu da dracu sa dau de tine cand te plimbi ca un prost ? Atat omor iti dau pana treci la PNTCD. Mars in Bucuresti de unde te au expulzat ca pe un prost..acolo nu e loc de basini din astea,zdreanta! Sa auzim de nevasta ta ca a fost violata si de tine la puscarie.
31
1
Asta trage pe nas. Se vede din filmare ca isi rupe nasu in faina
26
0
Ce simplu au rezolvat problema cu locurile de parcare, au bagat taxe in loc sa construiasca parcari, cetateanul a primit ce a votat. Spor la plata impozitelor si a taxelor invetate de autoritati.
34
0
Ai inceput iar sa tragi coca, drogatule, venim peste voi la primarie...
29
0
la porcul de stroe tradatorul,securistul,vanzatorul apei noastre pure subterane de 23000 de ani,sigure la orice atac chimic sau radioactiv,vezi cazul clujului cu pastile in lacul de aprovizionare,cum ar fi mai bine sa-l lichidezi,clasic in teapa si perpelit sau inbaiat in spaul cu smoala laolalta cu toata ciurda lui de porci buzoieni
6
2
Ai lins la PSD acum la PNL bv
29
1
Politia sa se autosesizeze de urgenta in cazul relatat mai sus si sa sanctioneze soferul pentru utilizarea telefonului la volanul masinii in timpul mersului Astept cu nerabdare reacria politiei de a se autosesiza ca in alte cazuri!!! In rest... un om cu creierul cat o nuca horia asta Ce asteptari sa ai! Il ajuta cu succes pe Chitac sa piarda voturi
22
0
chitac si constantinescu si-au luat injuraturi cat nu si-a luat fagadau in 4 ani. dragi romani, aceasta este romania normala
29
0
Horica sa iti iau familia in pula iar tie sa iti dam la muie toti soferii din acest oras. mortii matii de jeg daca tactu folosea prezervativ acum nu mai respirai.
33
1
Ba...babu era geniu pe langa boul asta. Du.te si suge.l pe nastase inca o tura..si poate ramai dreaq in bucuresti...ca jeguri ca tine aveam si local...
28
0
Acum te injura.. Maine, ce mai urmeaza desteptule.. Esti tare.. Tine-o tot asa, ca ajungi.. Departe.. 'Desteptule'.. P. S. Ti-am facut un favor, boule, si nu te-am injurat.. Te-am ironizat.. Dar mintea ta super-viteaza nu e in stare sa inteleaga asemenea simple subtilitati.
22
0
mah piticule, ne certi???? Te.n gura de Bucurestean jegos
28
0
Ce pula mea mai vrea si limbricul asta? A ajuns amte salvator al orasului? Se crede pe mosia lu masa sa faca el reguli? Bai limbric avortat care esti , iar vrei sa ti-o iei? Ai uitat cand te-au scos in suturi de la CNE cand te duceai tu jmecher sa te dai zmeu? Aibuitat cand ti-ai luat una in bot tor asa ca erai tu mare zmeu?
20
0
Ce plm sa vrei de la unu' care batea babe pe plaja lui din costinesti pt simplul motiv ca nu a luat sezlong. Si se mai da si interlop. Plus justitiar. Cred ca m.a luat dorul de fagadau..sa va fut cu parcarile voastre ..idiotilor
27
0
Domnule Constantinescu, pe strada Mircea, in segmentul Tomis II, intre strazile Iorga si Ion Ratiu, nu aveti cum sa puneti costul parcari 7 lei, pe toata partea dreapta e plin de turnuri in care locuiesc oameni cu nevoia unui loc de parcare. NU AVEM ALTERNATIVE, sunt MULT PREA PUTINE LOCURI DE PARCARE. In spatele acestor blocuri e plin de alte blocuri, cu toti vrem sa parcam 1 masina de familie. Ne obligati sa ajungem in timpu zilei sa platim 7 lei pe ora in fata locuintei.
24
1
Inrobire sistematica. Nu suna asa?
18
0
Constantinescu nu a facut nimic de capul lui.Rusu si Chitac au stiut despre toate demersurile, asta a fost bagat la inaintare. Mai tineti minte cand i a bagat Babu mana n gat? Oare degeaba? Treptat, veti vedea adevarata fata a celor care ne conduc urbea, aroganta, tupeu, incompetenta. Pacat, cu totii am avut mari asteptari de la ei insa, sunt un mare FAS!
27
0
Daca Chitac nu il da afara pe Constantinescu, inseamna ca acesta i-a fost impus si primarul nu are nicio putere, de fapt. Este ilogic sa aduci in noua echipa din primarie un tip care SIGUR va candida la urmatoarele alegeri. Chitac s-a vulnerabilizat electoral extrem de mult cu Constantinescu. Daca nu va fi dat afara dupa acest scandal, Horia va mai ramane vreo 3 ani prin primarie, isi va da demisia cu 7-8 inainte de alegeri, apoi il va bubui pe Chitac, avand marele atu ca a avut acces la toate dedesubturile si jocurile de putere din primarie de pe vremea lui Chitac.
