REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

VIDEO. Microbuzul Cambridge School, CURSĂ NEBUNĂ pe şosea! Copiii, în pericol!

VIDEO. Microbuzul Cambridge School, CURSĂ NEBUNĂ pe şosea! Copiii, în pericol!

Replica API 10 martie 2018 | 00:00 363

Cursă nebună din Constanţa spre Lazu! Un microbuz de – atenţie! – transport elevi a fost surprins gonind cu 100 de kilometri la oră prin oraş, din ce susţin martorii, care declară că pot depune şi mărturie în acest sens. Cei care s-au arătat revoltaţi de maniera în care şoferul unui microbuz conducea au transmis redacţiei şi un video.

Slalomul pe şosea a avut loc în data de 8 martie, în jurul orei 14.40. Microbuzul cu elevi aparţine Cambridge School, aşa că, cei care aveţi copii la această unitate de educaţie, aţi face bine să verificaţi dacă micuţii dumneavostră sunt în siguranţă atunci când sunt transportaţi la domiciliu! De asemenea, ne aşteptăm ca Poliţia Rutieră să se sesizeze.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Latraii si taranoii nu mai comenteaza pe subiectul acesta????? O tara cu multi bagatori de seama
0
1
Cambrige School este a Rodicai Nasar asociat mafia PSD Liviu Dragnea?
1
0
Toti moldoveni au inceput sa filmeze si sa faca filme.tarane care filmezi cu tata aia de nevasta care pun pariu ca e cat o vaca, ai copii la Cambridge?? Tarana sarac care esti cu telefon de 2 lei
1
6
Haideti sa fim toti niste fatalai si sa ne miscam ca niste melci in traficul asta de cacat! Si mai facem si o stire de rahat din asta!
1
4
bah soferilor, ala cu microbuzu, ca si omu cu filmarea nu au de ce sa faca vertingouri pe sosea, viteza exista, clar peste limita legala, amandoi merita amenzi, problema e e ca multi faceti la fel si fac la fel.... daca e 50 kmh sau 70.... supraeducatilor NO COMENT
4
1
Amendati si voi cu filmarea
3
4
uauuuu, inca exista speranta in Romania
1
0
Mancatori de r....., poate aveti inregistrata viteza microbuzului, numarul de inmatriculare, sigla scolii si asa mai departe...... latrai imputiti
4
7
cam greu sa va tineti cu dacia voastra dupa un microbuz gol.. sifoane imputite
8
6
Trebuie condus cu mare atentie, copiii trebuie invatati ca masina este cea care acorda " tot timpul priorirate" pietonului!
5
3
acum 1 an, 1 an si ceva, un microbuz de la aceiasi scoala a fost implicat intr-un accident de circulatie. Vinovat a fost soferul microbuzului. La spital au ajuns mai multi copii. La cateva zile dupa, am vazut in trafic un microbuz tot de la cambrige, zona city mall, gonea cu peste 70 -80 de km. Am reclamat situatia la secretariat, raspunsul a fost ca la ora aceea nu erau copii in microbuz.
5
2
Parerea mea este ca daca ar avea cineva de spus ceva ar trebuii sa se prezinte la administratia scolii si sa ridice problema, Din cate stiu de 8 martie au avut eveniment si parintii si au adus copii la scoala, deci si dupa cum se vede microbuzul era gol!
7
2
Sunteti niste stiri idioate de la toti cei care nu au ce face si filmeaza doar prostii. Va anunt ca scola si-a terminat programul mult mai devreme deoarece era 8 martie. Iar in aceasta filmare nu se vede absolut nimic, niciun copil si nici macar ca mocrobuzul este ca apartine acelei scoli.
5
4
Asta merge incet, sa-l vezi pe Cocos de pe ruta Cernavoda-Constanta cu autocarul parca transporta cartofi nu oameni,poate vede si patroni lui,sau nu au interes!
10
1
un idiot, o idioata si pixelu.
7
6
Astia cu filmarea,daca nimereati o pata de ulei pe carosabil in zonele unde ati facut slalom printre masini in stanga si in dreapta aflate la viteza de peste 80 kmpeora acum nu mai povesteati.Ati fi avut doar dintii nebagati in gips. Si voi si ceilalti din masini.Ptr ce? Politia e obligata sa analizeze filmarea,cu ce viteza a mers ,,regizoru' ",cu ce viteza a intrat in sensul giratoriu,depasirile,semnalizari,etc...Sa ne comunice politia ce sanctiune isi ia ,,regizoru' pt filmarea asta fara utilitate si cu incalcarea regulilor de circulatie in localitate.
9
7
A cui e recomandarea din ultima fraza?a redactiei replica sau a penisurilor care au filmat? Adica toti parintii sa faca ,,trenuletul,, cu masini personale urmarind traseul microbuzului!!!Parca ar fi mai simplu acasa,fiecare sa-si verifice odrasla daca are toti dintii in gura,cucuie,vanatai,contuzii capatate in timpul transportului!!!Daca penisurile cu filmarea provocau un accident mai recunosteau ce au vrut sa faca? Se vede pe filmare cum depasesc riscant la viteza mare si intra in fata celor depasiti obligandu-i sa franeze.Politia ar trebui sa sesizeze conducerea agresiva a penisului cu volan
11
10
Gol microbuzu iar tu idiot cu filmarea
13
9
A.C. trebuie studiat sa vedem daca depaseste pragul de prostie admisa pentru a scrie intr-un mediu virtual.
2
9
Are careva o bere imprumut?
4
3
Niste tarani analfabeti care nici nu stiu sa rosteasca ,,cambridge,, , bine ca au telefon si masina ca sa-i analizeze pe altii cum conduc...invata tu sa mergi regulamentar in oras mai intai..
8
12
Asa, si ??????
1
11
Acesti soferi exemplari care alearga dupa altii ca sa ii filmeze...cel mai probabil nu transporta pe nimeni. Singur poate sa mearga cum il duce capul. Daca atunci cand transporta persoane merge regulamentar, si merge, am vazut microbuzele de la ei in trafic de multe ori, este totul ok. Nu spun ca este normal, da nu le mai faceti atata reclama. Cel care filmeaza avea sanse mai mari sa faca accident ca era concentrat sa il prinda pe ala.
6
10

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367