REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

VIDEO! NERVI întinşi la MAXIM în sudul LITORALULUI. S-a circulat BARĂ la BARĂ

VIDEO! NERVI întinşi la MAXIM în sudul LITORALULUI. S-a circulat BARĂ la BARĂ

Replica API 23 august 2020 | 23:45 2528

Stațiunile din sudul litoralului sunt aglomerate și în acest weekend. Aglomerate au fost și șoselele, rutele principale fiind dirijate de echipaje de poliție.

De exemplu, pe porțiunea de drum dintre Agigea și Eforie Nord, sens de mers spre nord, sâmbătă s-a circulat bară la bară. Turiştii şi-au terminat concediile şi au decis să plece spre casă dis de dimineaţă, însă nu au fentat traficul, căci tot au stat la cozi kilometrice până au ieşit pe autostradă.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca ar fi fost un nod rutier la Tuzla care ocolea Eforie N, E.S plus Agigea si se descarca in A2 prin legatura de la Medgidia, azi nu mai asistam la astfel de scene. Din pacate au fost promisiuni ca vor face , vor drege, dar nimic.
1
0
V-a obligat statul si v-a bagat pe gat cate 2-3 masini de familie !? V-a obligat cineva sa circulati cu ele , masinile !? Este musai doar cu masina ?
2
1
ba creata poulii! de ubde crezi ca primesc bugetarii voucerele mocca? de la buget! ce bani intra la buget? taxele si i mpozitele noastre proasta poulii ingenua! asa ca mai sugeti o voi bugetarii astia ca faceti vacant cu banii nostrii!
1
3
ba gigi te-am fatat prost ,retard si handicapat
2
2
Unde lucrezi, alteta ta, de primesc bugetarii vouchere din banii tai? Intrebarea este: lucrezi undeva ca vad ca esti foarte acid la adresa bugetarilor. Tengura de zdreanta cufurita!!!
17
3
toti prostanii astiavoucheristi bugetari sint platiti de noi,care Nu primim vouchere.Discriminare pe fata,ce zic pesede,partidul saracilor si jncultilor,plin demilionari? asta.idreptate? vine saracul pebanii mei si ma deranjeaza,iar eu trebuie sa muncesc varasa.i platesc concediul.ue pesede!
4
18
Toti uratii, toti obositi, grasii, babe, batrani odiosi merg pe litoral , mi atat de scarba incat nici nu merg la plaja in sezon.
4
2
daca nu vreti sa va inghesuiti in statiunile si pe drumurile de cacat din sudul litoralului!
4
3
Si totusi inca mai astept explozia de covid. Trece vara si puhoaiele care vin si se inghesuie fara distantare si masti si se pishe in apa marii ori stau pe sezlonguri de multipla folosinta nu fac covid. Ciudat virus.
16
3
Disperati sa-si cheltuie voucherele de vacanta primite de la primarii. Ce bine la cerseala. Asa ajunge tot functionarul mocangeala la mare. Oricum mananci expirate si lasi mii de euro
11
5
ba taranilor,nu va mai plmbati toata ziua si toata noaptea! papagalii din mamaia se duc in vama une .izda creste in pomi si ii asteapta moca,iar aia din vama se duc la mamaia ptr acelasi motiv. Ati venit sa stati jn masina sau pe plaja,sa plecati cu un covid proaspat?
9
1
canta si pandemia a inflorit! aici e rost de ceva ...covit!
4
3
SE INGHESUIE SARACIILE LA MARE AU AUZIT CA SE IEFTINESTE
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614