REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

VIDEO. Momentul morţii bărbatului SPULBERAT de tren la Valu lui Traian, surprins de camerele de supraveghere!

VIDEO. Momentul morţii bărbatului SPULBERAT de tren la Valu lui Traian, surprins de camerele de supraveghere!

Replica API 14 septembrie 2018 | 00:04 674

Norocul şi ghinionul la jumătate de metru şi o fracţiune de secundă distanţă, în ziua de joi, 13! O fracţiune de secundă şi câţiva centimetri au făcut trecerea bruscă a unui bărbat de la viaţă, la moarte. Scena şcoantă a morţii bărbatului din Valu lui Traian, spulberat ieri de tren, a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. Acesta a fost efectiv izbit de tren după ce a încercat să treacă peste şinele de cale ferată. Din imagini se poate observa cum o femeie a traversat pasajul simultan cu bietul om, dar care printr-o minune a scăpat cu viaţă. Văzând că acceleratul a trecut la o palmă de ea, femeia, naucită din cauza şocului, şi-a continuat drumul până la magazinul din zonă de unde localnicii obişnuiesc să îşi facă piaţa.

Bărbatul vede cum barierele sunt coborâte la trecerea de cale ferată. Ştie că urmează să treacă un tren şi îi este frică să meargă mai departe. Cu toate acestea, la un moment dat omul în vârstă de 60 de ani a observat cum femeia cu sacoşă în mână înaintează către şine. În acel moment decide să traverseze şi el, iar decizia i-a fost fatală. Scenele sunt parcă desprinse dintr-un film de groază.

Omul este spulberat de locomotivă, iar femeia scapă cu viaţă pentru că a fost cu o fracţiune de secundă mai rapidă. Nu realizează ce i se întamplă şi aflată în stare de şoc face câţiva paşi pe cărare, după care merge la magazinul din apropiere, acolo unde îi era şi destinaţia. A fost o zi de joi 13 care a însemnat un miracol pentru femeia din imagini şi moarte pentru acest localnic. Oamenii din zonă spun că locul este blestemat! Aici, mulţi tineri şi bătrâni ar fi murit loviţi de tren.

P.S.

Citeşte şi: Bărbat făcut BUCĂȚI, după ce a fost LOVIT de TREN, la Valu lui Traian!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
... macar uita-te.
3
0
Nu am vazut, nu am auzit, nu am citit sa dea politia o amenda cine trece cand e bariera pusa
5
3
Efect de turma. A vazut-o pe doamna de dinainte ca trece si nu a vrut sa ramana mai prejos. Sinucidere cu sacosa de cumparaturi in mana !?
7
1
Sinucidere, dupa cum se observa pe filmare... omul asteapta in colt, se uita dupa tren, alearga sa ajunga pe sine si incetineste..... Dumnezeu sa-l ierte!
1
5
...a avut doamna aia ! Desi a fost improscata cu sange, trece pe langa bucatzile cadavrului ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat !
7
0
daca esti prost, stai acasa!
9
0
Se numeste selectie naturala, nu blestem.
23
1
Locul nu este blestemat. Oamenii sunt prosti
40
0
Barierele alea sunt si pentru pietoni, nu doar pentru auto !!!!
36
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367