REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

VIDEO! Oamenii legii au luat la palme și picioare un copil și un bărbat

VIDEO! Oamenii legii au luat la palme și picioare un copil și un bărbat

Replica API 6 aprilie 2020 | 15:44 5250

Un polițist și un jandarm au fost filmați, în noaptea de duminică spre luni, în timp ce aplicau legea, cu palmele și picioarele.

În imagini se poate vedea cum un agent de poliție lovește o persoană în repetate rânduri, cu picioarele.

În același timp, un jandarm traversează strada ținând în apropierea lui un copil, căruia îi dă câteva palme.

Întâmplarea a fost filmată în București, în jurul orei 03:00.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au fost blanzi baietii , trebuia sa.i bata mai rau . Replica un ziar de cacat si angajatii la fel
0
1
Dati-le si voi! Art.25 noul cod penal va permite sa va aparati! problema e ca la noi depinde foarte mult de procuror dar chiar si asa mai bine un proces urat decat o inmormantare frumoasa! Si daca jandarmul ori militianul ramane paralizat sau crapa cu atat mai bine - un dusman mai putin!
1
0
sau ii taia gatul cum au mai patit cacati din astia plin de tupeu militianist ca tine sas-ul pulii!
1
0
@22,21 viteazule... Cat de curajos poti fi. Dar daca te prindea nenea politistul, tu, te asezai in genunchi si incepeai sa o sugi, cocoselule. Asta este masura, de care va este frica, voua, cocalarilor. Respecta si esti respectat. Dar tu, si altii ca tine, aveti mintea la fel ca unul din ala de la serifii stelari, adica cat o nuca. Asa ca, sugeo.
3
1
sa ma fi prins pe mine gunoaiele astea de militieni sa fi dat in mine cum da in ala , pai vai morti lui de militian daca nu ii taiam pula si io bagam in gura , abea astept un strigoi de asta sa o incerce cu mine sa vezi ce pule in cap ii dau daca nu ii scot sirea spinari si io bag in cur
2
6
Au fost blanzi baietii , trebuia sa.i bata mai rau . Replica un ziar de cacat si angajatii la fel
4
3
Scrie un articol si ca ii bate pe aia in India cu betele....un ziar de cacat cu angajati de cacat
3
1
Guvernul a derogat articolul 15 din constitutia europeana ceea ce prevede drepturile omului.Foarte grav si nefiind necesar ceea ce inseamna ca maine poate intra orice militian peste tine in casa fara mandat si sa te omoare cu bataia..SUNTETI niste prosti idioti adormiti.Va indreptati ura in directia gresita.Nici un politician din lumea asta nu a facut ceva sa isi salveze tara..ei fac doar politica si dau legi in favoarea lor! daca azi iti da 1 leu si te ajuta,maine iti ia 4.TREZITI VA si pastrati va ura pentru adevartii nenorociti
3
4
Stati in casa ciorditorilor si drogatilor !!!!
11
3
in sfarsit se ia atitudine
12
3
nenorocite!!!
9
2
Nu cred ca politistii s-au expus inutil, ce ati vrea, sa-i gadile si sa-i mangaie pe cei care nu respecta Ordonantele militare? Sa fim seriosi, pandacul care a postat cacatul asta, trebuia sa precizeze si motivul pt care aia au fost ciufuliti.Mai este o prosta, o nesimtita care se plange de conditiile de carantinare din Mamaia.E clar, sunt lipsuri, dar sa spuna merci si pt asta.Cei de-afara le-au dat un sut in cur si aici fac fite.Dupa ce ca stau pe banii nostrii, acum comenteaza.Pune mana toapo, fa curat si comanda-ti de mancare.Pe banii tai!Iar pt golanasi, f bine face politia!Mai dur,chiar!
15
3
F. bine a procedat omul legii. Daca ar face toti in acest fel exista sansa sa se educe si derbedeii, batausii, golanii.Pt. ca sunt sigur a fost jignit, injurat, amenintat de acesti mardoi .
15
3
mari smardoi de dupa tastatura Ce trebuia sa faca? Sa-i mangaie pe crestet? Amenzile oricum nu le platesc
16
4
daca nu merge cu amenda sa primeasca bataie....doar e rupta din RAI
13
3
foarte bine le-a facut , dar din pacate sunt foarte multi romani care ii pupa in cur pe tiganii borati
23
5
ar fi trebuit sa-i dea si cu pulanu sau bata cum au politistii indieni, care reusesc sa tina in case 1 miliard de ciori d-astea.
26
5
Foarte bine,ce dracu cautau la ora aceea pe strada!
25
6
aia sunt hoti din masini care au venit din afara
24
6
Umblau cu plugusoru???
20
6
jucati-va cu nervii oamenilor si o sa vedeti ce va asteapta!
8
29
respecta legile nu i sperie puscaria sau amenda. Cu puscaria sunt obisnuiti iar amenzile nu le platesc ca n au bunuri care sa fie executate. Singura frica e frica de bataie. Dar bataia aia dupa care nu se ridica din pat 30 zile. Cu fracturi de coaste cu plamani plini de sange cu dinti si degete rupte cu timpan spart cu ficat necrozat. Si cu reclamatii respinse pe loc. Hai ca se poate. E stare de urgenta.
26
4
Intelegeti ma tiganilor si voi odata ca atata timp cat este stare de urgenta in tara s-a cam terminat cu mofturile voastre cum ca sunteti discriminati si politia sau jandarmi fac abuz de putere contra voastra,dar cum sa le ceri nomazilor sa stea intr-un loc cand casa lor este cortul!!!.
32
6
Foarte bine , bagabontii au nevoie si de corectii.
28
7
F bine....sunt multi care inteleg doar de bataie
30
6
La una din cele 6 case furate de w.k.johanes.
22
15
Foarte bine au facxut ca sunt destui de impertoinenti Sa invete macar copilul daca taqc su nu ca legea nu se discuta se executa macat din el sa iasa OM
26
6
F bine. Nu aveau ce cauta la ora aia acolo. Daca e nevoie asa se va instauta ordinea.
34
5
Foarte bine...mars in plm in casa. Ce cauti la 3 dim pe strazi ?
44
6
Da-le in mama lor! Bine au facut!
36
6
Pastele lor de ciori! ce cautau la ora aia pe strada, mai ales copilul? La furat, asta faceau, dumezeii lor de ciori borate! Sieg Heil!
46
6
Replica curuluu, nu ati nimerit-o de data asta, oamenii nu injura politistii
27
12
Daca le spui ca sunt jigodii in haine , haine care au ajuns sa fie batjocorite de niste lepre . Bai , bai jigodiilor , bai infractori in haine militare , bai nenorocitilor . PE ACEASTA CALE LE TRANSMIT CA SUNT ANIMALE NU OAMENI .
10
58
foarte bine,asa trebuie actionat cu nemernicii care nu inteleg situatia grava
49
5
Pai in mm de om cretin... cand doctorii cad din picioare de oboseala sa trateze toti imbecilii si tu te plimbi nestingherit pe strazi, ce ai vrea sa faca politia!? Sa va felicite!? Stai dracu in casa ca din cauza unora ca astia s-au imbolnavit nevinovati.
56
7
Felicitari! Inconstienta se plateste!
52
7
Foarte corect au procedat. La 3 noaptea la plimbare...
63
8
Ar trebui sa opriti animalele astea carora li se da prea multa putere
19
49

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218