REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

VIDEO. Poliția Locală i-a prins cu ETNOBOTANICE! „Am luat drogurile de la un băiat, din parcul de lângă primărie!”

VIDEO. Poliția Locală i-a prins cu ETNOBOTANICE! „Am luat drogurile de la un băiat, din parcul de lângă primărie!”

Replica API 5 noiembrie 2018 | 00:10 650

Sâmbătă, 3 noiembrie a.c., doi tineri cu un comportament evident de consumatori de substanțe psihotrope au atras atenția unui echipaj al Poliției Locale Constanța. Luați la întrebări, tinerii au indicat de unde au cumpărat pliculețele cu etnobotanice găsite asupra lor: de la un individ, cu care s-au întâlnit în Parcul Arheologic, chiar lângă Primăria Constanța!

Tineri într-o stare letargică sau într-o stare evidentă de agitație, pe care-i întâlnim pe bănci, în parcuri, prin scări de blocuri sau întinși pe stradă; sau care ajung să cerșească, agasant, pe stradă, pentru câțiva bani pentru a-și cumpăra droguri - acestea sunt doar câteva dintre situațiile pe care le vedem tot mai des, în ultima perioadă, pe străzile Constanței. Sâmbătă, 3 noiembrie a.c., pe B-dul 1 Mai, doi tineri care aveau o stare evidentă de agitație și un comportament specific celor care consumă substanțe psihotrope au atras atenția unui echipaj al Direcției Generale Poliția Locală Constanța. Cei doi au fost opriți, legitimați și polițiștii au realizat și un control corporal sumar, ocazie cu care au găsit cinci plicuri transparente, de plastic, în care se afla o materie vegetală de culoare verde. „Am auzit că sunt etnobotanice”, a recunoscut unul dintre tineri, în momentul în care cei doi au fost duși la sediul Poliției Locale Constanța.

„Nu știu ce conțin, le-am luat de la un băiat, din parc de lângă primărie. E un băiat acolo... Fumez, consum de vreo lună și jumătate și am auzit că sunt plante etnobotanice acestea”, a mărturisit unul dintre tineri.

Pe numele celor doi au fost întocmite acte de constatare, care urmează să fie predate către unitatea de poliție competentă, în vederea continuării cercetării penale.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
veniti in cartierul MEDEEA zona cet sa vedeti acolo doi frati drogati zilnic..fumeaza pe la coltul straziidupa cateva minute nu se mai pot tine in picioare..le mai da si altor minori....politia ce faceti?
2
0
Tre sa recunoasca acel sarac ca ii marfa de la oameni distribuitorii deh ai lui Palaz.El si oameni lui au acea zona.Sa nu aiba nemernicia sa comenteze sa ma contrazica.Sa taca dracu din gura.Cea mai scumpa marfa o are asta.
2
0
Perifan sifoneaza pe la gatda
0
1
Nu ,numai legea este de vina ci, si ,de .lipsa de implicare a familiei in formarea de caractere puternice .Atunci cind este educat de strada ,asa se intimpla .Cu,,, RESPECT,,,
6
2
Zona ar trebui supravegheata ,in acel parc sunt mereu persoane dubioase, in plina zi.Parcul e tranzitat catre Primarie, tribunal ...Cam tarziu organele si-au facut treaba.
4
2
Opriti degradarea tinerilor! Stopati prin lege pana nu e prea tarziu!
13
1
Pe Cantemir se vand ETNOBOTANICE la greu .
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614