-2° Constanța Lun., 30 Ian. 2023
Anul XX Nr. 6259
-2° Constanța Luni, 30 Ianuarie 2023 Anul XX Nr. 6259

VIDEO! INTERVIU cu primarul Vergil CHIȚAC! Ce planuri are pentru bulevardul MAMAIA

Replica API 11 mai 2021 | 00:04 56752

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a acordat un interviu cotidianului Replica. Edilul a vorbit despre Regulamentul Parcărilor, despre igienizarea spațiilor verzi, despre proiectul de reabilitare a marilor bulevarde, dar și despre proiectele pe care administrația locală le are în plan, în viitorul apropiat, pe fonduri europene sau din bugetul local.

Totodată, Chițac a vorbit și despre motivele care au condus la reorganizarea aparatului de specialitate, dar și despre lucrările din Constanța care conduc la ambuteiaje în trafic.

Vergil Chițac a mai vorbit, în cadrul interviului, despre proiectul pe care-l are pe bulevardul Mamaia. Deși, mulți sperau ca scuarul să fie eliminat și să fie mărit bulevardul, prin două benzi de circulație, Chițac spune că soluția nu este una optimă. ”Circulația nu va fi fluidă dacă noi eliminăm scuarurile. Nu sunt de acord cu varianta asta. Bulevardul Mamaia trebuie să revină la ce era odinioară, cu acele scuaruri cu flori, altceva decât gazonul actual, care nu este bun pentru Constanța. Constanța este un oraș în care nu plouă, cu o climă deosebită și atunci trebuie să ne alegem niște amenajări florare care nu sunt iubitoare de apă și sunt ușor de întreținut. Tot ce vedeți acum pe Mamaia, scuaruri și spații verzi, le vom reconfigura până anul viitor`

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Mai alte subiecte interesante, puteți urmări în materialul video de mai jos:

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

REPLICA

LOTO

6/49
9192523938
5/49
91138331417
joker
131033312820