REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

VIDEO! O femeie a rămas BLOCATĂ în mașină, în mijlocul INUNDAȚIEI din Techirghiol

VIDEO! O femeie a rămas BLOCATĂ în mașină, în mijlocul INUNDAȚIEI din Techirghiol

Replica API 10 mai 2018 | 12:12 264

Situație incredibilă la Techirghiol, județul Constanța! O femeie a rămas blocată în propriul autoturism, joi, 10 mai, după ce strada a fost rapid inundată din pricina inundațiilor. Femeia nu poate ieși din mașină pentru că viitura vine cu putere și nu poate deschide portiera, dar există și riscul ca mașina să fie inundată. Filmarea a devenit virală pe rețelele de socializare.

C.C.

Sursă video: Eforie Online

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vrei sa iti suplimentezi veniturile! Sa folosesti timpul tau liber in beneficiul tau! Program ultra flexibil! Fara obligatii si program obositor! Tu esti seful tau! Vino in echipa noastra si nu vei regret! Cunostinte minime pentru operarea calculatorului si internet! Asiguram instruire gratuita,asistenta pe parcursul activitatii! Solicita detalii la adresa de email cu subiectul INFO : cita_ct69@yahoo .com
0
1
Actualmente Zamani e angajat la aeroport kogalniceany si pe langa salariu circa 7000-9000 lei mai are si vreun conision de la contracte. CREZi ca e proat makidonul?
2
1
Romania anului 2018 cu un oras-statiune fara un sistem de canalizare functional platitor de taxe si impozite, cetateni care votati aceleasi mizerii de 29 de ani, va meritati soarta si cee a ce vi se intampla.
7
0
Numai aberatii si exagerari tipic replicaonline! In primul rand nu a fost nici o viitura, apa s-a adunat pe parcursul ploii, si in al 2lea rand, ce sofer sa fii sa te aventurezi in apa? Avea si alte alternative de drum.
0
2
Primarul Iulica stie doar sa-si scoata si sa-si bage p ..a. Il si vedeati mare erou...
7
0
Pana sa analizam, criticam, cine si cum e de vina, cred ca era normal ca cineva sa o ajute pe biata femeie, chiar daca o parte din vina o are si ea. Dar e mai bine sa ne amuzam, vaicarim si sa ne plangem de mila..................asta va ramane mereu in ADN-ul romanului.
6
0
Treaba e simpla se stie ce trebuie facut dar se gandesc ca nu o sa mai ploua se face numai unde stiu ca au de castigat bani
9
0
a fost un primar in techirghiol care se dadea doctor cu o diploma cumparata de pe la Chisinau. Acest Zamani a furat cat a putut si acum ne plangem ca suntem inundati.
8
1
dar organele statului unde sunt?
6
0
Strada inundata din cauza inundatiilor. Zi si cu extorsiunea terasamentului intr-o apa si te numesti jurnalist roman
4
0
tipic pentru soferite
3
5
Raja ce face ! in centru e o statie de pompare ape uzate
11
0
Domnule cap sec cu sa vina primarul, cam ce ati vrea sa faca primarul daca asta este infrastructura strazilor de cand ma stiu si locuiesc in Techirghiol, adica de 22 de ani. Daca va credeti destept faceti dumneavoastra. Iar pe doamna cu masina, daca n-ai mi te asa patesti, cine dracului a pus-o sa intre in apa aia? Daca nu te duce capul, asta este ceea ce meriti. Felicitari Romanie, suntem o tara plina de oameni care nu gandesc. Daca ne-am folosi mintea putin inainte sa facem ceva sau sa comentam lucrurile stateau cu totul altfel. Ne meritam locul unde suntem si cum suntem catalogati.
5
10
pai si asa se lauda primarul ca face ca drege si de fapt vorbe goale! sa vina primarul sa o scoata!
15
1
multi au sarit in ajutor
6
0
"dupa ce strada a fost rapid inundata din pricina inundatiilor." Exprimare demna de un jurnalist.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369