REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

VIDEO. Italieni reţinuţi de Poliţie la Festivalul Sunwaves din Mamaia. Iată care a fost motivul!

VIDEO. Italieni reţinuţi de Poliţie la Festivalul Sunwaves din Mamaia. Iată care a fost motivul!

Replica API 30 aprilie 2018 | 00:50 694

Doi tineri, cetăţeni italieni, au fost reţinuţi de poliţiştii constănţeni, după ce au încercat să tâlhărească un bărbat, la festivalul SUNWAVES, care se desfăşoară zilele acestea pe plaja din nordul staţiunii Mamaia.

Potrivit oamenilor legii, în dimineaţa zilei de sâmbătă, 28 aprilie a.c., în jurul orei 5,00, cei doi italieni, unul de 23 de ani, iar celălalt de 24 de ani, au smuls un lanţ de aur de la gâtul unui tânăr de 29 de ani, din Galaţi. Persoana vătămată a reuşit să-l prindă pe unul dintre suspecţi şi să-l imobilizeze, până la sosirea oamenilor legii. La faţa locului a ajuns un echipaj format dintr-un dispozitiv de menţinere a ordinii publice din cadrul Poliţiei Mamaia şi trei jandarmi de la Gruparea Mobilă „Tomis”.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca duminică, 29 aprilie a.c., să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propuneri corespunzătoare.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baieti, aici fiecare isi exprima oful. Asa ca daca mama ta este menajera la vacarii napoletani sau daca mama ta nu isi pemite sa se coasa la cur sau sa isi puna un lant de aur, nu inseamna ca moldoveanul nu a avut dreptate. Pana la urma a fost talharit...sa mai ziceti acum una sau alta
5
0
In loc sa-si faca treaba pt care au venit, respectiv sa vanda prafuri, s-au apucat si de alternative. Se pare ca nu era spart moldoveanu la ora aia
7
0
Probabil italianul si-a recunoscut lantul disparut de pe noptiera in tara natala, in ultima zi de munca a menajerei din Galati.
13
1
Confunda cizma cu Cta ! Si cand te gandesti ca multe moldovence se sparg ca nucile in Italia ... pe nimic !
12
2
Cand a vazut talianu caloriferu de a gatu aluia, l.a luat capu . Asta e mandria noastra bai broscarilor , vreti sa va ia hernia cand ne furati lanturile?
15
3
Nimeni nu se pune cu un moldovean rupt in cur si lantul sau imitatie de aur. Italienii au primit o lectie de neuitat.
27
3
Italienii astia cand vin la noi tot mereu fura! Si la Timisoara au mai facut ceva, au vandalizat flori. In imi aduc aminte si de un neamt, deci din Germania, care venise sa fure in Romania.
15
4
Hai sa va aud acum, care sunt tigani europei ?? Aud ??? Daca fura un roman in Italia , gataaa , e tigan roman , infractor , un nenorocit samdp. Acum puneti prosopul pe tambal. Faceti galagie si sharuiti peste tot sa se faca si ei de kkt !
31
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218