REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

VIDEO! Oraşele CARANTINATE sunt PUSTII

VIDEO! Oraşele CARANTINATE sunt PUSTII

Replica API 25 noiembrie 2020 | 12:32 5442

În weekend-ul care tocmai a trecut, o parte din localităţile constănţene au intrat în carantină, inclusiv municipiul Constanţa.Speriaţi de faptul că vor trebui să circule din nou cu declaraţii pe propria răspundere şi de controalele efectuate de forţele de ordine, cetăţenii s-au conformat şi s-au “baricadat” în case. Aşa se facă ce duminică seară, în jurul orei 19:00, nu mai era niciun picior de om pe străzile din localităţile recent carantinate: Mihail Kogălniceanu, Ovidiu şi, chiar, Constanţa.

Oraşe pustii, ca după bombardament

Imaginile surprinse pe DN2A, şoseaua care leagă localităţile Mihail Kogălniceanu Ovidiu şi Constanţa, sunt, parcă, desprinse de realitatea cu care eram obişnuiţi. Dacă până sâmbătă drumul era unul intens circulat, un furnicar de maşini şi de oameni care circulau de colo-colo, iată că duminică seară, în jurul orei 19:00, o oră în care, în mod normal, se circulă cu dificultate, şoseaua era pustie. Dacă în Mihail Kogălniceanu totul părea părăsit, în oraşul Ovidiu, o maşină a jandarmilor aflată în patrulă mai “anima” atmosfera.

Liber şi în Constanţa

Nici oraşul Constanţa nu s-a lăsat mai prejos întrucât oamenii au înţeles că se află în carantină şi că trebuie să iasă din case doar dacă au un motiv întemeiat. Drept urmare, în jurul aceleiaşi ore, cartierul Tomis Nord era mai liber ca oricând. Vreo doi trei pietoni treceau prin zonă, cel mai probabil îndeptându-se spre case, venind de la serviciu.

Vă reamintim că este strict interzisă intrarea/ieşirea din zona carantinată prin alte zone şi căi de acces decât cele deschise circulaţiei publice de pe drumurile naţionale, judeţene și comunale.

Circulaţia şi staţionarea în spaţii publice a persoanelor este interzisă, cu excepţia motivelor bine justificate, pe baza declaraţiei pe proprie răspundere, legitimaţie de serviciu sau a adeverinţei eliberate de angajator.

VIDEO:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orasul este plin de oameni, de parca nu ar fi nici o carantina!
0
0
Ce a-ti baut de nu vede-ti masinile si lumea din oras? Peste tot e plin de masini si oameni si voi zice-ti ca nu!! Din birouri nu se vad masinile si oamenii??
0
0
Prostii! In parcari e party pana la 11 noaptea cel putin.
2
1
Unde e ma liber orasul ca e la fek de plin ca oricand...azi am plecat din Faleza Nord in Km 5, niciun filtru nicio masina de politie nimic...tir retur...apoi pana la Palazu si iar nimic...trafic si cosi la semafoare ca de obicei, deci unde e carantina??? E doar pe hartie
5
3
Acum decand sant mai putine masini pe strada se observa ca sant din ce in ce mai multe opeluri noi tineri preferam opel sau BMW
2
4
mai terninati dracului odata cu articolele de cacat si pupatul in cur!
10
1
alo replica ... am niste filmari de saptamana asta din traficul din constanta , nici inainte de carantina nu era asa trafic , dati stiri aiurea in tramvai ..... lumea i se rupe de carantina voastra care ii pupati in cur pe pnl si chitac si restul oe aici
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614