REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

VIDEO! Mircea Badea, făcut KO în 5 secunde de Tedi motociclistul!

VIDEO! Mircea Badea, făcut KO în 5 secunde de Tedi motociclistul!

Replica API 2 februarie 2019 | 00:03 1015

Mircea Badea, prezentatorul celor de la Antena 3, a fost făcut knock-out într-un meci demonstrativ de kick-boxing contra lui Teodor „Tedi” Emi, celebrul motociclist cu care se bătuse și în trecut.

Prin intermediul paginii de Facebook, Mircea Badea a oferit o primă reacție după knock-out-ul pe care i l-a aplicat Teodor Emi.

În startul meciului, Mircea Badea a primit o lovitură dură, care l-a făcut KO, având nevoie de intervenția promptă a medicilor. După câteva zeci de secunde, prezentatorul TV și-a revenit.

Disputa a avut loc într-un mall din București, din cartierul Berceni.

Teodor „Tedi” Constantin este campion la K1 și s-a mai luptat cu Mircea Badea și în noiembrie 2014, după ce sportivul l-a provocat pe prezentatorul TV pe motiv că l-a jignit.

De asemenea, Tedi este multiplu campion național de Muay Thai și participant la campionatul mondial de Muay Thai din Bangkok-Tailanda.

gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a3a oara e cu noroc
2
0
Dar judecatorul stan mustata care a murit in inchisoare pentru voiculescu Dan si.a dat libertatea si viata pentru varanul basinos .asa ca mirciulica e puiutz de curva inca.
3
0
Si eu fac de 15 ani kyokushin domnule relu dar nu va stiu dupa acest nume!
1
0
Amandoi 2 idioti. Ce luptatorprofesionist e ala care provoaca o lupta cu un amator? Cum adica campion K1? In 25 de ani de Kyokushin....nu am auzit de campion K1. Rusine sa va fie. Muie PSD.
2
3
Eu bataie stiu ca am mai luat, l am batut de sa cacat pe mine..
6
3
Tembel esti tu! Su-te dracului in alta tara daca nu iti convine in tara asta, Uscati-s-ar paine la cap !!! Bina ca o sugi tu opozitiei! Jegosule!
10
4
Sincer, nu am crezut ca sunteti o natiune de tembeli. Chiar sunteti asa de multi psd-isti? Chiar sunt atat de multi care i-o sug lui Badita?! Bai, mai bine dati Ardealul ungurilor, Moldova rusilor si Dobrogea bulgarilor, si Muntenia sarbilor; sa dispara rusinea de pe fata pamantului.
8
17
E un psd ist coclit care da like uri la comentarii pro psd. Ce idiot esti ha ha. Probabil esti la parnaie si in loc sa ti o tragi la bugi dai likeuri. Poponarule. Muie idiotului lui Badea.
15
33
meciul 2 se bate Voiculescu cu Ciolos in pozitia lotus si cu poza cu Biv atarnata in coltul albastru!Meciul 3 sa fie intre Iliescu Criminalul si Roman Manipulatorul contra Dragnea si Valcov new age comunists cu ideologie marxista mai ceva ca Sorors si restul de progresisti pedofili.Mircea Badea face parte din categoria lucrurilor care nu se termina niciodata,aerul si fraierul
51
4
Se bucura prostul ala de parca l-a batut pe Tyson. Penibil. Sa ii pupe mana lu Badea ca fara el nu stia nici naiba de el, cred ca nici vecinii nu ii stiu realizarile lui mondiale in kickboxing.
38
17
PSD fura banii tarii la propriu, nu la figurat... ce ai vrut sa spui?
47
6
Nu fura numai banii tarii , o fura si la propriu ha ha ha
15
18
A facut o tara fericita ca a batut o pizda...
25
38
a vut kuras sa intre ib ring . respect Mircea
52
22
