26.5° Constanța Vin., 30 Sept. 2022
Anul XX Nr. 6138
26.5° Constanța Vineri, 30 Septembrie 2022 Anul XX Nr. 6138

Video! Ludovic Orban: PSD și-a bătut joc de fiecare cetățean al Constanței

Replica API 18 septembrie 2020 3071

Premierul României, Ludovic Orban a fost prezent într-o vizită de lucru în Constanța. Mai exact, după o zi încărcată și plină de întâlniri atât cu personalitățile publice liberale constănțene, cât și cu constănțenii, liberalii au încheiat seara cu o prezentare a candidaților la primăriile din județul Constanța. Totodată, Orban i-a îmbărbătat pe candidații la primăriile din județ să lupte pentru a da jos de tot „ciuma roșie”.

Ludovic Orban a făcut joi, 17 septembrie, o vizită de lucru și în Mangalia, acolo unde a fost întâmpinat de primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian. Alături de premierul României au fost Mihai Lupu, candidat la președinția Consiliului Județean Constanța, George Niculescu, prefectul Constanței și alte personalități politice din Partidul Național Liberal. După o vizită în cadrul Primăriei Mangalia, premierul însoțit de reprezentanții Partidului Național Liberal au vizitat faleza veche din municipiu, după care s-a plecat către Olimp, acolo unde s-a ținut o conferință de presă pentru a prezenta candidații din partea PNL la primăriile din județ.

Chițac: „S-a furat tot… am ajuns piele și os”

Prezent la eveniment, Vergil Chițac, candidatul la Primăria Constanța a susținut un discurs în fața colegilor liberali, consilieri județeni, locali dar și primarii județului Constanța, în care acesta a spus că municipiul este așa astăzi din pricina slabei administrații PSD. „După 20 de ani de administrație pesedistă la Constanța, mai avem puțin și vom asista la priveghiul tuturor speranțelor și oportunităților cu care am fost binecuvântat acest oraș. Oamenii au sărăcit, copii nu au unde să se joace, spitale nu avem, săli de sport nu, parcurile sunt neîngrijite și tot așa… Nu numai că nu a exitat nicio viziune de renaștere a Constanței ci s-a furat tot ceea ce a rămas în picioare după anii 90. Am rămas piele și os” a declarat Vergil Chițac, candidatul la Primăria Constanța din partea PNL.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Totodată, acesta a vorbit și despre programul de Guvernare locală, care, susține acesta implică rata mai mică a infracționalității și o siguranță mare pentru cetățenii Constanței, însă, mai multe detalii puteți urmări în video de mai jos:

Premierul României, Ludovic Orban a prezentat avantajele unei conduceri liberale și totodată, acesta a vorbit și despre “ciuma roșie PSD” și a dat asigurări că doar PNL poate reda județului Constanța prosperitatea. „Toate echipele liberale trebuie să iasă pe străzi pentru că ne batem cu un adversar care nu are scrupule, care e în stare de orice pentru a obține vorturi pe care nu le merită. E în stare să corupă, să fure, să falsifice procese verbal electorale, să intimideze angajați din instituții publice pentru a-i îndemna să voteze împotriva voinței. Acești indivizi nu au scrupule. Ei au ținut pe loc municipiul Constanța. S-au îmbogățit cu nerușinare și au sărăcit constănțenii. În Constanța, și pe vremea lui Mazăre și pe vremea lui Făgădău nu au existat bani decât pentru ei, în timp ce toți ceilalți s-au chinut să reușească în viață. Este misiunea noastră, a liberalilor, să facem dreptate în Constanța, să oprim acești 20 de ani în care a fost ținută pe loc, în care tot ce s-a întâmplat bun a fost împotriva voinței PSD. Constănțenii trebuie să știe că doar Partidul Liberal are forța să pună la pământ această mafie care a sugrumat Constanța și și-a bătut joc de fiecare cetățean al Constanței. Doar Vergil Chițac poate să bată primarul PSD, doar Mihai Lupu poate să îl bată pe baronul roșu. PSD-ul este prăbușit din punctul de vedere al credibilității. PNL este garanția unei dezvoltări accelerate!” a declarat premierul României, Ludovic Orban.

Video integral al declarației premierului României, Ludovic Orban:

CMF PNL 21200012

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Prima pagina

LOTO

6/49
71822303312
5/49
13434111825
joker
143338282620