REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Video! Iată cum PETREC unii DEȚINUȚI ROMÂNI din AUSTRIA

Video! Iată cum PETREC unii DEȚINUȚI ROMÂNI din AUSTRIA

Replica API 19 septembrie 2021 | 00:00 2795

Un videoclip postat pe YouTube arată cum sărbătorește un grup de deținuți români de la o închisoare din Austria cu manele, băuturi alcoolice, mâncare și prăjituri. Telefoane mobile par a avea majoritatea deținuților, lucru care este interzis. După publicare, sute de comentarii negative au apărut pe site-urile publicațiilor.

Mai multe publicații austriece (Krone, Kurier, Heute, Tiroler, Die Presse, etc.) au publicat despre videoclipul din închisoarea Wiener Neustadt, care arată deținuții sărbătorind și cu telefoanele mobile în mână, scrie ziarulromânesc.at

Înregistrarea de 57 de minute a fost publicată pe Youtube. Arăta starea de spirit exuberantă a deținuților care se cinstesc cu băutură, țigări și tort.

„Sebastian Kurz, mâine vin la Viena și te arunc în aer!”, ce-a pățit austriacul care l-a amenințat pe cancelar

Potrivit Ministerului Justiției, deținuții se aflau într-o închisoare cu regim mai lejer dar cu toate astea au fost încălcate multe reguli. În consecință, prizonierii au fost mutați într-un departament închis, a spus o purtătoare de cuvânt.

În plus, deținuții vor fi interogați despre video ca parte a unei infracțiuni. Consecințele posibile variază de la mustrare, restricții sau retragerea privilegiilor și a altor drepturi la amenzi sau arest la domiciliu (secțiunea 109 din Legea penitenciarelor). ”Nu a fost consumat alcool la acea petrecere”, a menționat ministerul, deși din video se observă cu totul alceva.

S-a subliniat, de asemenea, că telefoanele mobile sunt interzise în închisorile austriece. Contrabanda cu telefoane mobile în închisori este „o provocare bine cunoscută”.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi va fwtem nevestele din tara.
7
1
sa stea acolo mult si bine daca este asa de frumos...
15
1
USA tot cu javor
3
1
In ro unde pirnaia este ultimul cotet ale civilizatiei subpamantene
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367