REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

VIDEO! O tânără BOLNAVĂ psihic, care comunică doar prin ţipete, trăieşte într-o cocioabă de lângă Eforie

VIDEO! O tânără BOLNAVĂ psihic, care comunică doar prin ţipete, trăieşte într-o cocioabă de lângă Eforie

Replica API 30 mai 2020 | 00:14 5454

România secolului 21!

România secolului 21!

Imagini cu impact emoţional! Caz revoltător lângă Eforie, în România secolului 21: o tânără locuieşte într-o casă părăsită de lângă Eforie Nord, mai degrabă într-o cocioabă, unde condiţiile sunt absolut mizere.

Fata a rămas fără tată, după ce acesta a murit. Se pare că mai locuieşte cu nişte rude. Copila are probleme psihice, nu poate vorbi şi comunică doar prin ţipete. După cum se poate vedea şi în imagini, cocioaba este înconjurată de gunoaie. Unii spun că fata este ţinută, cu zilele, încuiată în “casă”.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, după ce a fost filmată de către un trecător care a făcut imaginile publice.

Video:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Marcel de la politia locala e degeaba iar prostu de finamiu primar are drum in fiecare zi pe acolo dar nu are ochi sa vada
0
1
... la 100 de metri de hotelurile Delfinul si Meduza . In zona este gunoi cat casa pe care Primaria Eforie nu il ridica si nu igienizeaza zona ! Noi , cei care locuim in zona si care platim taxe la Primaria orasului Eforie trebuie sa suportam aceste mizerii aduse de cersetori . Pacat de fata asta bolnava ca nu este ingrijita de autoritati si probabil ca persoane certate cu legea o pun la cersit !
1
0
Intr-o magazie langa Institutul de Cercetare Fzica a Pamntului din Eforie Nord si la 100 de metri de vile luxoase din Eforie Nord ! Zilnic pleaca la cersit ... Politia Locala Eforie o cunoaste bine !
8
0
STIU DE IA AU VAZUTO DE ATEA ORI PE STRADA PRIN GUONAIE AI DOARE IN UNDEVA DE AMARATI ASTIA POLITA LOCALA EFORIE TREBUIE DESFINTATA URGENT NISTE CURVE SI GOLANI CARE NU AU NICI CEA MAI MICA PREGATIRE IAU O GRAMADA DE BANI DE LA BUGET PE DEGEABA!!!
8
2
Fata a fost internata la un centru de recuperare dar a fugit de acolo. Locatia nu este in raza orasului Eforie!!!!! Este pe raza comunei Agigea! Documentati-va!
5
5
Un om normal poate sa o ia razna daca e tinut in conditiile alea. Fata ar fi trebuit sa fie luata de autoritati,ingrijita si tratata psihiatric. Bine,asta acolo unde autoritatile chiar sunt create pentru binele societatii,nu pentru insclavizarea ei. Asadar,in Romania nu are sanse decat sa fie un suflet chinuit si o stire in ziar.
8
1
Sa se duca peste Teodosie si sa faca o minune si pentru femeia asta. Jegosu ala n-are ochi decat pentru curvulite si jurnalisti.
6
4
Aveti salarii imense si nu va faceti treaba
9
1
De ce nu a cheat autoritatile statului si a postat in online, trebuie facut urgent ceva de catre autoritatile competente, nu stam sa comentam, este vb de viata unui om!!
10
0
asa ca nu te astepti la altceva !
5
2
tot one minute ar spune si nevasta-sa ca dureaza...
4
2
Da, bine ca-i vorbeste in engleza! hehehe
3
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218