REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO La JAPCĂ în stația de TAXI de la Cora. „UBER este de modă veche! Acum își cumperi mașină galbenă și te pui în stație!”

VIDEO La JAPCĂ în stația de TAXI de la Cora. „UBER este de modă veche! Acum își cumperi mașină galbenă și te pui în stație!”

Replica API 31 decembrie 2017 | 00:40 426

Un filmuleț postat pe rețeaua de socializare Facebook a încins spiritele. Filmulețul, realizat în stația de taxi din dreptul supermarketului Cora Brătianu arată cum un client care tocmai a ieșit din supermarket se urcă în prima mașină aflată în stație, un autoturism de culoare galbenă – ceea ce, automat, te duce cu gândul la faptul că este taxi! – dar fără niciunul din însemnele caracteristici unui taxi autorizat.

„UBER este de modă veche. Acum îți cumperi mașină galbenă și te pui în stația de taxi de la Cora Brătianu Constanța”, este comentariul care însoțește filmulețul, semnat de Dury Duryel.

Internauții au reacționat imediat, o parte luând apărarea UBER, alții subliniind că taximetriști nu mai reușesc să-și facă treaba corect din cauza celor care stau la „japcă”.

F.B.

Sursa foto și video: Dury Duryel, Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce vreti sa faca omu sa creasca copii sa fure sau sa sparga daca nuare ce sa mance sunteti rai
0
0
La cum e imbracat soferu parca a iesit la furat nicidecum sa faca taximetrie
0
0
Uitati-va cu atentie: e Nicusor cu Mazare, pleaca spre aeroport sub acoperire!!! Toti smecherii fac evaziune nu numai amaratul asta!
5
0
ct30gra, lua-ti-as etnia in kalasnikoave de cioara borata!! scursuri ale societatii ce sunteti, nu respectati nici o lege, creati haos si panica, singura lege pe care o respectati este staborul este vostru, baga-mi-as pula in el si in voi. Dar asa stiti sa croncaniti ca vreti drepturi dupa legile acestui stat de drept !?! CAS si CASS nu platiti, dar vreti ingrijiri de specialitate in urgente cand va taiati, la spitalul judetean?!? Moarte voua !!!
11
0
Mary , ca nu intelege prostimea nu e nimic. Oricum sunt prosti si asa vor ramane. Mai nasol e ca au drept de vot ... Pana mea cat de prost sa fi sa aperi unul fara nici un act sau competenta , numai pentru faptul ca se comporta mai frumos si ia bani mai putini. Probabil ca si tigari cumpara de la tiganul din colt.
4
0
Individul este arman macedonean?
6
1
tigani machidoni si alte drojdii ale societatii daca nu faci japca esti considerat fraier.nu sunt de acord cu marlania.marlani mai multi cred ca doar in Bucuresti gasim.
11
1
Asa face de mult timp...mai e si tare in gura cand ii zici sa se dea
4
1
Urmariti cum incearca sa ia din cos 50 de bani
13
1
Prostimea oricum nu intelege agitatia asta care s-a format impotriva uber, punand textul clasic cu -taxiurile sunt varza-. O sa incerc sa explic pe scurt partea esentiala. Un taxi legal, oricat de varza ar fi masina si cat de rau pute, este obligat sa aiba asigurare pentru pasageri. Deci in caz de accident, intr-un taxi esti asigurat. La uber o sugi, pe romaneste. Te judeci cu soferul pentru daune 20 de ani. Macar te gandesti la viata ta, daca nu la faptul ca omul ala trebuie sa manance. Cat despre aasta de la Cora, isi face veacul pe acolo de cel putin 1 an. Politia trece pe langa el zilnic
8
6
bravo UBER!!!
10
2
Daca firmele de taxi sunt PANARAME si incearca sa fure clientul prin tot felul de matrapazlacuri, este normal ca UBER acapareaza piata. BRAVO LOR.
19
3
Eu unu tind sa cred ca se cunosteau.
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218