REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

​VIDEO Incidente la masivele proteste de la Berlin față de restricțiile impuse pentru combaterea pandemiei

​VIDEO Incidente la masivele proteste de la Berlin față de restricțiile impuse pentru combaterea pandemiei

Replica API 2 august 2020 | 00:00 1153

18 ofiţeri de poliţie au fost răniţi în acţiunea de dispersare a mitingului de protest organizat sâmbătă la Berlin împotriva măsurilor impuse de autorităţi pentru a opri răspândirea noului coronavirus, conform anunţului făcut pe Twitter duminică dimineaţa de poliţia din Berlin, informează Agerpres.

sursă foto hotnews.ro.

Trei poliţişti au fost internaţi. Poliţia berlineză i-a obligat să coboare de pe scenă pe organizatorii evenimentului la care au participat aproximativ 20.000 de persoane pe motiv că nu au reuşit să asigure respectarea măsurilor de siguranţă.

Potrivit autorităților, între cei circa 20.000 de manifestanți adunați s-au regăsit libertarieni, loialiști constituționali și activiști anti-vaccinare, relatează Reuters.

A existat, de asemenea, o mică prezență de extremă dreaptă, cu unii manifestanți care purtau drapelul imperial al Germaniei cu alb, negru și roșu. Protestatarii au dansat și au cântat „Suntem oameni liberi!” adaptat la melodia trupei de rock Queen „We’W Rock You”. Alții au mărșăluit cu pancarte spunând: „Facem zgomot pentru că ne furați libertatea!” și „Gândiți! Nu purtați o mască!”.

Majoritatea participanţilor nu purtau măşti de protecţie şi nu respectau distanţarea socială. Poliţia berlineză a mai informat că a desfăşurat sâmbătă 1.100 de ofiţeri pentru a monitoriza evenimentul şi a dispersa mulţimea, relatează hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia sunt de-aia ofticosi ca altii au covid si ei n-au. Si generosi, ca daca au , sa dea si la altii. Toata stima.
2
1
Pai gruparea rezist e scosa in strada de multinationale la comanda in interesul lor. Ce treaba are rezist cu interesele romanilor?
7
6
care sunt un popor supus conducatorilor, au iesit sa protesteze, dar alde Rezis, UnitiSalvam, SiEu si toti imbecilii care protestau mai an de Dragnea si pesedaci stau cuminti ca oile, nu am decat o singura concluzie: oi au fost pana anul trecut, oi sunt si azi
10
8

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102