REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

VIDEO. Ponta: Fenomenul pestei porcine, extrem de grav, creat de actuala guvernare

VIDEO. Ponta: Fenomenul pestei porcine, extrem de grav, creat de actuala guvernare

Replica API 24 august 2018 | 01:10 424

Prezent la Constanţa, la întâlnire cu membrii de partid, preşedintele Pro România, Victor Ponta "a pus țara la cale". “Există multe initiaţive politice, multe dorințe. Am învăţat destul de mult despre politică încât ştiu că îţi trebuie structuri solide. Astăzi (joi, 23 august – n.r.) am avut prima întâlnire cu coordonatorii judeţeni. Ne-am apucat foarte serios de treabă în ceea ce priveşte structurile locale. Cred că lumea în acest moment nu are nevoie să le spunem noi ce rău este Dragnea sau Dăncilă. Ne-am stabilit primul congres Pro România, 21-22 octombrie. Până atunci însă vom avea 8 întâlniri regionale”, a declarat președintele Pro România, Victor Ponta.

Victor Ponta a mai precizat, în cursul zilei de joi, că fenomenul pestei porcine este unul extrem de grav, creat de actuala guvernare. “Tot acest dezastru cu pesta porcină loveşte în cei direct afectaţi - fermierii. Am pornit în 2015 constructia unei strategii, iar în 2018 vedem pur şi simplu un masacru al animalelor oamenilor. Mie îmi aduce aminte de anul 2005 când au fost masacrate păsările oamenilor. Acum, actualul guvern face acelaşi lucru. Este un fenomen extrem de negativ; noi propunem noi strategii pentru a-i salva pe aceşti oameni pe care incompetenţa guvernanţilor i-a adus în această situaţie“, a declarat Victor Ponta.

Acesta a completat spunând că 90% dintre gospodarii afectați direct de fenomenul pestei porcine ar fi votat cu PSD. “90 la sută din cei afectați direct au votat probabil cu PSD, nu cu alte partide.” a adăugat președintele Pro România.

Reamintim că la nivelul județului Constanța sunt 53 de focare de Pestă Porcină în gospodăriile oamenilor, potrivit informațiilor transmise de ANSVSA în cursul acestei săptămâni.

De asemenea, primul dosar penal privind răspândirea bolii a fost înregistrat la Inspectoratul de Poliţie Judeţean în cazul unei femei care a transportat un animal bolnav din localitatea Giurgeni la Bucu.

Citește și:PRIMUL DOSAR PENAL ÎN EPIDEMIA DE PESTĂ PORCINĂ AFRICANĂ!

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ponta recunoaste ca a fost facatura cu gripa aviara in guvernarea lui !! Confirma ca si cu cea porcina e la fel !!
0
0
Toata clasa politica din Romania este datoare fata de acest popor! De la revolutie si pana acum politicienii romani nu au facut decat sa fure sis a traga pe dreapta peentru ei si familiile lor! PSD pe primul loc. La mare, mare departare se-nsiruie PNL, ALDE, UNPR..samd.
2
0
Ponta e cea mai gretoasa fiinta pe care am vazut-o in viata mea. Are toate atuurile curvei!
6
1
Mortii matii de cacat belit !La tine cum a fost cu gripa aviara porc imputit si vandut tradatorilor !Mai ai si partid de stanga neobolsevic !Mortii matii de javra comunista!
4
1
Mai pontilica de unde ai bani pt partid, dezbateri, etc?
5
1
Daca ploua,tot actuala guvernare este de vina.De parca nu esti in cardasie cu ei.Esti de-al lor.Deci,egal cu ZERO tot ce spui
5
2
De la socrutu provine pesta porcina. Daciana stie.
9
2
special pentru micii fermieri ,trebuia sa dispara ,si vor disparea .
8
6
ce treaba are guvernul cu ppa,cand el a vrut sa dea ajutor pentru crescatorii fermierii de porcine ,inseamna ca tu ai fost implicat cu cazul colectiv mai repede miroase implicare a presedintelui facadule matul gros importatorilor de carne din austria dovada ca carniprod a reinceput activitatea cu carne din austria ,adica chiar nu a ramas virus de pesta porcina in abator carniprod ,luati-va de fermele de kla fantanele si sibioara patronata de danezi daca aveti sange in instalatii
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218