24
0
hai baieti acoateti banul .Gata cu moka
4
16
Pai 7 lei este parcare pe ora in Paris ...aa am uitat Constanta este mai tare ca parisul......
16
1
Sa nu sugi pula
9
0
Nu doar acum este cel mai injurat, ci si in trecut. Inca nu am uitat aroganta cu care a tratat femeia aia pe plaje. Din punctul meu de vedere jigodia asta nu are ce cauta in functii publice, este toxic, corupt si lacom.
27
0
horia,horiiiaaaaa,hooooriiiiiiiiaaaaaaaaaa,sa ma kak pe tine bre...
26
0
Bai curva politica.Ai lins p...a la Psd pana nu ai putut si acum te-ai cu dreapta.Mortii matii de retard ,crezi ca toata lumea are banii tai ,bai jeg ordinar sa plateasca atatea bani.Ati dat in Fagadau ca nu a facut parvari si voi ce faceti ma acum....ati gasit solutia perfecta:triplati pretul.Baaa faceti voi asta,ca dosar penal te asteapta jegule ordinar si pe tine si pe Rusu si pe Feliciu
33
1
au ajuns PNL-istii sa regrete ca nu au votat cu PSD.
35
3
Parcarea din spatele blocului gazduieste masini din 4 asociatii de proprietari !!!! Cum se vor repartiza locurile ? Care asociatie va face licitatia ? Cine va incasa banii ?
19
3
E cel putin un angajat la SPIT- ul de pe Bd.Tomis, langa Sala Sporturilor , care atunci cand vine la munca, parcheaza in fata pe locul pt persoane cu dizabilitati , pune in parbriz cartonasul special pt aceste locuri si gata.....rezolva problema. Poate il verifica cineva.....si poate nu e singurul
13
3
La Harsova se baga taxe de trama stradala. ...Big city life...
5
0
Horia te invitam sa iesi pe strada daca esti smecher. Hai ia la pas Tomisu si sa iti iei o pelerina ca o sa te umpli de flegme bai muc cel mic. Cand faceai pe zmeul si te-ai dus tu de Paste sa te iei de oameni ca vindeau mieii, a scos un cioban parul si ai fugit mancand pamantul. Hai te rugam vino si vorbeste cu cetatenii sa vezi ce picioare si palme peste ceafa o sa iei bai imputitule, jigodie ordinara ce esti
25
0
Ultima escrocherie sa taxezi parcarea! Pai pana acum de unde ati avut de furat escrocilor? Am trait 60 de ani in orasul asta minunat fara sa ini ceara nimeni 1 leu pe parcare. O sa va scoatem cu paru din primarie
24
0
Bai Horia, cum dracu te-a nascut mata aia, ca mi bine te avorta, sa le stii tu pe toate, si sa nu ai nici pregatire. La OPC, stiai tot si toate, cu toate ca faceai abuzuri cu inchiderea unitatilor, asta trebuia sa vina de la DSV care erau pregatiti in domeniul, nu de la tine. La Parcari , la fel te pricepi, si vii tu cu aberatiile tale...Pai tu in mortii matii daca stai in lazu nu te intereseaza de oras, decat de o functie. De ce dracu nu ai gandit sa pui 3 ron parcarea peste tot, indiferent de zona ,si gata boule scapai,si indiferent cat stateai ,ca timp,PLATEAI.,,pitic cretin si dobitoc
30
1
Horia, esti ahtiat dupa functie. Iti place puterea la nebunie. O sa te schimbe Chit Chit ca un rulment gripat.
37
0
Priviti cu atenti ce fata de avorton are ! Are 1.48 piticul asta cu complexe. Cand l-a luat Babu la picioare nu mai era asa tare in gura, pacat ca nu i-a dat si 2 capete in gura cand a mers cu amanta sa ii faca inscenarea
37
1
Doamne ce fata de ratat are asta, morr
31
1
Bai kkt cu ochelari..Ai ajuns catel ca nu ai avut loc de primar...bine ca ne-a ferit Dzeu de un fomist
31
1
De unde ideea stupida cu anularea autorizatiilor pt locurile de parcare rezidentiale si scoaterea lor la licitatie? Treziti- va! Nu suntem in Londra. Chiar daca acolitii, apropiatii ,prietenii si rudele voastre nu au "prins" locuri de parcare, nu va puteti bate joc de atatia locuitori ai Constantei care au obtinut folosinta pt locul de parcare in baza unui principiu de bun simt : primul venit , primul servit. Nu fac politica , dar cum s- or simti votantii PNL cand un fost psd ist face regulile in conditiile in care PNL a cadtigat alegerile?!
39
4
Asta e mai prost decat BABU! Incredibil!
43
1
are dreptate.
3
21
Acest nemernic, venit acum cativa ani aici parea a fi un om corect dar faima, muismul si sila in interiorul lui, au creeat acest jeg ce astazi propune el domle pentru binele Constantei. L am vazut intr o duminca la delfinariu....luni l a inchis ca i-a luat banii pe bilet,un smenar, un gunoi uman, un infect, o dejectie de om
33
2
Constantinescule nu-ti fa griji ca sunt injurati colegii tai din palatul administrativ, nu flacau, doar tu si prinarul care te-a adus pe postul ala sunteri injurati. Toti stiu ca nimeni din primarie nu a putut sa spuna nimic vis a vis de regulamentul ala aberant tradus de tine mot a mot. Iar daca tot vorbesti de respect cand o sa dai si tu un examen la stat fara copiuta politica atunci vorbim.
