REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

VIDEO! Mesajul lui CONSTANTINESCU Horia pentru FĂGĂDĂU: DU-TE ACASĂ, MĂI TRAMVAI!

VIDEO! Mesajul lui CONSTANTINESCU Horia pentru FĂGĂDĂU: DU-TE ACASĂ, MĂI TRAMVAI!

Replica API 25 septembrie 2020 | 14:58 2068

Horia Constantinescu, candidatul PPU-SL la Primăria Constanța, a fost invitatul Replica de Constanța pentru a face o retrospectivă a campaniei electorale. Constantinescu spune că mulți dintre contracandidați s-au dovedit a fi iepurașii sau cățelușii lui Decebal Făgădău, în timp ce alții au jucat cinstit. Pe ultima sută de metri, candidatul la Primăria Constanța a transmis un ultim mesaj constănțenilor, alegătorilor, dar și contracandidaților, în special actualului primar.

Ca o concluzie, la final de campanie, Horia Constantinescu spune că ”de pe teren nu sunt alte date față decât cele pe care le știam, și anume că orașul este încărcat de gunoaie, fără perspectivă turistică. Am convingerea că o schimbare masivă trebuie făcută la nivelul administrației publice locale”. Iar, dacă vorbim de campanie, politicianul mărturisește că ” aceasta a arătat care sunt iepurașii și ai cui sunt. Cine în ce tabără joacă și a arătat că cei care au lipsit de la dezbaterile publice nu-si pot susține proiectele, decât suflate de la unul sau de la altul. Le respectăm decizia, din păcate este o formă de lipsă de respect față de alegători și sper că aceștia știu să o sancționeze. Mi s-a transmis că durata de 3 secunde stabilite pentru a răspunde la întrebări nu este suficientă. Reciți câteva strofe din Luceafărul în 30 de secunde”.

Trecere în revistă a proiectelor lui Horia Constantinescu!

Societatea traversează o perioadă grea din punct de vedere financiar, așa că prioritatea sa o reprezintă crearea locurilor de muncă. ” Am așezat ca prim punct asigurarea locurilor de muncă și realizarea unui parc industrial centrat pe societăți comerciale care să ofere de muncă asistaților sociali, șomerilor, persoanele cu nevoi speciale, iar primăria va fi cea care va cumpăra produsele sau serviciile puse la dispoziție de această zonă industrială. E proiectul meu de suflet, se poate realiza în termen scurt”, spune Horia Constantinescu. Un alt proiect, dispensarele medicale în fiecare cartier. ”Bolnavii ar trebuie să nu mai aibă neșansa de a aștepta la spitalul județean sau să sune la salvare și să nu poate ajunge la timp util, urmând ca pers medical să poată evalua starea copiilor, stabilind dacă starea reprezintă o urgență sau dacă poate fi tratată mai simplu. Vor avea lipite niște containere, unde va funcționa biroul Poliției Locale, pentru a combate fenomenul contravențional din unele zone ale Constanței. Unul dintre aceste containere poate fi punct farmaceutic”, a mai spus candidatul PPU-SL . Nici educația nu lipsește de pe lista sa de proiectele, vrea să reabiliteze toate unitățile de învățământ.

”Reabilitarea unităților de învățământ nu mai trebuie lăsată pe mâna directorilor de instituții, trebuie centralizate lucrările tuturor unităților din Constanța. Să împărțim Constanța în felii egale cu numărul consilierilor locali pentru ca fiecare să poată prelua în administrare felia lui de oraș și să dovedească că poate să facă ce a promis în campanie”, a completat Constantinescu.

Ce opinii și-a format despre adversarii politici!

Sunt mulți dintre candidați care fac jocurile unuia sau altuia, spune Horia Constantinescu, precizând că ”după ce a primit o garsonieră, Stelian Ion vede parcurile a fi uscate, își îndeamnă copilul să l voteze pe taică-su, dar nu spune cine a adus parcurile în starea aceasta. Menirea lui este să coboare șansele lui Chițac ca nu cumva sponsorul de serviciu să fie văduvit de șanse”. Dar despre Claudiu Palaz? ”Discutând despre Palaz, care reclama faptul că am fost învățat să dau plic cu bani la invitații, după aceea m-am prins… se aștepta să fi pus și altceva în plicul cu invitația la dezbatere. Se dovedește cățelușul lui Făgădău, e învățat să dea lăbuța”, este de părere candidatul PPU-SL. În schimb, are cuvinte de laudă la adresa candidatului Pro România, Titus Mircea Dobre, despre care spune că ”surprinzător, a avut o atitudine mai mult decât echilibrată la dezbateri, pare că luptă pentru crezul lui, va fi interesant cum va juca în consiliu”.

Iar ceilalți, mai spune Constantinescu, joacă șansa partidelor care vor să fie prezente și în Constanța, în timp ce, pe unii i-a trimis în cursă entuziasmul.

Dacă nu va ajunge primar, promite că va fi o voce impunătoare în Consiliul Local

Horia Constantinescu a făcut o promisiune constănțenilor. ”Promit constănțenilor că rămânem acolo, indiferent de poziția pe care o ocupă. Am o voce impunătoare, sunt convins că vom avea maturitatea să așezăm lucrurile pe masă, să stabilim prioritățile”.

În încheiere, acesta i-a transmis un mesaj și lui Decebal Făgădău. ”Du-te acasă, măi tramvai. Mă bucur că nu s-a așezat și pe lista de consilieri, aș vrea ca acest impotent la administrația publică locală, să se poată duce lângă familie și să umple de bucurie casa și curtea și să o administreze așa cum a administrat Constanța și să i facă fericiți așa cum i a făcut pe constănțeni”.

VIDEO:

Cod unic mandatat financiar 21200022

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614