REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

VIDEO - 'Începe Marea Eliberare': Diana Șoșoacă cheamă minerii în București să-l dea jos pe 'Cuțu-Cuțu'

VIDEO - 'Începe Marea Eliberare': Diana Șoșoacă cheamă minerii în București să-l dea jos pe 'Cuțu-Cuțu'

Replica API 22 februarie 2021 | 20:46 2934

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă i-a îndemnat pe minerii din Valea Jiului, într-o discuție la Lupeni, să vină în Capitală să protesteze pașnic în fața Guvernului și a ministerelor Energiei și Economiei dacă nu li se acordă banii pentru munca prestată.

Minerii din Lupeni i-au spus senatoarei Diana Șoșoacă că nu și-au primit bonurile de masă de 11 luni, că nu își văd copiii cu săptămânile, că au soții gravide despre care nu știu cum se descurcă, că nu au vitamine, nu au echipamente de protecție, muncesc și sâmbetele și duminicile la 250 de metri sub pământ, au salarii de 1.700 de lei, se îmbolnăvesc grav în mine și în general sunt bătaia de joc a tuturor șefilor politici.

Diana Șoșoacă a vrut să coboare în subteran dar nu a primit aprobare de la conducerea minelor. În schimb, câțiva mineri din subteran au urcat la suprafață și s-au întâlnit cu senatoarea.

„Acum, aici, trebuia să fie tot Parlamentul și tot Guvernul României. Unde sunteți, mă? Unde ești domnul președinte, iar ești la schi?”, a mai spus Diana Șoșoacă. Minerii și senatoarea l-au numit 'Cuțu-Cuțu' pe premierul Florin Cîțu.

Pe seară, discuției cu minerii s-au alăturat primarii de la Vulcan și Aninoasa, parlamentarii PSD Natalia Intotero, Viorel Salan și Ilie Toma și șeful CJ Hunedoara, Laurențiu Nistor (PSD)

„Diana e cu noi!”, au strigat minerii.

S-a intonat imnul României și pe urmă imnul minerilor. Diana Șoșoacă a spus că România este condusă de un „Guvern de criminali”, că Romania importa carbune din Polonia si Ucraina „in conditiile in care voi muriti de foame” si ca tara este atat de bogata incat s-ar putea pune pe picioare in doi ani de zile, dar nu se doreste.

„Se doreste intrarea in faliment, investitori straini vor cumpara minele din Romania pe 3 lei si pe urma Romania va deveni definitiv sclavul strainilor, vor lua carbunele noastre si-l vor duce la statele destepte”, a zis Șoșoacă.

