REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO! JEG DE NEDESCRIS ÎN DUGHENELE DE TIP FAST-FOOD DE PE LITORAL!

VIDEO! JEG DE NEDESCRIS ÎN DUGHENELE DE TIP FAST-FOOD DE PE LITORAL!

Replica API 1 mai 2018 | 00:02 620

În minivacanţa de 1 Mai, reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului au verificat tonetele în care se prepară mâncare şi se serveşte pe loc clienţilor. Concluzia: nu se respectă apropae nici o regulă de igienă, unele dintre ele nu sunt branşate la apă potabilă ori nu există toalete în zonă, pe care să le folosească angajaţii. După cum se poate observa în imagini, vorbim despre improvizaţii şi condiţii insalubre în care se prepară mâncare!

Dughenele controlate au primit avize de funcţionare în staţiunile Mamaia, Eforie şi Vama Veche. 9 dintre ele au fost închise temporar de comisarii OPC. În 89 dintre cazuri, comisarii au oferit consiliere pe loc, în vederea remedierii unor deficienţe (restaurante şi spaţii special amenajate pentru prepararea mâncărurilor).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa se faca urgent control la Sabroso.
2
0
Un jeg acest Horia
0
0
Ba felicitari proprietarilor de jeguri,ca iata asa se demonstreaza cat de prosti sunt clientii. Cu foamea-n gatlejurile alea,se hamesesc la orice cacat,fara discernamant,fara un pic de mandrie si de consideratie fata de banii castigati prin munca proprie. Nimeni nu oblige prostime sa cumpere din anume locuri. Prostii raman sursa de trai imbelsugat a tuturor celor care se vad cu masini bengoase,cu vile de prost gust dar scumpe,cu haine care nu le stau bine dar tot scumpe,s.a.m.d.Asa de multa prostime este in tara ca avem multi milionari ce traiesc in principal din specularea prostie si lasitat
3
0
In etentia OPC, mergeti la Oficiul Postal 9 Constanta, directoarea impreuna cu angajatii sunt mai presus ca statul, ei fac legea si batjocoresc pensionarii folosindu-se de pensiile lor si nedistribuindu-le la timp. Sunt inca pensii nelivrate pe aprilie ar ei au intrat in minivacanta.
4
0
Domnule Horia sper sa le inchideti pe toate aceste maghernite din toate statiunile inclusiv Costinesti .Nu indeplinesc conditiile cerute cat s-ar chinui acei patroni inconstienti avari doar dupa castig.Felicitari pentru tot efortul depus !
10
0
cine isi permite sa deschida un local in halul asta cred ce nu judeca,mai mult l-a costat amenda decat investitia necesara.
8
0
Soc, soc, soc
5
1
La parnaie cu cine a dat aprobarile si s-a rezolvat !!!
14
0
Rumanii nu mai vrea sa munceste la machedoni oameni de onoare. Machedonii munceste rumanii barfeste ! Sa le dea Nazau sanatate la machedoni !
7
13
Armanrlu nu chiari
12
11
Acesta este efectul cipanizarii turismului local, o foame exagerata pentru profit, dublata de o nesimtire totala la calitatea serviciilor oferite.
27
4
Machidoni jegosi ,fara scrupule ,nu se mai satura de bani chiar omorand sau inbolnavind oameni.
32
6
taiati in carne vie.... sa scapam odata de nemernicii astia care nu se mai satura de bani
29
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218