Bai tu esti prost rau de tot!!! Ar fi trebuit sa-l ia pe Badea cu usurelu' pentru ca nu este profesionist? Asa ii trebuie prostului! Cand mananci cacat si te iei de toata lumea mai patesti si de astea!!!
22
52
asa o sa ia si PSD-ul bataie , la alegeri !
28
45
oricum rezultatule de milioane de romani fericiti ,mircea le-ai inseninat ziua .singuri care se oftica sunt inghititorii de kkt varsat de antena 3 si vad destui si pe aici .profitori pesedisti
25
46
Cine e Badea asta?
26
43
Eu vin si intreb asa, ma tu esti luptator profesionist, ok, bun, de ce accepti sa te bati cu un amator?? Indiferent de numele lui. Il vezi ca si o cauta cu lumanarea da i pace. Fii tu mai destept ca el. Lasa mandria si orgoliul. Daca il nenoroceai pe viata?? Ca e suficient sa i aplici una ca la carte si manca cu paiul toata viata. Dar nu. Incredibil, se presupune ca sunteti gentelmani, voi luptatorii, si ca este un sport. Dar sunteti niste nevertrebrate fara creier. Era clar ca prostu tarii o sa o incaseze. Ca e prost. Te arunci intr o lupta pe care o pierzi oricum. Prost sa fii noroc ca esti
72
23
Sportul pentru intretinerea conditiei fizice nu te face apt pentru confruntari in ring.Badea a meritat lectia. Sportivul insa nu trebuia sa se coboare la nivelul de smardoi ordinar. Amandoi s-au facut de cacat din plin. La o adica,,,motociclistul'' pica un concurs de cultura generala in fata unui elev cu opt clase,el avand doar muschi,Badea a picat testul ingamfarii. Amandoi au de invatat ca nu e bine sa amasteci lucrurile si ca un om nu le poate avea pe toate,oricat s-ar stradui sau si-ar inchipui.Amandoi au fost infantili,ca niste copii de gradinita care-si fura plastilina.
87
6
@ 2040 un comentariu excelent semn ca Replica este citita si de ce cu mai multi neuroni decat liniile hastag Sper sa apara din ce in ce mai multi citiori de calitate ! Si culmea nici limbajul colocvial nu deranjeaza!
13
30
PROST SI FUDUL . DE ASTA IL TINE VARANU IN EMISIUNE , CA ESTE ATAT DE PROST INCAT A AJUNS SA VORBEASCA SI SA SE APLAUDE SINGUR .
24
47
Lam trimis eu sperand ca fac audienta si nu man inselat ia uite cati va ingramaditi
15
46
Pacat, doar 5 secunde...vroiam sa deschis si eu o punga de popcorn si sa vad cateva palme peste ceafa slujitorului de securisti....pacat....merita mai multa injoseala.
28
51
Carmen bruma credeti ca se intelege cu nebunu acasa?! El e batman,batman,face spagat,haleste rahat,la varan argat.
66
70
un dement ! cum sa te bati cu un profesionista?! ii place lui sa se faca de cacat !
25
55
Tedi a facut dintr-un cacat bici si l-a facut si sa trosneasca de podea.
60
70
are un copil mic acasa, cum sa se expuna, sa provoace un luptator profesionist. Putea sa crape, sa ramana paralizat, iresponsabil gest. Trebuie sa fie sanatos sa isi creasca copilul nu sa ramana paralizat sa ilm ingrijeasca nevasta si pe el si sa aibe si un copil pe cap.
27
47
CI-stule, ce te mai bagi si tu in seama...!
44
20
Crapa de nervi varanul muribund felix a dat comanda pe bani multi sa manipuleze likeurile si dislikeurile din presa locala .e fiert varanu pe puiul mic de curva mirciulica bufonul de casa care a calcat pe bec si era sa moara nebunu frustrat sclavul lui felix
23
52
like..........
43
3
