REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

VIDEO. INCIDENTE LA PROTESTUL DIN PIAŢA VICTORIEI

VIDEO. INCIDENTE LA PROTESTUL DIN PIAŢA VICTORIEI

Replica API 10 august 2019 | 00:28 698

Sunt mii de oameni s-au strâns sâmbătă, 10 august, la protestul din PiaţaVictoriei din Capitală. Manifestarea organizată de „Diaspora pentru România”, o asociaţie de români din diaspora, are loc după fix un un an de la incidentele violente din 10 august 2018.

La un protest de o asemenea amploare, evident că nu lipsesc şi incidentele. Încă de dimineaţă, în faţa Guvernului au avut loc incidente între membrii #rezist şi jandarmi. Protestatarul Cristian Dide a fost amendat pentru lipsa documentelor şi pentru că a staţionat într-o zonă în care nu era permis acest lucru.

Ulterior, din cauza căldurii, mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

De asemenea, un bărbat a fost depistat purtând asupra sa un cuţit.

De asemenea, spre seară, au fost huiduiţi şi cei care au vrut să profite, politic, de protest: Mihail Neamțu a fost certat de protestatari, în Piața Victoriei, pentru că începuse să strângă semnături pentru candidatura sa la prezidențialele din toamnă.

Un alt bărbat, care a urcat pe scena din Piaţa Victoriei, a fost dat jos după ce a amintit o candidată la prezidenţiale! El începuse discursul prin a spune celor prezenţi că diaspora din America este alături de ei.

