REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO. Lupte GRELE pentru şefia Poliţiei Române! Posibilul înlocuitor al lui Despescu, FĂCUT PRAF. Imaginile sunt jenante!

VIDEO. Lupte GRELE pentru şefia Poliţiei Române! Posibilul înlocuitor al lui Despescu, FĂCUT PRAF. Imaginile sunt jenante!

Replica API 10 ianuarie 2018 | 00:06 383

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că a trasnmis premierului propunerea de schimbare din funcţie a şefului Poliţiei Române Bogdan Despescu. Înlocuitorul lui Bogdan Despescu ar urma să fie, conform ministrului, Cătălin Ioniţă. Numai că… surpriză! Premierul Mihai Tudose nu s-a grăbit să dea curs cererii ministrului Carmen Dan, pe care nici nu o simpatizează din cale-afară. Aşa se face că Tudose a amânat decizia până miercuri, când a cerut o întrevedere pentru a discuta cu Despescu.

În plus, Carmen Dan a primit marţi mai multe lovituri, fiind contestată chiar ea: i s-a atras atenţia că un dosar despre care a comentat că ar fi aflat că e “clasat” (referitor la poliţistul pedofil) nu este clasat, apoi i s-a reproşat că un şef al pedofilului a ajuns chiar în subordinea sa şi ar fi putut chiar respectivul să-şi raporteze că există probleme la Brigada Rutieră. Între timp, şi presa a primit mai mult alte “ponturi” despre persoana care ar urma să îi ia locul lui Despescu!

Spre exemplu, scrie spynews.ro, Cătălin Ioniţă a fost surprins, în trecut, în ipostaze ruşinoase. 'Capacitatea' sa de a coordona o echipă a fost surprinsă într-un filmuleţ, după cum urmează: aflat într-o acțiune, Cătălin Ioniță şi întreaga sa echipă s-au chinuit minute în şir să spargă o ușă pentru a intra cu forța în locuința unui infractor. Oamenii pe care îi avea în subordine au muncit din greu să spargă amărâta de uşă, fiind dotați cu tot ce trebuie, inclusiv cu berbec. În timp ce viitorul şef al Poliţiei Române îi privea cu mândrie pe oamenii săi, aceştia se chinuiau din greu şi împingeau cu forţă pentru a doborî uşa, dar aceasta părea făcută din oţel. Acţiunea a durat aproximativ un sfert de oră, iar, potrivit normelor poliţie, uşa ar fi trebuit deschisă în maxim 5 secunde, mai notează spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gresise usa si blocul
0
0
dk aia stateau la parter sau la 1 aveau timp sa iasa pe geam, sa fumeze o tigara...vai de soarta lor
1
0
Care e mai deontologilor ipostaza rusinoasa? El spargea usa? Era.n curu gol? De ce mancam rahat sa ne aflam in treaba?
3
1
O agramata si o impostoare mai mare ka karmen nu exista.poate doar gheneralu izmana oprea
1
1
Individa asta nu are nicio calificare pt o asemenea functie. Este clar ca puscariasul de Dragnea a pus-o pe panarama asta la Interne ca sa controleze tot, licheaua, nicidecum sa indrepte lucrurile si sa eficientizeze Politia. PSD, si ALDE, cu cele doua secaturi Dragnea si Tariceanu, sunt raul absolut pt tara. Jigodiile astea trebuie sa dispara si sa lase loc tinerilor destepti, cu studii, ca sunt destui si capabili. Adica afara sunt apreciati si conduc mari copanii si aici, daca vor sa faca ceva bun, n-au loc de lichele. De unde au nemernicii astia milioane de euro, ce, au inventat aspirina?
2
3
Secretara asta de scola generala ii face lui dracnea jocul dar nu merge pana la urma li -i se infunda
1
2
Secretara trebuie sa demisioneze din functia de ministru.
5
3
in teleorman exista pepeniera de cadre?
2
4
Ati urmarit Cel mai frumos film romanesc de comedie Politia romana in actiune.Regia artistica - Berbecul de otel.Regia muzicala - injuraturi din folclor Scenariul si regia - figuranti cu cagule Acest film a depasit in top nea marin miliardar si toata seria BD.
4
1
nu trebuie pt usa! Reclama trebuie pt deodorante ca incepusera sa se imputa mascatii de transpiratie.Nu exista usa metalica in comert care sa reziste la asa lovituri doar cu metalul si feroneria confectionate de serie.Priveste unde usa respinge lovitura ,,berbecilor,,! E exact locasul yalei! Acolo e intervenit ,,mestesugit,,de catre gazda.
1
1
Alo, seful IPJ Constanta, seful politiei Cernavoda, agentul Miscu Dumitru este platit sa ma urmaresca cu masina din dotare cand mananc la Hollyood cu Angela? Ieri la ora 15:45 o astepa pe inca sotia lui pentru a o duce acasa cu masina politiei. Asta da misiune in slujba cetateanului. Nu este de ajuns ca il platim sa asigure ordinea publica, platim si benzina. Va plangeti ca nu va ajunge cota de benzina care va este alocata. Ar trbui sa vi se impute consumul de carburant folosit in interes personal. Institutia militiei ar trebui desfiintata urgent si adusi tineri seriosi cu respect pt. noi.
5
3
va rog publicati marca usii, reclama mai mare nu se poate
8
3
Ma cac pe politia romana...sunt liber.
5
5
Zana zanelor de la MAI! Zana zanelor pedofile! Grea povara! Mai bine secretara la videle si primitoare de inspectii de la dragnea.
9
2
Sa nu ne amagim,scandal,schimbari,destituiri,demisii.Aiureli psd-iste,toti sunt o apa si un pamant.Jos cu ciuma rosie si apoi mai vedem.
7
4
Haha! Stiam de filmuletul asta dar nu stiam cine a condus misiunea! Dar cred ca usa nu e asa din magazin.Am admirat rezistenta ei si eu sunt de parere ca proprietarul a ranforsat-o suplimentar cu bare de otel pe toc si bineinteles bine infipta in perete.cascadoria e ca namilele nadusite nu mai aveau forta sa tina berbecul in maini d'apoi sa mai dea cu el si se rugau sa aprobe seful intrarea pe geam in apartament.Luptatorii ulii antrenati sa stea la soare!!!!
9
1
Maimutoiu ala din spate nu pleaca si el in madagascar
8
1
Ce prostie sa dai sefu mare ca ala era pedofil sa dea ancheta de teste care la angajat
4
4
De la ce firma e usa ca face toti banii!
8
2
Intre aceste lupte trebuie ancheta sa aflam cine l-a pus pe psihologul ala sa faca profilul pedofilului astfel incat sa nu se ajunga la politistul stan.Cautati stirea in replica sa vedeti ce spune psiholgul despre pedofil,analizati imaginile din lift modificate la contrast,tinuta pedofilului si veti ajunge la concluzia ca politia a vrut sa nu fie gasit acest pedofil,punand oamenii sa caute o alta persoana.Cu apucaturi ca asta mai sunt la mai.Priviti tinuta de ,,oras,,cand pedofilul abuzeaza copila si stie ca e posibil sa apara pe camere de supraveghere.A fost diversiune cu vestimentatia lui.
8
2
Domnilor fatuca asta de la interne este zero barat habar nu are ce cauta acolo cartile le face tovarasul dragnea are interes sa scape de seful politiei si sa isi aduca unul care la protejat de-a lungul timpului in furaciunile sale respectiv cel de la dga
17
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218