REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

VIDEO! În cartierul Medeea, ca-n Vestul Sălbatic! Poliţia: NU vom tolera!

VIDEO! În cartierul Medeea, ca-n Vestul Sălbatic! Poliţia: NU vom tolera!

Replica API 11 aprilie 2018 | 15:31 1844

Scandal de proporții în municipiul Constanța, pe strada Valu lui Traian! Potrivit primelor informații, conflictul a izbucnit între două familii de etnie romă, Căldăraru și Petrache, care nu ar fi la prima abatere. Cele două sunt în ”război” de ceva timp, ajungând în atenția oamenilor legii de mai multe ori. De data aceasta, totul s-a fi petrecut duminică, 9 aprilie, iar situația a degenerat, ajungându-se la lovituri și geamuri sparte.

Pe imagini se poate observa cum mai mulți indivizi își fac apariția în zonă, cu bâte, și se apucă să lovească un autoturism, după care intră în curtea unei locuințe, acolo unde au spart geamurile casei. Mai multe persoane au fost conduse la audieri, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Potrivit oamenilor legii, în jurul orelor 17.00 a avut loc un conflict, în cartierul Medeea, în care au fost implicate mai multe persoane. 9 persoane au fost conduse la sediul Poliției pentru audieri. În cauză continuă cercetările.

”În data de 9 a lunii curente, în cartierul Medeea, a avut loc un conflict spontan, între persoane care locuiesc în zonă. S-a produs o tulburare a ordinii și liniștii publice, pentru care s-a intervenit în mod eficient. Au fost reținute și conduse la sediul Poliției 9 persoane și, în prezent, se desfășoară audieri și cercetări în cauză. Facem precizarea că nu vom tolera astfel de comportamente în zona respectivă și că se va interveni ori de câte ori e nevoie”, a declarat George Munteanu, adjunctul Poliției Municipiului Constanța.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
astia care a atacat cioare borate prosti, la cotetu ala de a spart geamurile trebuie sa cere 3000 pe luna prootectie, 1000 e putin. MARESALUL ANTONESCU VA INVIA, ARBEIT MACHT FREI PUTORILOR
0
0
Ciori borate se cearta de la femei s-au sarit pescarii unu pe altu ...! Sa va bag bilele pesti borati
1
0
se vor duce mult timp la puscarie acum, nu e greu deloc
1
0
Eu as asigura infractorilor in afara orasului teren unde sa isi dispute problemele . Chiar as asigura tot ce au nevoie , arme albe , pistoale , munitie . Aceste lepre ordinare ar trebui sa fie ajutate sa dispara pe limba lor .
3
0
Votati tiganii din PSD in continuare si ne vor calca tiganii in picioare
1
0
Militia suporta bisnitarii de tigari de la Abator, Gara, Tomis III. Nu doar ca ii suporta, dar percep si taxe de protectie.
1
3
Cms. Munteanu, un papa lapte! Un copil fara creier pus sef la un oras asa de mare. Un copil cu retard emotional care nu a fost in stare sa i stapaneasca pe tigani nici cand a fost sef la sectia 5. Mutati l la un birou mai retras si lasati l acolo ca asta face pe el daca iese in strada intre tigani!!
8
0
autoritatile sunt de vina ca sustin astfel de creaturi care se dau mari interlopi facand ei legea dupa bunul plac.Avem astfel de creaturi ,mari interlopi si la Costinesti in jurul primarului si sefului de post .Oamenii sunt in siguranta stand in jurul astfel de cefe late .Autoritati incompetente s-au sensibile ?
5
0
Asa ne trebuie, le platim ajutoare, ii mutam aproape de noi, le permitem sa fure si sa insele, sa cerseasca , sa ne bata copii, sa faca scandal unde si cand vor... Toate astea se intampla sub ochii autoritatilor de orice fel care sunt incompetente si gata de orice compromis numai sa-i voteze hoardele astea de ciori. Rusine Fagadau
7
0
Lasa-i domne sa se epureze singuri. Ia uite ce problema avem !?! Pai data Tudorel al chel, a dat legii peste legii si daca ii baga in parnaie trebuie sa le dea si solda , nu-i mai ieftin asa? Deci noi le platim ajutorul social si le mai platim si parnaia !!!!
8
0
... rezultatul legilor de cacat date de aceste muieri , in care numai in anul trecut au fost "sfatuiti" sa se pensioneze peste 7000 de politisti cu experienta si alte cateva mii de jandarmi ! Infractionalitatea din strada s-a triplat ! Interlopii, piromanii, proxenetii, calauzele de migranti isi fac de cap si prolifereaza ! Acum , cand au vazut ca situatia este groasa , vor sa angajeze din surse externe, nescolarizati , nepotei si nepotele, sa-i imbrace in politai ! Pai printre miile de alde astia vor fi si infractori , dealeri sau alti cocalari ! Pe noi cine ne mai apara impotriva hotilor?
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614