„De aici din Valea Jiului incepe eliberarea. Va spun ca incepe marea eliberare. Nu numai Guvernul trebuie sa cada, mai e un presedinte si un abuzator suprem, Raed Arafat, dusmanul romanilor si daca nu va rezolva problemele de ce nu v-ati lua si voi o aprobare de la Primaria Capitalei sa manifestati pasnic? Ca ei stiti ce zic de voi, da? Sa protestati in fata lui Cutu-Cutu”, a mai spus senatoarea, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragi romani pentru linistea dvstr va invit la o limba pa lindik la d-na senatoare diana sosoi la partid.Vor fi facute liniute impreuna cu dna senatoare.Se vor efectua si poze da familie impreuna.Veniiiiiiiti......va asteptammmm........oooooo iaaaaa....
4
2
Dragi romani eu MAMUT cel MARE KAKAT cu MOT DE CASE HOT va invit LA ski sa la SANIUS pe DERDELUS UNDE E LOC DE MULT FREKUS!!! semnat: KAKAT CEL MARE!!
1
5
Tu asa faci cu sora-ta Sosoaika zozo-zombie?
7
0
Ca saraca este in fibrilatii zilnic.ce trip prost ii da scroafei.cred ca e pe bronz si vopsea trasa prin paine ca altfel nu mi explic.cheama ea minerii la bucuresti, stai reacu fa baragladina reacu,stai reacu ca deja grohai ragusit.manaci rahat aiurea zilnic ca o scroafa veritabila fmm de infecta reacu
10
2
Handicapata asta nu a initiat nimic legislativ de cand e parlamentar , doar a instigat la violenta iar partea proasta e caci sunt destui care o idolizeaza , dezamagitor .
12
2
alo ,justitia .asta este instigare la violenta .ba ,vaca asta e molima
13
2
la ucigasul ilici la poarta cu voi de mana cu sosoiu ! Iar pesedeii, in special postacii pesedei, sa-mi linga cacatul !!! Cu limba !!!
17
0
Femeia asta se hraneste din orice rahat al societatii romanesti....!
25
2
care mineri,degeaba s-au inchis minele si concediat minerii cu lefuri compensatorii a vazut si ilici si radu vasile ca au o forta de necontrolat asa ca au desfiintat-o,in 2 autobuze articulate iai urcat pe toti,mai rau pt kwj cu locuitorii devei care vor tremura pana la vara,cutu in prostia lui a tinut termocentrala de 1300 mw pe h,mai mare decat a unui reactor de la cernavoda sa functioneze pe baza carbunelui de la poarta ceva ce numai in romania normala a lui rahat cu mot poti intalni
6
16
DC la nebuni ca spune adevarul
4
15
Legea norte , saracu de tjne vai de parintii tai ce sufera. Tu iti dai seama ce ii doare sa aibe parte de un avorton ca tine...
7
14
Noi Gruparea Lega Norte cerem Autoritatilor statului Roman urmarirea pe tot teritoriul national,prinderea,condamnarea si executarea numitei Diana Sosoaka pentru infractiunea de rebeliune armata.Nu este statul roman capabil?.....Atunci intram pe fir.
20
10
Minerii va salveaz0 bai detaliilor
2
25
Mahalaua asta se crede Iliescu ? Ceea ce face se numeste instigare , nu se sesizeaza autoritatile!??Despre tara, si bogatii , noi Rromanii am vandit o , cu tot cu natie!! O natie de compromisi!
29
5
Pe proasta asta de ce nu o baga la nebuni ?
29
9
ce a spus catu cand a facut bugetul, ca in campania electorala a mintit acum pune bisturiul pe nivelul vostru de trai si stia bine ca minte pentru ca a fost ministru de finante!!! in traducere libera v-a dat muie la toti!!!
10
24
au dreptate, avem o tara bogata dar suntem condusi de afara, o sa ajungem straini intara noastra, toate tarile isi apara bunurile nationale noi le vindem ca sa fim primiti in UE suntem slabi, cu ce ne ajuta americani nici vize nu ne dau si au vazut interesu cu scutul anti racheta si noi bucurosi ca au venit americanii....
12
24
Hai ca spun eu ca vad ca nimeni nu indrazneste SOSOACA PRESEDINTE!
10
32
bah prostule, cei care ies in strada ies de prea mult bine? daca ar merge lucrurile bine si ar fi lumea multumita n-ar iesi nimeni in strada.Terorism se poate numi DIJMUIREA practicata de cei de la carmuirea tarii, astia sunt teroristii care ne terorizeaza cu masuri din ce in ce mai asupritoare
17
21
Atentie bucuresteni,minerii vin la voi.Stati in case.Vor exista distrugeri si violuri.Nu iesiti.
21
18
Spulberati gasca de criminali de la cotroceni si guvernul de cacat
19
26
bravooo soso!!! mwepnl!coruptiaucide!!
15
28
ala primul,mare bou esti.
10
18
Cand iese lumea la rusi pe strada e bine , daca ies la noi , nu e bine... Cand ieseau hastagistii pe strada , aia care nu stiau macar ce vor , ala nu era terorism ?
18
28
In aceste conditii pentru siguranta cetatenilor Romaniei trebuie chemate cat de repede se poate trupele NATO.Romania a ajuns la gradul de terorism.
25
21

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614