UPDATE, ora 21.00

Conform jandarmilor aflați în Piața Victoriei, sunt circa 15.000 de oameni prezenți la protest. Dar, lumea continuă să vină. Protestul este autorizat până la ora 22.15.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
scheunati cat mai puteti javre ciumate pesediste! Deja gurile voastre sunt larg deschise in asteptarea mu1lor totale pe care urmeaza sa le 'finalizati' odata cu alegerile care urmeaza! Tic-tac, tic-tac, tic ... Sunteti atat de indobitociti si alienati mintal de stapanii vostri, pesedeii, care v-au facut injectia cu bolsevism drept in creier, incat voi, sarmani slugoi, nu realizati ca cei care au demostrat, vor o viata demna ptr ei dar si ptr voi sclavilor, ptr copiii si nepotii nostri! Asa sa ne ajute Dumnezeu, pe fiecare, dupa suflet milogi si pomanagii PSDisti!
5
2
au plecat 10mil si voi o sa sugeti melu.... bashitzilor, sa muncim pe min pe econ ptr voi? ptr toti hotii ptr toti pusii pe functii ptr pensiile la.toti bugetarii intrati pe pile si iesiti la 40ani la pensie vangura de dzrente
4
1
SUNT SIDERAT DE LIPSA DE PREZENTA A PAPAGALILOR ROMANI.NU MA ASTEPTAM SA FITI ASA DE PUTINI LA ACEASTA MANIFESTARE.EU ASTAZI ASTEPT PARTICIPAREA VOASTRA SA LUATI MUIA NOASTRA.ADICA NOI ROMANII DAM MUIE TOT LA ROMANI NU ESTE NORMAL ?.SAU VRETI SI ANAL CUM SE POARTA ONGERMANIA?
3
7
Intai sa plateasca taxe si impozite si abia apoi sa pretinda drepturi, inclusiv dreptul la protest sau chiar si cel la vot! Am senzatia ca cei care au participt la acest asa zis protest au urmatit mai degraba o forma de distractie sau de divertisment, lasand in urma deseurii si blocand o zi capitala tarii. Propun ca la urmatorul astfel de protest primaria, guvernul sau presedintia sa le organizeze si un spectacol, un festival de bere sau ceva similar, bineinteles gratuit, cu siguranta vor participa mai multi
3
4
Ba diariilor.... Romania e stat de tradatori. Ati uitat istoria care ne injoseste? Acum in 2019 s.au trezit toti patrioti? Ba tradatorilor care ati facut mii de ani plata la otomani prin bani grau si minore. In 1989 l.ati omorat pe ceausescu si acum voi sunteti patrioti. Da patrioti cu sange de pedofili tradatori
6
4
Lipsa efectiva de mijloace de trai pentru majoritatea si lipsa increderii in viitor,a creat diaspora numeroasa cat o tara. Diaspora nu are ce astepta de la ramasii in tara,din simplul motiv ca sursa raului s-a inatrit,exista un stat mafiot parallel cu cel official si mereu inept,impotent. Demonstratiile s-au droit a fi folosite de asa zisii de dreapta romani,insa au fost fasaite si degeaba. Ar trebui miscari de strada care sa determine schimbarea totala a incompetentilor cu competenti,in toate structurile statului. Altfel va fi o masturbare continua fara orgasm.
5
1
Cred ca au dreptate.Treceti la munca,lasati gargara.Patriotism inseamna sa faceti ceva pentru tara voastra. Incepeti sa ginditi si cu capul vostru.
3
2
@08 57 bai retard vandut multinationalelor sa -ti dam muie pana iti crapa falcile, cacat jegos . Bai vita cacatii din diaspora de ce nu se inscriu la votul prin corespondenta ? Sunt niste prosti manipulati si masa de manevra, pana si pe organizator l-au dat jos de pe scena hastagistii ca sa nu spuna ceva !La cacat mai laba trista esti un vandut!Doar lozinci fara consistenta, zbierati ca prostii in rest atitudine civica, curaj, patriotism responsabilitate, nimic din toate astea !
8
5
PeSeDeu a pus postaci la treaba.. Nu au fost adusi cu autocarele ca la mitingul vostru.. Au fost zeci de mii de oameni care vor o tara normala... Bolsevici nu vor asta..
5
7
vreau sa-l vad pe neamtu in ...diaspora!
6
6
Ti-ai dracu cu "romanismul "vostru de carton.Mama voastra de anetenisti gretosi si de instigatori fascisti.Ati confiscat tot,ati confiscat sentimentul national,ati sugrumat tot.Numai voi sunteti romani.Ti-ai dracu cu nationalismul vostru de cacat.V-a tampit astia de la Antena 3.Bleah ! Pesedisti tampiti.
13
8
Diaspora este poftita in tara sa munceasca si sa voteze nu doar sa instige la violenta prin mitinguri. Toti muistii care traiesc in alte tari ii doare in pu ...la de Romania dar sunt buni de manipulari. Muie diasporei !
13
11
malin bot e un depresiv fara repere, e un pseudo jurnalist care vrea sa se razbune ca societatea l a respins...e in stare de orice
15
5
azi dimineata erau 250000....astia sunt retarzii care nu au bani sa plece la mare,au ramas in mizeria aia de oras..
14
6
muieeeee psede
7
18
S-au rahatit hastagistii in piata. Vai pootza lor de oligofreni cat de mult au cotcodacit ca fac ei rahatu' pe 10 august si s-au fasait cu stropi doar cativa fatalai.
15
13
odata cu intrare lui dragnea la puscarie scopul multinationalelor a fost atins. asa ca grupul manipulat rezist a fost lasat din mana. De aia sunt dezorganizati. papagali prosti
19
11
NISTE PROSTALAI ,,PUTUROSI SI RAI DE GURA ,,BETIVI DROGATI SI CORVETE.
20
13
IAR AM SUPT PULA CA DE OBICEI.OAMENII ADEVARATI NU MAI PUN BOTUL LA MINCIUNILE ACESTUI NEAMT PERVERS HOT DE COPII SI CASE.O SA SUGA PULA DUPA 1 DECEMBRIE.A IESIT CA DE OBICEI IN STRADA SA LE ARATE EL CE MULT IUBESTE DIASPORA.IUBESTE INTERESELE LUI DE A MAI FRECA PUTICUL LA COTROCENI SI SA ISI MAI ASCUNDA DOSARELE.SE VEDE CE A FACUT PTR TARA SI PTR ROMANI.EXACT O PULA DOAR INTERESUL LUI SI DE A IL DUCE PE DRAGNEA LA BECI SA II ASTUPE GURA.O SA SUGETI PULA IMPREUNA CU EL EXACT CA SI CU BASESCU.SUCCESURI DEPLINE ANI DE DEZASTRU PTR ROMANIA O SA FIE EXACT 20 DE ANI.
22
14
MUIE PSDistilor!
18
23
"mii", incert, impersonal, fara numar exact, var sa schimbe ceva. Cam cate "mii" sa fie? 9000? ca daca erau 10000, scriau asta "zeci de mii". Bun, 9000. Ce pula mea vrea sa insemne vointa a 9000 raportat la vot? Chiar si o echipa de fotbal strange mai mult de "mii" de suporteri, fani si admiratori. Dar nici aia nu pot schimba un rezultat prin vointa proprie. MUIE VOUA!
19
17
Protestatari de rahat. Iesiti la vot cand trebuie
27
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614