37
4
Horia Constantinescu e un sobolan de Bucuresti! Fiind obisnuit mai mult cu viata in canal nu stie cum e la suprafata!
39
1
papagalul care se vedea primar
37
0
Ba milionar de carton care esti, nu mai scapam odata de tine? Ca e psd, ca e pnl, tu tot iesi in fata ca paduchele in frunte. Nesimtire maxima si nepasare fata de constanteni, care nu au locuri de munca, nu au unde munci ma uraciune si tu vrei sa ii jupoi cu taxele astea?! Lumea moare de foame si lor de arde sa tripleze taxele de parcare in plina criza. Faceti ma locuri de munca nu ne mai jupuiti atata si tu piticanie du-te de unde ai aparut in orasul asta?! Zat de aici!
33
3
Horia , vbeste bre si cu Ionut. Sunteti razna. Va faceti singuri anticampanie. Sunteti ursi. Dar asta e treaba voastra. Problema e ca beliti orasu asta. Fiti ma constructivi. La propriu si figurat. Faceti 2 parcati supraetajate , RAPID, apoi impuneti taxe pe smexherie
20
3
Acest om e pesedist sadea. A avut functii pe toata perioada in care pesede era la putere. Acum e iar la putere. Chitac ovanesian hira tridentul care vor ingropa orasul. Pai merla popa constantinescu gospodaru etc... nu observati ca toata administratia e facuta din gropari psd? Basca chitac a dat afara oameni competenti care faceau administratie apolitic de ani de zile? Pai cu cine sa mai faca administratie? Dar parcari supraetajate pe fonduri? Nu vrea domnu ovanesian? Nu vrea merla? Astia sunt milionari rupti de realitate. Normal ca 7 lei sunt bani putini dc tarffa de nevastasa face blocuri.
33
3
Faceti publice numarul de locuri si locatia parcarii fiecarei institutii publice ce apartine de primaria Cta! Unde este parcarea aferenta SPIT pe bdul Tomis? Aud?
30
2
Nu mai promovati mizerile orasului. Eu inteleg ca luati bani pentru reclama dar voma asta de om merita la poarta alba..
31
4
amiralul, un deget in kur, de esti asa intepat? Daca e asa, esti de neratat! Bulangiuleeee
25
1
Ma apuca voma !
23
2
Nene, dupa ce ca esti prost si smenar, mai vrei sa faci si regulamente pentru constanteni! Ma juma de metru care esti, nu ti-e rusine?! Sa plateasca mata taxele astea de parcare cocalar frustrat care esti cu ochii dupa pitiloancele din primarie de li se face greata de tine cand te vad
38
2
Sictir bai milogule
27
1
handicapatele zis ziariste din cta!!!!
10
17
ba fata de dop in timpul lu fagadau criticai parcarile si tu acum vi sa ne explici moartea caprioarei duteateai unde sa dus si Mazare si parcati unul lingla altu ,construiti parcari daca sunteti jmecheri nu trageti niste lini pe marginea soselei si aia e parcare ,cred ca ai ajuns marioneta lu Chitac , va cam bateti joc de comstanteni si vreti sa vedeti cam ce sa intampla voi cu rabdarea romanilor ,cred ca Chitac inca e afectat de Covid inca nu ia trecut,
34
2
Poate vine un control sa verifice cu ce mm faci tu bloc din salariu de bugetar. fmm de spagar infect
34
0
Mai lingaule, mars in pula mea de jeg ordinar, atarnache ce esti, slugoiule. Pai la ce venituri calculezi mai mwiustule
36
1
Injurii ca au tu fata de fund , uratuleeee
22
1
Am nevoie de bani sa imi ridic blocul !!
27
1
Ba lache Constantinescu daca aveai onoare acum vorbeai despre cat de barbat ai fost tu cand ti ai dat demisia. Ce ai incercat ma tu sa obtii gratis, poate doar un post de director in orimarie libidinosule. Si astea bu sunt injurii, e doar parerea mea despre tine telectualule.
25
2
Ati vrut chitac si horia cu rusu... Luati si inghititi.. Pisamas pe voi si pe alesii vostrii
30
4
Nu il mai promovati pe acest bufon oportunist care agreseaza lumea pe plaja. Nu merita.
36
1
Piticule sugi paula
31
1
Nici nu stii ce sa mai crezi si sa zici. Vedem maine ce se voteaza in sedinta.
20
2
bate femeile pe plaje acest zmeu? Cum se afisaza amiralul Chitac, langa acest ins?
27
2
Horica este calul troian in sanul peneleului. Ii sapa din interior. Cu initiative din astea ,,rezolva,, si putina incredere de o mai au putinii oameni in noii gospodari ai urbei.
25
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369