Doi Prosti. Unul cica motociclist, mai are putin si se bate si cu babele din piata. Celalalt, cica journalist, in loc sa-si puna okelari si sa-si respecte varsta, se ia in gura cu specia descrisa mai sus. Doi maimutoi penibili. In frunte cu noi, care stam sa citim cacaturi despr ei si sa mai si comentam sau sa citim comentarii. Pe un cacat de site penibil unde nu poti folosi paranteze si alte accesorii de ortografie decenta.
76
6
Cat de jigodie sa fii?!? Du-te si fa-ti un control psihiatric, golanule!!!
66
16
Legenda Constantei ! Odihneste-te in pace campionule. Cat despre tedita si badea, doua maimute care n-au nicio legatura cu kickboxingul
73
7
parca toata tara a lovit cu sete in mutra nemernicului Badea. Speram sa nu il mai vedem , macar o perioada !
36
65
Paradoxal : bati un KKT si faci fericita o tara intreaga.
45
67
Asta ca sa-i fie invatatura de minte prostalaului. Acum va dati seama cat de prost este. Cum sa fi atat de inconstient sa pui botul la probocarea unui profesionist. Dar el cum multa minte nu are... Si incap sa am si unele dubii fata de Bruma.
34
65
cateva zile Romania va fi scutita de comenturile imbecilului kkantenist, ori acesta va avea scuza k e lovit la ...cap, nu la creierul lipsa
31
67
daca ai familie cu nevasta si copil te mai bagi in chestii riscante doar daca nu iti pasa de ei
25
67
Provoaca-l tu, maestre !!!
71
1
Doar maniac sa fii sa te bati cu un campion Mai posta si pe instagram antrenamentele penibile la palmare Omu e psihopat Unu sanatos la cap provoaca pe unu mai slab ca el categoric Teodor Tedi sa il provoace pe Nurmagomedov
10
61
Ce a vrut el revansa sau ii place sa o ia din cand in cand.Tu ala care il faci zdreanta nu il provoci si tu ca isi face timp baiatu.
9
62
Jandarmeria sariti! Vi l-a batut pe mircica mai mult decat l-ati pus sa anunte ca a fost batuta paralizata in 10 august.
55
14
A lesinat de frica pircea nebunu ..plangea ca o curva neplatita de crapul albanez...ramasa fara dinti si tigari...desfigurata de basinile fierbinti ale varanului jiegos
38
66
Sportivul pulii, tedy asta!!! Cum sa lovesti cu piciorul in halul ala pe un amator in ale artelor martiale??? MUlta muie lu tedy asta, a sters cu buretele toti anii lui de kick boxing, toate sfaturile antrenorilor lui. Cum ramane cu fair-play-ul...? Unui luptator ca si el stia ca nu ar putut sa-i aplice lovitura aia!!! Halal sportiv, care se ia in gura cu unul ca Mircea Badea. L-a provocat de la inceput pe jurnalistu lu peste! Ca sa nu mai spun de comportamentul lui dupa knock out, face flotari, un figurant, ca toti asa-zis sportivii de dupa 89. o face parte si el din vreo grupare de smardoi
130
41
augustin cum s-ar zice gura bate curul
34
65
eu am 53 de ani fost jucator de lupte si rugby. si eul il bat pe mancatorul de kakat al atenelor lui Voiculescu
43
76
Maimuta Badea, adica cea mai mare dejectie umana, a incasat-o la fel cum are s-o incaseze si psd-ul!!!!
52
73
Maimutoiul pupincurist care castiga o gramada de bani pe luna a primit ce merita!!!
55
70
10 zile nu mai apare la tv.
45
66
Cum ar zice insusi el,l-am batut de s-a cacat pe mine
44
62
Cum ar zice insusi el l-a batut de l-a ascultat cu urechea
42
66
Mama ce rupt....
40
66
Badea maimutoi bine platit de psd , e bine sa si ia ce merita periodic
61
73

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367