REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO! IA UITE cum se FURĂ până și LĂZILE cu PÂINE!

VIDEO! IA UITE cum se FURĂ până și LĂZILE cu PÂINE!

Replica API 3 septembrie 2020 | 00:00 1461

În ultima vreme, tot mai multe furturi au avut loc în Constanţa şi în împrejurimile sale. Pornind de la sticle scumpe de băutură, de la pachete de ţigări, oglinzi de maşini, ajungând chiar şi la lăzile de pâine, toate acestea au reprezentat obiectele de interes pentru infractori, o pradă cam sărăcăcioasă, ce-i drept, în vreme de pandemie.

O situaţie, cel puţin hilară, s-a petrecut serile trecute pe străzile din Mangalia. Mai multe lăzi pline cu pâine au dispărut “ca prin minune” din faţa unui magazin, în toiul nopţii. Toată întâmplarea a fost filmată de camerele de supraveghere amplasate la intrarea în clădire.

Au fugit cu pâinea în braţe

Toată întamplarea s-a petrecut la o alimentară situată la ieşirea din Mangalia, spre localitatea 2 Mai. Camerele de filmat au surprins momentul în care doi bărbaţi, care treceau prin faţa alimentarei, au sesizat lăzile cu pâine lăsate de distribuitor. Aceştia s-au apropiat şi după ce s-au asigurat că nu îi vede nimeni, au luat lăzile în braţe şi au plecat în fugă de la locul faptei. Păgubitul a declarat pentru reporterii Replica faptul că nu a făcut sesizare la poliţie pentru că produsele nu aveau valoare ridicată. “La pâinea de 30 de lei nu aveam ce sesizare să mai facem..” a precizat acesta. Întrebarea este: ce vor face cei doi tineri cu atâta pâine, acum?

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai sa-i mai aratam si pe amarati astia care fura de foame,poate asa uita romani de traficul de droguri,interlopi protejati de polisti,pensionari cu pensie mai mare decat cat au avut salariul,judecatori care fac scapati criminali si hoti de milioane de euro,pesti si nu mai am loc sa enumar toate leprele care au distrus Romania.
1
0
Tigani borati!
1
0
Nu era pentru tine mai painea aia. Am bagat niste praf de antrax si virusi de covid ca asa e singura cale sa scapam de hoti.
2
0
Asa se lasa painea, in drum? Noi, oamenii, cumparam ca prostii fara sa st ca poate a scuipat cineva pe paine si pe lada sau si-au facut nevoile animalele. Foarte urat, josnic si neigienizat.
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218